Nije
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jer mi se moze,branite Vinka dok ne padnemo na peto mjestoBenkara21 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:36Bolan što si uporan i dosadandonDondon je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:32krenula polusezona zeljo nas nadigrao- ma vinko isao na x Jela tempirao formu
drhtimo od Krupe-Jela uvijek kad radi tako tempira formu za kraj sezone
ubise nas juniori Sirokog-joj hadzije kloca on je najveci krivac,nemaju igraci plata
pogazi nas velez-samo da Mesa udje u formu pregazit cemo sve
obruka nas Borac-ajde Hadzija kuci dok nije kasno ti si najveci neprijatelj kluba
nagrdi nas Zrinjski-oj sudija je+o ti sve svoje,joj sta nam radi Vico joj steli se titula Borcu
mi smo sami najveci neprijatelji ovom klubu,ovdje na forumu svaka registracija neke osobe mora biti njegov cv gdje je sta igro i koliko i dal ista zna o fudbalu i sportu uopce,tek kad admin to provjeri registrovat ga.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nije
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nije
Sarajevo ljubavi moja.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mislis 2. Jer samo Arenasport i Moja TV prenose. CIsto sumnjam da ce Arena osloboditi jos jedan kanal za utakmicu nase lige, pogotovo sto ce se poklopiti termin sa utakmicama Linglong lige. A mozda nasu ligu stave i u 13h.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ima i Moja TV Sport 2, bilo je i tu prijenosa.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:52Mislis 2. Jer samo Arenasport i Moja TV prenose. CIsto sumnjam da ce Arena osloboditi jos jedan kanal za utakmicu nase lige, pogotovo sto ce se poklopiti termin sa utakmicama Linglong lige. A mozda nasu ligu stave i u 13h.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pazi Meluna

Alen Melunović, bivši napadač Sarajeva i aktuelni član Napretka iz Kruševca, proglašen je najboljim igračem kola u srbijanskoj Superligi.
Iskusni napadač postigao je het-trik u pobjedi svog tima nad Proleterom u Kruševcu 5:0, a ovim trijumfom Napredak je uspio izaći iz opasne zone.
Melunović se nalazi u sjajnoj formi ove sezone, a na 18 odigranih utakmica u Superligi postigao je 11 pogodaka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Moja greska onda. Znaci 3 prenosa. A pratkicno svaka utakmica ce znaciti na tabeli nesto.Nirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:52Ima i Moja TV Sport 2, bilo je i tu prijenosa.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:52Mislis 2. Jer samo Arenasport i Moja TV prenose. CIsto sumnjam da ce Arena osloboditi jos jedan kanal za utakmicu nase lige, pogotovo sto ce se poklopiti termin sa utakmicama Linglong lige. A mozda nasu ligu stave i u 13h.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Alen Melunović, bivši napadač Sarajeva i aktuelni član Napretka iz Kruševca, proglašen je najboljim igračem kola u srbijanskoj Superligi.
Iskusni napadač postigao je het-trik u pobjedi svog tima nad Proleterom u Kruševcu 5:0, a ovim trijumfom Napredak je uspio izaći iz opasne zone.
Melunović se nalazi u sjajnoj formi ove sezone, a na 18 odigranih utakmica u Superligi postigao je 11 pogodaka.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Mogli su vala davat 1 utakmicu po kolu i FACE TV-u, svakako njihovi novinari rade prenoseNisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:56Moja greska onda. Znaci 3 prenosa. A pratkicno svaka utakmica ce znaciti na tabeli nesto.Nirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:52Ima i Moja TV Sport 2, bilo je i tu prijenosa.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:52
Mislis 2. Jer samo Arenasport i Moja TV prenose. CIsto sumnjam da ce Arena osloboditi jos jedan kanal za utakmicu nase lige, pogotovo sto ce se poklopiti termin sa utakmicama Linglong lige. A mozda nasu ligu stave i u 13h.![]()
Namaje pored lose igre islo u kontru teski protivnici i velki broj utakmica, a nismo u formi.
