E jesi video gol keve ti.Emir_ZENICA je napisao/la:1:0 za Uzbekistan,kakav gol iz slobodnog
Pa mogli su cekati drugo poluvreme.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E jesi video gol keve ti.Emir_ZENICA je napisao/la:1:0 za Uzbekistan,kakav gol iz slobodnog
gol je boli glavaDevil je napisao/la:
E jesi video gol keve ti.![]()
Pa mogli su cekati drugo poluvreme.
Ma ja ih x/1 imao,nego ovi prekrizeni sto to.Emir_ZENICA je napisao/la:gol je boli glavaDevil je napisao/la:
E jesi video gol keve ti.![]()
Pa mogli su cekati drugo poluvreme.lagano po sredini,frljavo
![]()
eto kraj prvogmogli su,al meni ovo odgovara,lakse disem
Nije 100% sigurna ali cemo probatiDevil je napisao/la: Ma ja ih x/1 imao,nego ovi prekrizeni sto to.
Mislim da znam o kome se radi.Da i ja probam na sitan ulog.
ediT.Schalke gubi 1:0 na poluvremenu tako da sam i to pao.

jaro jel to "ona" ??Emir_ZENICA je napisao/la:polako ima jos do utakmice,dobit ce te
Ne moram se tebi pravdati, tema je "prijedlozi, sugestije..." ako ti se ne sviđa zaobiđi.Analitico je napisao/la:daj ba kakva ti je to smecarska prica....Objavis listic na portalu i kad se ispostavi da si ispusio, kazes da nisi ni uplatio, navodno popio pare..
Stoga nas sada ne zanima ni sta si uplatio, ni sta mislis da ce proci, ni sta ti se svidja ni sta ti se ne svidja od oklada....Suma sumarus sumar sumarus ili kako ono vec kazu, boli nas kita za tvoje misljenje....
(d/p) u kojem poluvremeno pada vise golovaCitizen-X je napisao/la:jaro sta ti je DP?danin je napisao/la:Uzbekistan-Kuvajt 1 2,15
Ipswich-Arsenal(dp) 2 1,90
Barcelona-Betis(dp) 2 1,90
7,76 ulog 10
i u formuli je takobarca_87 je napisao/la:u premieru je to vise golova u drugom pol je igroCitizen-X je napisao/la:jaro sta ti je DP?danin je napisao/la:Uzbekistan-Kuvajt 1 2,15
Ipswich-Arsenal(dp) 2 1,90
Barcelona-Betis(dp) 2 1,90
7,76 ulog 10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.