Ma ne mo'š ti njemu pričat' paša, oni imaju legende kontaš burazzzzzzz?Nirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:16FK Sarajevo ima jednu legendu?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Imaju Safeta Susica. Vise ih ja volim nego Susic.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge
Cuvajmo precke!
Zadnja izmjena: wolfie, dana/u 26 apr 2021, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ako ne prođe ovaj poziv ostalim klubovima, Sabrina će izmisliti vanzemaljce. Njoj odgovara da se priča o bilo čemu osim o prvom klubu koji je ispustio +13, o Handžiću koji je održao ligu zanimljivom, o dovođenju igrača koji je imao termin za operaciju.
"..vi zivite mitomaniju"
info br. 1
info br. 1
info br. 2Debi u bordo dresu imao je 1952. godine, protiv Zagreba. Za prvi tim Sarajeva odigrao je 600 utakmica i postigao 400 golova.
info br. 3 (tacna statistika)Za prvi tim Sarajeva odigrao je 422 utakmice i postigao 198 golova.
Godine Klub Nastupi (golovi)
1952–1963 Sarajevo 158 (66)
1963 Fenerbahçe 7 (1)
1963–1967 Sarajevo 70 (32)
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Hase, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović Keli, Miroslav Brozović, Vahidin Musemić, Husref, Sušić....
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
E cuj 600 utakmica i 400 golova. Racunali mu golove koje je zabijao iza skole. 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Vidis da je neki peMzioner fulo da popije lijekoveNirton je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:16FK Sarajevo ima jednu legendu?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge![]()
![]()
![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ho'š da ti završim legendi burazzzzzz?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ma niije on, gdje bi on udario nekog
Jos kaze Karacic notorni lazov hahahaha
Siroki Brijeg je gospodski klub u odnosu na divljake sa obronaka Manjace.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Takoe Stojke sa ledja, mnogo gadan fudbaler
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Amarovci o legendana, a njihov jedan namjestao utakmice, drugog otjerali zbog vjerskih sloboda 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nisam vidio kako uprava ovog istog kluba najostrije osudjuje kad njihovi navijaci mrtvom covjeku pjevaju da se javi.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Za ovo udaranje van terena bi u normalnoj ligi dobio 6,7 utakmica zabrane. Kod nas ce dobiti 0.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I pohvalu za primjereno vladanje.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:40Za ovo udaranje van terena bi u normalnoj ligi dobio 6,7 utakmica zabrane. Kod nas ce dobiti 0.
Koji klub na svijetu se može pohvaliti ovakvim fudbalerom?
Mnogi ne znaju, ali osim pisane riječi Meša je iznad svega volio FK Sloboda i čak se aktivno bavio fudbalom. Naravno, u crveno - crnom dresu. Na fotografiji je sastav Crveno - crnih iz 1929. godine. Meša Selimović (stoji peti slijeva) u dresu voljenog kluba.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
On je morao dobiti crveni prije nastavka 2. poluvremena, ako je to istina i ako su sudije vidile to. Ovako on je donjeo bitnu pobjedu Borcu pa ti njemu naknadno dao ili ne suspenziju, a svi znamo da neceElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:40Za ovo udaranje van terena bi u normalnoj ligi dobio 6,7 utakmica zabrane. Kod nas ce dobiti 0.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:19Imaju Safeta Susica. Vise ih ja volim nego Susic.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:15Cuj znajuci ko je njihova legenda. Mi lafe imamo veci broj legendi nije samo jedna, nismo mi vi.feniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 16:11Mora se priznat barem da obraza nemaju, znajuci ko je njihova legenda i opet ismijavaju druge
Cuvajmo precke!
Imaju i Usrefa al on malo vise voli pare pa vise nije usref nego kako bi oni rekli kesoljub
Cuj cuvajmo precke ahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Hajde Savezu reaguj, namjerno udaranje igrača put do kraja sezone.
Gdje su svi ti ljudi u Savezu, nije moguće da ih Vico sve kontroliše
Gdje su svi ti ljudi u Savezu, nije moguće da ih Vico sve kontroliše
Jel Amar Osim legenda?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.