Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Saša Ibrulj najjači novinar koji prati premijer ligu.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ja sam tebe brate zgotivio nakon ove mini konverzacije...majke miHarise je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:59Ja sam Zeljovac i ja ne volim nepravdu, a ovo što se dešava trenutno je čisti bezobrazluk. Sarajevo za jednu utakmicu dobiva 8 zuti kartone. Velez i Zrinjski su dosta puta bili osteceni ove sezone. Zeljo isto tako zajendo sa Radnika koja se bori da prezivi. Sarajevo je igrala protiv Tuzla City, a bili su ojacani protiv Zrinjskog. Umjesto da igraju isto Borac u nedjelu redi Kupa. Morali u subota odma igrati protiv glavnog konkurenta dok je Borac fino mogla do nedjelu odmarati.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:48Dobar prijedlog.
Damo im npr ugovor na 6 mjeseci pa ako zadovolje za stalno? Moze?

U pravu si sve...nema veze sto Borac igra u nedelju, pa u petak sa Velezom. To nisi vidio, al ajd, nebitno...
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Apsolutno se slažem.Međutim,red je i Iću spomenut i pohvalit što se podcasta tiče,jer ovaj dvojac bh. fudbal analizira potpuno realno i stvari nazivaju pravim imenima bile one pozitivne ili negativne.Pravda za Iću!

FORZA VELEŽ!
pa yebi ga druže mora biti neki balans, sarajevo je sa zrinjskim igralo dan prije borca, a i jedni i drugi su u isti dan imali mečeve kupa uzgred Borac imao samo da istrči utakmicu.........ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:02Ja sam tebe brate zgotivio nakon ove mini konverzacije...majke miHarise je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:59Ja sam Zeljovac i ja ne volim nepravdu, a ovo što se dešava trenutno je čisti bezobrazluk. Sarajevo za jednu utakmicu dobiva 8 zuti kartone. Velez i Zrinjski su dosta puta bili osteceni ove sezone. Zeljo isto tako zajendo sa Radnika koja se bori da prezivi. Sarajevo je igrala protiv Tuzla City, a bili su ojacani protiv Zrinjskog. Umjesto da igraju isto Borac u nedjelu redi Kupa. Morali u subota odma igrati protiv glavnog konkurenta dok je Borac fino mogla do nedjelu odmarati.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:48
Dobar prijedlog.
Damo im npr ugovor na 6 mjeseci pa ako zadovolje za stalno? Moze?![]()
U pravu si sve...nema veze sto Borac igra u nedelju, pa u petak sa Velezom. To nisi vidio, al ajd, nebitno...
Svaka čast Ići na trudu, al relano vidi se na podcastima da je do momenta dok nisu počeli ovo snimat prije neke dvije godine vrlo malo pratio premijer ligu. Ima i on šta reći, solidne su to sekvence, al ne može sa Sašom realno.
Samo naprijed Saraj'vo!
Harise je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:59Ja sam Zeljovac i ja ne volim nepravdu, a ovo što se dešava trenutno je čisti bezobrazluk. Sarajevo za jednu utakmicu dobiva 8 zuti kartone. Velez i Zrinjski su dosta puta bili osteceni ove sezone. Zeljo isto tako zajendo sa Radnika koja se bori da prezivi. Sarajevo je igrala protiv Tuzla City, a bili su ojacani protiv Zrinjskog. Umjesto da igraju isto Borac u nedjelu redi Kupa. Morali u subota odma igrati protiv glavnog konkurenta dok je Borac fino mogla do nedjelu odmarati.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑26 apr 2021, 21:48Dobar prijedlog.
Damo im npr ugovor na 6 mjeseci pa ako zadovolje za stalno? Moze?

Vic decenije. Pa je.bem ti ženo majku.

Hariseeee sine umij seeeee.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bit ce cirkus kada ce Velez Borca dobitii, a poslje ce Zrinjski Veleza iznenaditi. Pa onda ce se otvarati mogucnost, da Zrinjski ima šancu za Titulu i kasnje moraju putovati u Banja Luku gdje ce isto Sarajevo i Velez tražiti krivicu nad sudjiom. Onda ce tek rat poceti izmedju klubove i Saveza. UEFA ce nas opet suspendovati, jer je to najbolji rješenje nas da budemo iskreni. Vico je sve usro nakon svog citata na facebook, a pogotovo ce se UEFA pitati zašto ne sviraju najbolji sudije na derbi utakmice...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 26 apr 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Imal još kakvih teorija zavjere?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Uefa će nam Savez srediti isto kao što će Biden državu. Hajde na spavanje, ohladite malo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ja necu više ništa o tome pisati samo cekajte naredne 2-3 kola pa cemo vidjeti sta ce desiti. Ja vam kazem kada je vec Zeljo, Radnik, Sarajevo, Velezi Široki podignili zastavu. Podigni ce i Zrinjski, a to ce biti kraj!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pa kako ne gotiviti ovog covjekaHarise je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:42Bit ce cirkus kada ce Velez Borca dobitii, a poslje ce Zrinjski Veleza iznenaditi. Pa onda ce se otvarati mogucnost, da Zrinjski ima šancu za Titulu i kasnje moraju putovati u Banja Luku gdje ce isto Sarajevo i Velez tražiti krivicu nad sudjiom. Onda ce tek rat poceti izmedju klubove i Saveza. UEFA ce nas opet suspendovati, jer je to najbolji rješenje nas da budemo iskreni. Vico je sve usro nakon svog citata na facebook, a pogotovo ce se UEFA pitati zašto ne sviraju najbolji sudije na derbi utakmice...

