Ne znam ko to tamo piše ili uređuje,ali klub bi se trebao jasno ograditi od tih budalaština,i gledati svoja posla..a to je sport.....nije u redu da nam se svi smiju zbog par klikova više na tom portalu....klasična zloupotreba gospodskog kluba kakav je Fk Borac.........ne spuštati se na nivo one seljačine Hasića prekjuče.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Kad pomisliš da nema većih idiota od onog Predsjednika Veleža Hasića,pa Feđe Dudića,FK Sarajevo,Bordo prijatelja i sl....Pojavi se (ponovo),portal Pravda Bl...čisto radi ravnoteže u svemiru..
Ne znam ko to tamo piše ili uređuje,ali klub bi se trebao jasno ograditi od tih budalaština,i gledati svoja posla..a to je sport.....nije u redu da nam se svi smiju zbog par klikova više na tom portalu....klasična zloupotreba gospodskog kluba kakav je Fk Borac.........ne spuštati se na nivo one seljačine Hasića prekjuče.
-
worchester
- Kontakt:
Ne znam ko daje na vaznosti tom portalu?Ljudi sa tog portala za burek s jogurtom ce objaviti clanak o nekom klincu kako je talentovan ili o trecem poluvremenu u sibovskoj.... Je.bes njih,oni clanci su van pameti samo stvaraju kontraefekatSchlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 10:42Kad pomisliš da nema većih idiota od onog Predsjednika Veleža Hasića,pa Feđe Dudića,FK Sarajevo,Bordo prijatelja i sl....Pojavi se (ponovo),portal Pravda Bl...čisto radi ravnoteže u svemiru..![]()
![]()
Ma u pravu si,sve su to gluposti.
Bitno je samo pobjediti u petak u Vrapčićima,sve ostalo će se zaboraviti za dva dana.
Bitno je samo pobjediti u petak u Vrapčićima,sve ostalo će se zaboraviti za dva dana.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Mi smo evropu skoro pa osigurali, ne treba biti nerealan, momci neka nastave ovako pa kako zavrsimo.
Najefikasnija ekipa lige, da je Lukic na terenu, moglo bi se pricati o tituli, ovako smo zaista daleko od LS.
Najefikasnija ekipa lige, da je Lukic na terenu, moglo bi se pricati o tituli, ovako smo zaista daleko od LS.
"JOŠ OD 1926"
Slažem se da je i ovo ogroman uspjeh.....slažem se da ni ja prvi nisam ni sanjao da ćemo biti na prvom mjestu šest kola prije kraja....da je bilo koja od prošlih sezona u pitanju,i potpisao bih to što kažeš...
Ali od ove sezone riječ "Evropa" nema ni približno isto značenje kao zadnje dve decenije...po prvi put je dramatičnna razlika biti prvi ili ne...više BH klubovi nemaju pravo na učešće u kvalifikacijama za EL,a u ovoj konferencijskoj ligi su nagrade i za naše prilike smješne,a protivnici teško prolazni.....Kval za LŠ su El dorado,od ove godine pa svake sledeće...a nama se otvorilo,i treba uzeti ove levate u petak u Vrapčićima...Bolji smo,a ako ih uzmemo više nas do titule neće zaustaviti niko...
Nerješeno je skoro isto kao poraz...I nadam se da ćemo tako i pripremiti utakmicu.
Uglavnom,i ako ne osvojimo titulu,momcima skinuti kapu...ali sad dok smo prvi,nikakva utjeha mi ne zvuči ta mutava konferencijska Liga..Tim prije što smo od Veleža bolji.....a možda čak i od Sarajeva,ovakvog kakvo jeste u drugoj polovini sezone.
Ali od ove sezone riječ "Evropa" nema ni približno isto značenje kao zadnje dve decenije...po prvi put je dramatičnna razlika biti prvi ili ne...više BH klubovi nemaju pravo na učešće u kvalifikacijama za EL,a u ovoj konferencijskoj ligi su nagrade i za naše prilike smješne,a protivnici teško prolazni.....Kval za LŠ su El dorado,od ove godine pa svake sledeće...a nama se otvorilo,i treba uzeti ove levate u petak u Vrapčićima...Bolji smo,a ako ih uzmemo više nas do titule neće zaustaviti niko...
Nerješeno je skoro isto kao poraz...I nadam se da ćemo tako i pripremiti utakmicu.
Uglavnom,i ako ne osvojimo titulu,momcima skinuti kapu...ali sad dok smo prvi,nikakva utjeha mi ne zvuči ta mutava konferencijska Liga..Tim prije što smo od Veleža bolji.....a možda čak i od Sarajeva,ovakvog kakvo jeste u drugoj polovini sezone.
