FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prica se da Elvis Mujic dolazi ispred FKŽ na sastanak da vidi kako ce se dalje ne moze vise ovako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Željo i Velež već najavil ida će se odazvati, ja vjerujem i Husić da će se odazvati, Široki itd
- ElCartel11
- Kontakt:
Možemo tu ocekivati mozda Mladost, Slobodu, Olimpik, Radnik (jer su se takodje zalili na sudjenje protiv bojca).
Sigurno se nece odazvati bojac, Zrinjski, Krupa (koja se je slizala sa bojcem).
A mozda se odazove samo masnica. Jer ko i uvijek bice prica sad se digli kad su njih ostetili gdje su bili prije.
Isto ko da ce na sestanku biti glavna tema FK Sarajevo i kako suzbiti, da nas sto manje kasape, a ne neki koraci, da se opcenito popravi stanje u ligi.
Sigurno se nece odazvati bojac, Zrinjski, Krupa (koja se je slizala sa bojcem).
A mozda se odazove samo masnica. Jer ko i uvijek bice prica sad se digli kad su njih ostetili gdje su bili prije.
Isto ko da ce na sestanku biti glavna tema FK Sarajevo i kako suzbiti, da nas sto manje kasape, a ne neki koraci, da se opcenito popravi stanje u ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Meni je žao što se mi uopšte moramo baviti ovom problematikom, a imali smo sve u svojim rukama. Oćelavit ću kako je krenulo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Vidio si Emira na sta lici zbog sikerancije o klubu ,zato pazi na zdravljeKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑26 apr 2021, 15:43Meni je žao što se mi uopšte moramo baviti ovom problematikom, a imali smo sve u svojim rukama. Oćelavit ću kako je krenulo.

Ma zayebali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobniji trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
Sudije su ovdje najmanje bitan faktor. Treba biti realan. Oni su samo na mirisali krv i iskoristili situaciju.
Sudije su ovdje najmanje bitan faktor. Treba biti realan. Oni su samo na mirisali krv i iskoristili situaciju.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 26 apr 2021, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ove se radi, da u budućnosti ne dođeš u situaciju da te povali a igraš dobro.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
Paša moj, koliko su puta dok smo igrali dobro druge oštetili pa se nisu tražili sastanci!? Nego se šutilo i igralofks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:05Ove se radi, da u budućnosti ne dođeš u situaciju da te povali a igraš dobro.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
Zašto da mi tražimo sastanak, ako je neko drugi povaljen ? Valjda taj povaljeni treba tražiti sastanak, vjerujem da bi se mi odazvali.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:07Paša moj, koliko su puta dok smo igrali dobro druge oštetili pa se nisu tražili sastanci!? Nego se šutilo i igralofks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:05Ove se radi, da u budućnosti ne dođeš u situaciju da te povali a igraš dobro.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cioffi se pravo trudi, napokon da je neko dosao ko ce akademiju dignuti na veci nivo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Inace se koraci predlazu u pozivu

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
Sa najboljim uslovima u drzavi i najskupljom ekipom uspijes syebati +13 ma Ferguson je mala maca za Vinkasudjenje u utakmicama recimo Velez, Borac,Zrinjski je bilo ok a izgubili sve tri,naravo i celo je amater bio u svom poslu,al opet je imao super ekipu da nas bar drzi na + 5-6 bodova.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 26 apr 2021, 16:25, ukupno mijenjano 4 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ovdje se radi o sistemu odnosno kriminalnoj hobotnica. Vico, valjic, sudijska organizacija, Mtel, kelme itd. Ne radi se ovdje o tome je li bio penal ili nije. Ovdje se radi o pozivu klubova da zajednički probamo rijesiti probleme. Mozda neko i udruženje premijer ligasa koje ce kontrolisati rad sudija, delegata osnosdno o regularnosti takmicenja.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:07Paša moj, koliko su puta dok smo igrali dobro druge oštetili pa se nisu tražili sastanci!? Nego se šutilo i igralofks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:05Ove se radi, da u budućnosti ne dođeš u situaciju da te povali a igraš dobro.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
-
- Kontakt:
Nije se krenulo sistemski steliti cetaljima titulu/e jer su namirisali nasu krv i nesposobnost da sacuvamo prednost,vec jer su strukture u savezu takve da im se sad moze to omoguciti. Za ovih godina nismo mi bila nista privilegovani,uzimali su titule vise drugi nego mi. Tako da ona prica mi sad placemo jer smo ostali bez ledja u savezu pada u vodu.fks74 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:05Ove se radi, da u budućnosti ne dođeš u situaciju da te povali a igraš dobro.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:03Ma zaywbali su stvar debelo. Kakve sudije i pm. Da je samo bio sposobnijo trener na klupi, 1000% bi izvukao bolje rezultate. Emir jest kriv, ali nije on vodio treninge, selektora igrače za utakmicu i postavljao taktiku.
Oni jesu krenuli odlucno gurati Borac u Evropu,splet okolnosti i nasa nesposobnost ucinile su to da smo im mi sami vrata titule otvorili. Garantujem da su i oni u cudu ostali dok su shvatili da mi ne znamo privesti sezonu kraju.
Ja sam licno ocekivao od sljedece sezone da Borac uzme titulu sto ce se svakako i desiti ako se ne poduzmu koraci da se suzbije ovaj kriminal.
Opet kazem oni su ove godine htjeli samo Evropu,mi smo ih gurnuli ka tituli,a oni se dodatno mobilisali u sudijskoj organizaciji.
Treba ovaj sastanak i puno je vazan,kako za ovu,tako i za sljedece sezone. Ovo stati nece sigurno. Lik smisljeno radi paravan je naravno travnjaci,VAR,itd..
Evo da vidimo ko ce suditi derbi. Mada se moze pretpostaviti da su dva imena u opticaju.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Joj Nama legende, sigurno gleda tekme na BH prijenosi
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, Arhitekt, casual033, Dadox, ErosViverosViv, Evander, fera, Hamagara, JavierBosnia, jurisicduska, makron, mosarajvosa83, samoFKS, spezial, Tarapi, Tatamata1946, ubipara i 160 gostiju.