Primjer je recimo tc izbaciti mesanovica ( koji dosad nista nije pokazao al je imao ono sto 90% nase ekipe nema kondiciju i brzinu)
Gripa fanima izbacila Fanima
Veresanovic koji je dobio minutazu postigao go spletom okolnosti se povrijedio cmiljenic se povrijedio handzic polu povrjedjen, vec 2 utakmice milicevic ne igra radi kartona
Jedino sto je kovacevic digao formu i konstatan je pored toga prodali rahmanovica tatara i od ranije najboljeg igraca strijelca kompletne lige ahmetovica. Ta troica igraca su dali u ovoj polu sezoni 20 golova i 25 asistencija iako se ahmet povrijedio na pocetku sezone i u polu od pola zone dokracijo. Normalno da ce osjetit pad u igri da cemo izgubit sampouzdanje i da ce se rasturit kombinatorika automatizam u ekipi
Plus sto imamo previse igraca koji su spori
Krste susic zidan adukor varesanovic pejovic handzic pa cak i djokanovic nije neke ogromne brzine to jos vise usporava igru posebno ako se doda da ni hodzic ni pidro nisu roberto carlos jedino oremus iz tog nekog drugo asalona je poprilicno brz
Al sa svim ovim gore manama i poteskocama ovoj ekipi treba malo da od ovih 6 utakmica pobjedi 5 i jednu recimo remizira sto po mojoj racunuci znaci titula
Strucni stab treba da konsoloduje stopere bekove golmana mislim da tu netreba puno jer imamo ok obranu samo malo vise discipline
Strucni stab treba MORA pronac model kako da protok lopte kroz sredinu bude bar 3-5x brzi nego dosad. To ce bit najtezi dio posla jer imamo kao sto sam naveo veoma spore igrace u sredini, ali se moze to uradit jer imamo krila fanimo hebibovic mesanovic veoma brza sto znaci da sredina koja je spora a ima znanje mora to koristit i slat pasove izmedju linija fanimu mesanovic hebibovicu handzicu..
Strucni stab mora nac doktora za budale mora nac nacin da igrace psihicki digne da ovaj neki mali mini trend dobri rezultata se nastavi protiv zelja i mislim da bi to bilo dovoljno za titulu jer ubjedjen sam ako uzmemo zelju uz dobru igru sa nekim golom mese sa 20-25 uz jos koji go hebe fanima ili recimo zidana da cemo bit prvaci i osvajaci kupa..
Primjer je recimo tc izbaciti mesanovica ( koji dosad nista nije pokazao al je imao ono sto 90% nase ekipe nema kondiciju i brzinu)
Gripa fanima izbacila Fanima
Veresanovic koji je dobio minutazu postigao go spletom okolnosti se povrijedio cmiljenic se povrijedio handzic polu povrjedjen, vec 2 utakmice milicevic ne igra radi kartona
Jedino sto je kovacevic digao formu i konstatan je pored toga prodali rahmanovica tatara i od ranije najboljeg igraca strijelca kompletne lige ahmetovica. Ta troica igraca su dali u ovoj polu sezoni 20 golova i 25 asistencija iako se ahmet povrijedio na pocetku sezone i u polu od pola zone dokracijo. Normalno da ce osjetit pad u igri da cemo izgubit sampouzdanje i da ce se rasturit kombinatorika automatizam u ekipi
Plus sto imamo previse igraca koji su spori
Krste susic zidan adukor varesanovic pejovic handzic pa cak i djokanovic nije neke ogromne brzine to jos vise usporava igru posebno ako se doda da ni hodzic ni pidro nisu roberto carlos jedino oremus iz tog nekog drugo asalona je poprilicno brz
Al sa svim ovim gore manama i poteskocama ovoj ekipi treba malo da od ovih 6 utakmica pobjedi 5 i jednu recimo remizira sto po mojoj racunuci znaci titula
Strucni stab treba da konsoloduje stopere bekove golmana mislim da tu netreba puno jer imamo ok obranu samo malo vise discipline
Strucni stab treba MORA pronac model kako da protok lopte kroz sredinu bude bar 3-5x brzi nego dosad. To ce bit najtezi dio posla jer imamo kao sto sam naveo veoma spore igrace u sredini, ali se moze to uradit jer imamo krila fanimo hebibovic mesanovic veoma brza sto znaci da sredina koja je spora a ima znanje mora to koristit i slat pasove izmedju linija fanimu mesanovic hebibovicu handzicu..