Bas tako, ako ne budemo prvi opet nije velika drama mada bi bilo dobro uzeti prvo mjesto bas zbog novog formata takmicenja, gdje cemo imati sansu i za LS i za LE pa na kraju i za Konferenciju. Ja bih bio zadovoljan i sa jednom titulom ove godine, pa taman to bio i kup ali bi liga bas bila visnja na torti.Schlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:42Slažem se da je i ovo ogroman uspjeh.....slažem se da ni ja prvi nisam ni sanjao da ćemo biti na prvom mjestu šest kola prije kraja....da je bilo koja od prošlih sezona u pitanju,i potpisao bih to što kažeš...
Pa da...znači,imamo najmanje 4 utakmice zagarantovane,a ako dobijemo nekog lakšeg,i prođemo...onda ne 6,nego 8 zagarantovanih!!!..I play off te Konferencijske lige....plus milionska nagrada,koja skoro može zatvoriti godišnji budzet..
A ako uđemo samo u Konferenz Ligu,tu nagrada nije ni za platu jednog jačeg igrača,plus teško prolazni protivnici....Zato se i jesu ovi iz Sarajeva ovoliko digli na zadnje noge,jer su izgleda svjesniji od nas ovdje,koliko je dramatična ralika između prvog mjesta ove godine,ili bilo kog drugog
A ako uđemo samo u Konferenz Ligu,tu nagrada nije ni za platu jednog jačeg igrača,plus teško prolazni protivnici....Zato se i jesu ovi iz Sarajeva ovoliko digli na zadnje noge,jer su izgleda svjesniji od nas ovdje,koliko je dramatična ralika između prvog mjesta ove godine,ili bilo kog drugog
Imas li negdje prize pool conference lige? A sto se tice Mostaraca i Sarajlija, bilo im je ok dok su godinama uzimali titule kako u ligi tako u kupu. Sad odjednom vise nista ne valja, bojkot i lige i sve ostalo..ma daj..Schlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 18:09Pa da...znači,imamo najmanje 4 utakmice zagarantovane,a ako dobijemo nekog lakšeg,i prođemo...onda ne 6,nego 8 zagarantovanih!!!..I play off te Konferencijske lige....plus milionska nagrada,koja skoro može zatvoriti godišnji budzet..
Nemam druže,ali kačio je neko skoro....Nagrade i broj zagarantovanih utakmica su su sigurno jedno 7-1 u korist ako si prvi,ili zauzmeš neko od ova preostala tri mjesta
& 1,5 ? еура & - $ ? $ $ овог ? офа " ?. " ? за ? " $ је у $ групе, стазу " " стазу " па - ? ".
21 ? " " савеза " 29—50 (" ?).
2. ?, стаза " (90 ")
36 $ " првог ? ?.
14 ¥ $ & " савеза " 16—29.
14 $ " " савеза " 16—29.
16 ? " " савеза " 13—28.
9 ? " " савеза " 7—15.
1 ? " " савеза " & 6.
3. ?, стаза " (52 ")
45 $ " $ ? ?.
6 ? " " савеза " 7—12.
1 ? " " савеза " & 6.
?-оф, стаза " (34 ")
26 $ " - ? ?.
1 ? " " савеза " & 5.
4 ? " " савеза " 1—4.
3 поражена " " - ? ? за ? Европе (стаза ").
3 поражена " " ? $ ? за ? ".
3. ?, стаза " (10 ")
10 $ " $ ? ? стазе за ".
?-оф, стаза " (10 ")
5 $ " - ? ? стазе за ".
5 " " " - ? ? за ? Европе (стаза ").
" за ?-оф је 02.08. а " се " 19.08. " 26.08.
21 ? " " савеза " 29—50 (" ?).
2. ?, стаза " (90 ")
36 $ " првог ? ?.
14 ¥ $ & " савеза " 16—29.
14 $ " " савеза " 16—29.
16 ? " " савеза " 13—28.
9 ? " " савеза " 7—15.
1 ? " " савеза " & 6.
3. ?, стаза " (52 ")
45 $ " $ ? ?.
6 ? " " савеза " 7—12.
1 ? " " савеза " & 6.
?-оф, стаза " (34 ")
26 $ " - ? ?.
1 ? " " савеза " & 5.
4 ? " " савеза " 1—4.
3 поражена " " - ? ? за ? Европе (стаза ").
3 поражена " " ? $ ? за ? ".
