Kazu da je Pioli u planu da to treniraju sledece sezone na cak 2 treninga...
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ovom Laziu je Napoli strpao 5 komada pametnom dosta.
Za ovo mora i Maldini odgovarati itekako. Upropastise ljudi sezonu,opet ces igrati protiv Bode Glimta i slicnih
Za ovo mora i Maldini odgovarati itekako. Upropastise ljudi sezonu,opet ces igrati protiv Bode Glimta i slicnih
Savrseno. I ja budala izvirujem iz bunkera da gledan ovu stoku, da izginem radi levata. Nece vise moci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
De cuvaj se, pusti budale.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
U 20 minuta Leao je uspio cak jednom da dodirne loptu
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- muha milanez
- Kontakt:
Pioli otkaz!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Na kraju ce ostat pitanje Milan ili Juventus u LP.
Inter, Atalanta i Napoli mi djeluju sigurno, dok za Lazio i pored pobjede vcrs sumnjam da mogu izborit LP.
Inter, Atalanta i Napoli mi djeluju sigurno, dok za Lazio i pored pobjede vcrs sumnjam da mogu izborit LP.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I pad je let.
Sve mirise na jos jedno razocarenje od sezone. Da covjek ne povjeruje vise
Sve mirise na jos jedno razocarenje od sezone. Da covjek ne povjeruje vise
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini je napravio ogromni fail kad nije na vrijeme produžio ugovore nekim igračima, ili što ih nije prodao. Donnarumma je bivši igrač Milana, lik se na kraju meča smije u razgovoru sa Reinom. Toliko o tome. Hakan također već 3 njeseca nije igrač Milana, kao ni Romagnoli. Dalje, neaktivnost u januaru se sad jasno vidi. Dakle prvi krivac Maldini, onda ostali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta sam ja Bogu dragome zgrijesio pa zivim za Milan,jesam li bas morao za njih od malena poceti navijati.
J**+.m li ti Savicevicu sve si ti kriv.
J**+.m li ti Savicevicu sve si ti kriv.
Nista tu Maldini nije kriv osim sto je bio za ostanak Piolija.
Jednostavno ovdje je Pioli najveci krivac a potom i menadžment sa ovom idejom da Milan igra nekakvu Superligu gdje bi bio kanta za napucavanje.
Ne mozes doci 7 kola prije kraja prvenstva , pridruziti se nekakvom takmicenju bez da obavijestis bilo koga od stručnog štaba i sama ta stvar sto su uradili je poslala igračima poruku da su se bezveze trudili i igrali u ligi.
Pioli je jednostavno prelos trener i to je to. Taman kad si na samom pragu da uđes u LP ti sve syebes.
Gattuso > Pioli
Ljudi imaju plan dogodine graditi momčad oko 40 godišnjaka, pa pametnom dosta, bolje da su sve para sto imaju dali Donnarummi, večeras bi bila barem 5 da nije njega bilo na golu...najgore je sto će Pioli dobiti otkaz ostace ti igrač od 40 godina na klupi s platom od 9 milijuna.
Izvini ali sta Maldini treba da radi s limitiranim budzetom , a druga stvar je natezanje s agentima oko produzenja ugovora , on je ponudio uslove ,pregovarao ali očito pojedini igraci ne zele da gube vrijeme u ovom klubu i gledaju opciju da odu gdje gdje ce dobiti i pare i jare i ono sto traze i da igraju LP i bore se za trofeje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:47Maldini je napravio ogromni fail kad nije na vrijeme produžio ugovore nekim igračima, ili što ih nije prodao. Donnarumma je bivši igrač Milana, lik se na kraju meča smije u razgovoru sa Reinom. Toliko o tome. Hakan također već 3 njeseca nije igrač Milana, kao ni Romagnoli. Dalje, neaktivnost u januaru se sad jasno vidi. Dakle prvi krivac Maldini, onda ostali.
Nije što oni izgube od Lazija, nego što protiv Sampdorije i Sasuola kući uzmu jedan bod. Protiv ovih prvih imaš pola sata igrača više i ne možeš ih probiti do 90-te minute, a protiv ovih drugih imaš tri boda u džepu do 70 i neke, a na kraju ne uzmeš nijedan.
Nemamo igre, Benaser se nije sastavio sa loptom od novembra, Hakan u svom toplo-hladno (više hladno) modu, Theo isto katastrofa od kako ga je Chiesa silovao u januaru, Ibrahimović odigra svaku petu utakmicu...
Ovdje ti vidiš da je Pioli kita od trenera, nas jedino može izvući Ibrahimović ako se spremi i odigra ovih zadnjih pet utakmica u onom svom luđačkom fazonu gdje će ga ispratiti cijela ekipa, inače nam i sljedeće sezone ne gine EL.