Strucni stab mora nac doktora za budale mora nac nacin da igrace psihicki digne da ovaj neki mali mini trend dobri rezultata se nastavi protiv zelja i mislim da bi to bilo dovoljno za titulu jer ubjedjen sam ako uzmemo zelju uz dobru igru sa nekim golom mese sa 20-25 uz jos koji go hebe fanima ili recimo zidana da cemo bit prvaci i osvajaci kupa..
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Porodica Musemić ima udjela u svakoj našoj tituli, zašto bi sada bilo drugačije? H. M. jedan je od nas.
ORIGINAL 1987
- NisamInSajder
- Kontakt:
Davno sam ja to govorio. Ali, FACE radi prenose za Moju TV. Oni su vec zauzeti.. I po meni ove prenosi koji budu na Mojoj TV su bolji 100 puta od Areninih. To jeste, sta reditelj prikaze na prenosu i to. Jos uvijek sam misljenja, da bi United Media odradila bolji posao, sve utakmice bi bile u prenosu, ne bi imali ove fiju-fiju highligtse i United Media bi bila nezavisna. Ali, sad se pati sa m:telom jos dvije sezone.Nirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:59Mogli su vala davat 1 utakmicu po kolu i FACE TV-u, svakako njihovi novinari rade prenoseNisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:56Moja greska onda. Znaci 3 prenosa. A pratkicno svaka utakmica ce znaciti na tabeli nesto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne, mislio sam 2 idu na Areni a jedna na MojaTV. Face ne može jer oni već rade produkciju za MojaTV. Ima MojaTV sport 2 ali nema ko proizvodit signalNirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:59Mogli su vala davat 1 utakmicu po kolu i FACE TV-u, svakako njihovi novinari rade prenoseNisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:56Moja greska onda. Znaci 3 prenosa. A pratkicno svaka utakmica ce znaciti na tabeli nesto.

Da, mnogi osporavaju realizaciju Facea koja je, po meni, puni kvalitetnija.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 14:08Davno sam ja to govorio. Ali, FACE radi prenose za Moju TV. Oni su vec zauzeti.. I po meni ove prenosi koji budu na Mojoj TV su bolji 100 puta od Areninih. To jeste, sta reditelj prikaze na prenosu i to. Jos uvijek sam misljenja, da bi United Media odradila bolji posao, sve utakmice bi bile u prenosu, ne bi imali ove fiju-fiju highligtse i United Media bi bila nezavisna. Ali, sad se pati sa m:telom jos dvije sezone.Nirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:59Mogli su vala davat 1 utakmicu po kolu i FACE TV-u, svakako njihovi novinari rade prenoseNisamInSajder je napisao/la: ↑26 apr 2021, 13:56
Moja greska onda. Znaci 3 prenosa. A pratkicno svaka utakmica ce znaciti na tabeli nesto.
Ma UM je ponudila manje novca i od Telecoma, a ovako je barem domaća kompanija

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konkretni prijedlozi će biti na sastanku a ne javno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Joj brata, jok eto javno ce napisat o cemu ce pricat na sastanku 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Antikloc, Beli98, boki86, Bordo10, bordobijeli, Direktorcic, Haksss, laznokrilo, mosarajvosa83, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pantelija, pitara, sarajevo19461987, SHZ82 i 118 gostiju.