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Mi iz FK Borac cemo se odazvati na ovaj sastanak..da vidimo kako to FK Velez moze dobiti ovoliko penala vise od nas,i ostalih konkurenata za titulu..da par puta pustimo onaj snimak kod 0-0 u Banjaluci protiv Veleza,gdje sudije ponistavaju cist gol Stojana Vranjesa,i trazimo izuzece g Glgovica i njegovih pomocnika
Jel tebe ovo podsjeca na eru Modrice Maxime i Milana Jelica? Samo sto nije dugo trajalo. Jako slicna situacija samo sto Borac kao velikan ne stavljam u red ovih uljanih seljaka, ali da se po 10 sudija poklapa po kolu i da je toliko ocito je ozbiljan problem. Borac je zasluzio deset bodova manje da ima.Schlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:52Mi iz FK Borac cemo se odazvati na ovaj sastanak..da vidimo kako to FK Velez moze dobiti ovoliko penala vise od nas,i ostalih konkurenata za titulu..da par puta pustimo onaj snimak kod 0-0 u Banjaluci protiv Veleza,gdje sudije ponistavaju cist gol Stojana Vranjesa,i trazimo izuzece g Glgovica i njegovih pomocnika
Jači od ratova, režima i partija !!!!
O kojem golu ubleho pricas, golman odbranioSchlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:52Mi iz FK Borac cemo se odazvati na ovaj sastanak..da vidimo kako to FK Velez moze dobiti ovoliko penala vise od nas,i ostalih konkurenata za titulu..da par puta pustimo onaj snimak kod 0-0 u Banjaluci protiv Veleza,gdje sudije ponistavaju cist gol Stojana Vranjesa,i trazimo izuzece g Glgovica i njegovih pomocnika

Nema potrebe da pustas snimak, taj ofsajd ima i u klipu sa svim greskama kriminalca Gigovica na utakmici. Postavi nam sve da se jos jednom prisjetimo onog lopovluka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozda je bio pod stresom sto je prekinuta akcija pa ga nije mogo datRodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 23:10O kojem golu ubleho pricas, golman odbranioSchlager je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:52Mi iz FK Borac cemo se odazvati na ovaj sastanak..da vidimo kako to FK Velez moze dobiti ovoliko penala vise od nas,i ostalih konkurenata za titulu..da par puta pustimo onaj snimak kod 0-0 u Banjaluci protiv Veleza,gdje sudije ponistavaju cist gol Stojana Vranjesa,i trazimo izuzece g Glgovica i njegovih pomocnika![]()
Nema potrebe da pustas snimak, taj ofsajd ima i u klipu sa svim greskama kriminalca Gigovica na utakmici. Postavi nam sve da se jos jednom prisjetimo onog lopovluka.

- feniksptica
- Kontakt:
I ja koliko se sjecam nije bio gol. Al neka, siguran samd a ce nas ubijedit da je gol i da ce ans krivit sto ne vjerujemo njima. Kao sto Vranjes radi.
Kad je Sarajevo pobijedilo Borca 1-0 kod kuce golom Ahmetovica u zadnjim minutama, nije sviran jedan od najociglednijih penala u historiji nase lige. I to za domacina. Bas da vidim da l ce se to iakd desiti u BL. Al nema sta, tad smo bili jaci i od sudija i dobili. Da ne bude zabune oko toga. Sad nismo pa moramo ovo raditi.
A pozivali smo prije godinu na ujedinjenje svih prem ligasa cisto da vas mozemo zajebavat i radit sta nas je volja LOGICNO
Kad je Sarajevo pobijedilo Borca 1-0 kod kuce golom Ahmetovica u zadnjim minutama, nije sviran jedan od najociglednijih penala u historiji nase lige. I to za domacina. Bas da vidim da l ce se to iakd desiti u BL. Al nema sta, tad smo bili jaci i od sudija i dobili. Da ne bude zabune oko toga. Sad nismo pa moramo ovo raditi.
A pozivali smo prije godinu na ujedinjenje svih prem ligasa cisto da vas mozemo zajebavat i radit sta nas je volja LOGICNO
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 26 apr 2021, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Divljaci sa obronaka Manjace nek ne pisu ovdje poslije napada kosatog Vranjesa na neduznog Ikica.
Zamisli kakav je frajerluk napadati protivnickog igraca u tunelu, ali ne cudi to od divljaka.

Zamisli kakav je frajerluk napadati protivnickog igraca u tunelu, ali ne cudi to od divljaka.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Jest mi krivo sto nema navijaca, kad se vranjes bude izlezavao na terenu,a raja sa centralne zagalami: Vamo ga sudija, vamo ga. Kako mi to lusilo fali, nmg opisatifeniksptica je napisao/la: ↑26 apr 2021, 23:16I ja koliko se sjecam nije bio gol. Al neka, siguran samd a ce nas ubijedit da je gol i da ce ans krivit sto ne vjerujemo njima. Kao sto Vranjes radi.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.