Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
A debilčina pogledao jednu utakmicu onu sinoc i tvitao odma dabogda mu za lijeka trebalo
Jeko Emir Delic i zasto se citira njegovo misljenje, ko da je Niče ili Hegel 

Pa nije ništa pogrešno reko lik
Nije, al' debil ne gleda utakmice uopšte misli da je igra s derbija svaka utakmica premijer lige.
Delic je Željovac i normalno kad mu ne ide ekipi da ce reci ma j.ebo ovo ko jos ovo prati.To je ono klasika valjda kod svih nas 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pravi prepotenko. Koliko sam samo losih utakmica Zvezda Partizan pogledao 0 : 0 ili bilo kojeg vjecitog gradskog derbija. Islo se takticki i nije se rizikovalo. Kvalitet je takav kakav jeste, a ovakvi jazavci kod nas cine sedmu silu i kroje javno mijenje. I umjesto da djeci objasnjavaju da je neprirodno pratiti i navijati za youtube, sportklub ekipe iz liga petice on ti ovako srozava fudbal i casti svojim subjektivnim glupostima. A nece prozvati debile sto se skupljaju po nekakvim sarajevskim udruzenjima i kafanama i prate Liverpul, Barsu, Milan...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Vec od ovog ljeta ova tema nece imati nikakvog smisla jer cemo mi sa nasim investitorom i pojacanjima koja dolaze biti toliko jaci, bogatiji i dominantniji da ce svaka uporedba sa ostalim klubovima iz ove lige biti smijesna.
- invincible1921
- Kontakt:
Na engleskim derbijima ove godine sve puca od atraktivnosti i golova...ne znam koji je bio negljedjivijiRitamreda je napisao/la: ↑03 mar 2021, 00:50Pravi prepotenko. Koliko sam samo losih utakmica Zvezda Partizan pogledao 0 : 0 ili bilo kojeg vjecitog gradskog derbija. Islo se takticki i nije se rizikovalo. Kvalitet je takav kakav jeste, a ovakvi jazavci kod nas cine sedmu silu i kroje javno mijenje. I umjesto da djeci objasnjavaju da je neprirodno pratiti i navijati za youtube, sportklub ekipe iz liga petice on ti ovako srozava fudbal i casti svojim subjektivnim glupostima. A nece prozvati debile sto se skupljaju po nekakvim sarajevskim udruzenjima i kafanama i prate Liverpul, Barsu, Milan...
=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
Selektori šupci, Željo pun potencijalnih reprezentativaca, Tuce u naponu snage...i to je to

Treba Šabana pozvati, evo vratio im se. Petev na tebi je red

Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbt engleski derbi se odigra 0:0 ali je bitno udarati po nasima
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
smije li ko u avatar? 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
U avatar!
ko ga ebe, barem da to bude interesantno, kad vec performansi igraca lice na hrvatske humoristicke serije.
ko ga ebe, barem da to bude interesantno, kad vec performansi igraca lice na hrvatske humoristicke serije.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Eto tebi dejavu i dovedi meni jednog, u avatar do kraja sezone.

Wolfie zovi jos nekog plavog havera, ja sam treci.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Delić je Partizanovac, ali 1/1. Sada, obzirom da nije baš popularno da navija za Partizan ovdje, pokušava da se predstavi kao navijač Željezničara. Ali, znam momka lično, ako istovremeno igraju Željezničar-Sarajevo i Partizan-Mačva, on će možda i gledati ovo prvo, ali na telefonu pratiti stanje u Beogradu

Ima nas mazohista, javit će se već neko.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko u avatara i potpis na mjesec
? Rutinska pobjeda Sarajeva 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, laszlo i 22 gosta.