3. ?, стаза " (10 ")
10 $ " $ ? ? стазе за ".
?-оф, стаза " (10 ")
5 $ " - ? ? стазе за ".
5 " " " - ? ? за ? Европе (стаза ").
" за ?-оф је 02.08. а " се " 19.08. " 26.08.
Hvala za objašnjenje,svaka čast.
6 utakmica šampion ima, sigurnih.
A pare su nenormlna razlika, to se ne mora objašanjavati.
Mi se za evropu moramo dobro pojačati, dovesti 2-3 igrača tipa Zakarić, Jovanović. Bez obzira šta budemo igrali od evrope. Više nam trebaju pojačanja za ligu iduće sezone.
Mi se za evropu moramo dobro pojačati, dovesti 2-3 igrača tipa Zakarić, Jovanović. Bez obzira šta budemo igrali od evrope. Više nam trebaju pojačanja za ligu iduće sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Valjda 4,ili 8 utakmica?
Iz ovoga gore,ja jedino tu kombinaciju od 6 utakmica ne vidim
Iz ovoga gore,ja jedino tu kombinaciju od 6 utakmica ne vidim
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 27 apr 2021, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Igraš lš, ispadneš, pa ideš u le, pa ispadneš pa još 2 u lk, ako odmah ispadneš.
Ili sam ja nešto previdio?
Ili sam ja nešto previdio?
[/quote]
[/quote]
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Pozdrav, nema sigurnih 6 utakmica. Ima sigurne 4 utakmice, a ako se prodje prvo pretkolo LP, onda ima jos 6 sigurnih.Riziko je napisao/la: ↑27 apr 2021, 09:156 utakmica šampion ima, sigurnih.
Ja sam shvatio,i neki dan kad je pisao,da ako prvak ispadne u prvom kolu kvalifikacija za LŠ (što je sasvim realno
),ne ide u kval za LE uopšte....Tek ako prođe prvo kolo LŠ,onda ide ta putanja LE,pa ta Liga konferencija.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 27 apr 2021, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ok, onda je do mog pogrešnog razumijevanja i tumačenja evropskih pretkola.
[/quote]
[/quote]
& сте ? / ? ? сте " $ - у ' " 5 " & су " $ ? на " ? $ 18-55 ', с " $ - то вјероватно " " $ на ранг ? $ 35-45 ', $ " $ нпр $, ", ?, ", ?, " $. " " Сарајево ? " " у ? офу за групну фазу, а " " " ? % за ? у ". " су то $ ?, поготово ?, зато $ % ' " $ сезону % на ' '.
Ovaj sistem sa ECL će za prvaka BIH praviti veliku razliku samo ako se prođe prvi kolo kvala za LŠ, ako tipa Borac osvoji i ispadne u prvom kolu LŠ ide automacki u drugo kolo ECL( gdje će biti nosioc), ali već treće kolo ECL će biti među nenosiocima.
Po trenutnoj tabeli Sarajevo je nosilac u prva dva kola ECL dok je Zrinjski jedini bh klub koji bi bio nosilac u trećem kolu ECL.
Znači i sa finansijske i sa rezultatski strane razlika je samo ako prvak prođe prvo kolo LŠ, a ako ispadne odmah to i nije neka velika razlika u odnosu na klubove koji su počeli takmičenje odmah u ECL.
I da dobro kolega gore reče po trenutnoj tabeli Zrinja i Sarajevo bi bili sigurni nosioci kako u prvom kolu kvala za LŠ, tako i u play-offu za ECL ( ako bi prošli prvo kolo LŠ).
Nadam se da sam vam pojasnio
Po trenutnoj tabeli Sarajevo je nosilac u prva dva kola ECL dok je Zrinjski jedini bh klub koji bi bio nosilac u trećem kolu ECL.
Znači i sa finansijske i sa rezultatski strane razlika je samo ako prvak prođe prvo kolo LŠ, a ako ispadne odmah to i nije neka velika razlika u odnosu na klubove koji su počeli takmičenje odmah u ECL.
I da dobro kolega gore reče po trenutnoj tabeli Zrinja i Sarajevo bi bili sigurni nosioci kako u prvom kolu kvala za LŠ, tako i u play-offu za ECL ( ako bi prošli prvo kolo LŠ).
Nadam se da sam vam pojasnio
$ " &, све је то ? се прође 1. ? ?. ? " се ? $ у ' ?, по " је опет ? ? у $ на ? " су $ & " јер у " " не % $ нпр ", ", ?, ? у $ ? нпр ', &, $, ?, "...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.