Nemamo igre, Benaser se nije sastavio sa loptom od novembra, Hakan u svom toplo-hladno (više hladno) modu, Theo isto katastrofa od kako ga je Chiesa silovao u januaru, Ibrahimović odigra svaku petu utakmicu...
Ovdje ti vidiš da je Pioli kita od trenera, nas jedino može izvući Ibrahimović ako se spremi i odigra ovih zadnjih pet utakmica u onom svom luđačkom fazonu gdje će ga ispratiti cijela ekipa, inače nam i sljedeće sezone ne gine EL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo. U sridu.meskalin je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:49Ljudi imaju plan dogodine graditi momčad oko 40 godišnjaka, pa pametnom dosta, bolje da su sve para sto imaju dali Donnarummi, večeras bi bila barem 5 da nije njega bilo na golu...najgore je sto će Pioli dobiti otkaz ostace ti igrač od 40 godina na klupi s platom od 9 milijuna.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dosta više vađenja na budžet. Znao je on još u augustu da igrači ne žele nove ugovore po uslovima koje im Milan nudi. Dakle prodaj, kupaca je bilo, pare je mogao uzeti. Ovo što Hakan i Gigio igraju to može bilo kod od nas ovdje na forumu. Maldini pa svi ostali. Pioli i da je ušao lagano u LPa, on nije taj koji treba da vodi ovaj klub u tom takmičenju.meepo je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:51Izvini ali sta Maldini treba da radi s limitiranim budzetom , a druga stvar je natezanje s agentima oko produzenja ugovora , on je ponudio uslove ,pregovarao ali očito pojedini igraci ne zele da gube vrijeme u ovom klubu i gledaju opciju da odu gdje gdje ce dobiti i pare i jare i ono sto traze i da igraju LP i bore se za trofeje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:47Maldini je napravio ogromni fail kad nije na vrijeme produžio ugovore nekim igračima, ili što ih nije prodao. Donnarumma je bivši igrač Milana, lik se na kraju meča smije u razgovoru sa Reinom. Toliko o tome. Hakan također već 3 njeseca nije igrač Milana, kao ni Romagnoli. Dalje, neaktivnost u januaru se sad jasno vidi. Dakle prvi krivac Maldini, onda ostali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa nije FM da tek tako prodas igraca pogotovo u periodu pandemije kad je cijela fudbalska industrija na gubicima. Ko bi doveo Donnarumu u Augustu ? Sad se ne zna ko će ga dovesti jer jednostavno ili klubovi imaju vrhunske golmane ili nemaju toliko novca da izdvoje za njegovu platu a gdje je jos transfer fee + provizija agentu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:56Dosta više vađenja na budžet. Znao je on još u augustu da igrači ne žele nove ugovore po uslovima koje im Milan nudi. Dakle prodaj, kupaca je bilo, pare je mogao uzeti. Ovo što Hakan i Gigio igraju to može bilo kod od nas ovdje na forumu. Maldini pa svi ostali. Pioli i da je ušao lagano u LPa, on nije taj koji treba da vodi ovaj klub u tom takmičenju.
Nadalje u januaru su trebala doci barem 3 kvalitetna pojacanja dosao je Tomori. Mandzukic je odlican igrac ali igrac koji nije igrao 2 sezone ozbiljan fudbal. Meite je mejt.Ako bilo ko zeli dobro ovom klubu to je Maldini ali jednostavno ne moze on stvoriti igraca nit se moze tek tako rijesiti igraca kojima istice ugovor.
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Kad shvatim da sam htio plaćat Arena cloud da gledam ovu nemoć.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Pioli svakako i treba da dobije otkaz, iako sa tim nećemo promijeniti ništa jer će za zamijeniti neki drugi talijanski mediokritet. On je trebao dobiti otkaz još ljetos, propuštanje Ragnicka biće najveća Maldinijeva greška.meskalin je napisao/la: ↑26 apr 2021, 22:49Ljudi imaju plan dogodine graditi momčad oko 40 godišnjaka, pa pametnom dosta, bolje da su sve para sto imaju dali Donnarummi, večeras bi bila barem 5 da nije njega bilo na golu...najgore je sto će Pioli dobiti otkaz ostace ti igrač od 40 godina na klupi s platom od 9 milijuna.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ti pojedini igraci su kalkulisali, odnosno njihovi menadjeri, al to se vrlo lako rijesi, ko udje u zadnju godinu ugovora ne zeleci produziti posaljes ga na tribine godinu dana i cao...ili ces produziti ili tribine, a ne ovako drkaju atmosferu u svlacionici plus pali u formi, ovako si nacisto ne racunas na njih i cao...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.