Gianluigi Donnarumma very close to signing for Juve on a free transfer
@MaxNerozzi
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Realno ako se Tek može prodati za 20-ak, a dovesti Donnarumma za slične pare kad se uračuna Raiola to je bez razmišljanja da se uradi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
To kada bi bilo istina onda je to cista kradja jer on ima 22 godine. U tim godinama golmani tek pocinju standardno da brane, a on ima 200 300 utakmica.
Halal vam bilo samo da ga moje oči ne gledaju u dresu Milana 
Il Club più titolato al mondo!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Dovesti lošijeg golmana za boljeg je još jedna u nizu super ideja uprave. Ali Italijan je, još mlad i najvažnije džaba, vjerovatno će tako i biti.
I ovo oko 20M
Juventus je fucking Matuidia platio 30M.
Još jedan dzabalesku kojem ce dati bolesnu platu koju ne zasluzuje.
I ovo oko 20M
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To mi je najjace. Dicis se da dovedes nekog djaba, a onda mu roknes platu do Remziju i plus sta bude tu para sa strane nekim ugovorima, braci, rodbini, komsijama zato jer si odabrao njih.Pogba je napisao/la: ↑27 apr 2021, 12:13Dovesti lošijeg golmana za boljeg je još jedna u nizu super ideja uprave. Ali Italijan je, još mlad i najvažnije džaba, vjerovatno će tako i biti.
I ovo oko 20MJuventus je fucking Matuidia platio 30M.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Donnarumma je u najgorem slučaju jednak Woju. Za razliku od Woja može još napredovati, ima 22 godine i nije ni prismrdio svom primeu, a Juventus ima najboljeg trenera golmana na svijetu.
Za par godina ćeš svakako morati tražiti zamjenu Wojteku, samo ćeš tad morati dati puno više od 20-ak miliona da uzmeš klasu od golmana. Jedinstvena prilika da se napravi ovako nešto i bezbolno dobiješ top golmana a čitavom karijerom ispred sebe.
Za par godina ćeš svakako morati tražiti zamjenu Wojteku, samo ćeš tad morati dati puno više od 20-ak miliona da uzmeš klasu od golmana. Jedinstvena prilika da se napravi ovako nešto i bezbolno dobiješ top golmana a čitavom karijerom ispred sebe.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni je aposlutno nerealno bilo da se Donarumma povezuje sa nama, momak klasa nevidjena. Branio par godina za ekipu koja je propast, vjerovatno i ne sa puno motiva. Najrealnija i najbolja opcija, on treba nama mi trebamo njemu. 15godina karijere je ispred njega, godinama moze biti top1 golman svijeta. Prilika kakva se ne pruza cesto, ugrabit ga sto prije.IlCapitano je napisao/la: ↑27 apr 2021, 13:00Donnarumma je u najgorem slučaju jednak Woju. Za razliku od Woja može još napredovati, ima 22 godine i nije ni prismrdio svom primeu, a Juventus ima najboljeg trenera golmana na svijetu.
Max Allegri
Donnarumma bi mogao biti dobro rješenje, a isto tako se na prvu čini debilom od momka. Klub koji mu je dao šansu ucjenjuje već predugo zajedno sa debelim, ne treba se čuditi ako isto to ponovi ako dođe.
Malo mi je čudno kako je opao kvalitet transfera čim se podigla platežna moć. Dok je najskuplji transfer bio Morata za 20 sve su skoro bili dobri transferi, čini mi se Isla jedini ozbiljan promašaj. Igrači kao Ogbonna se na kraju prodali za slične pare, a sad se za Costu, Bernu i slične ne može izvući ni pola uloženog. Bilo bi mi žao da ode Paratici zbog tih pogodaka, ali se prilično pogubio zadnjih godina.
Ako dođe Max to bi vjerovatno značilo i revoluciju, rješavanje Ronalda i Dybale prije svih. Morata je i dobar i loš ali samo nek ne dovede onog idiota Icardija. Staviti Chiesu u prvi plan, McKennie da igra b2b, Kuluševskom dati još sezonu, veza i lijevi bek obavezno da se riješe. De Paul i dalje igra odlično i u smislu forme i neke karakterne crte bi možda bio bolji transfer od Pogbe ili Aouara, samo za pravu cifru. Loccatelli vjerujem da je još uvijek najbliži dolasku od svih špekulacija.
Malo mi je čudno kako je opao kvalitet transfera čim se podigla platežna moć. Dok je najskuplji transfer bio Morata za 20 sve su skoro bili dobri transferi, čini mi se Isla jedini ozbiljan promašaj. Igrači kao Ogbonna se na kraju prodali za slične pare, a sad se za Costu, Bernu i slične ne može izvući ni pola uloženog. Bilo bi mi žao da ode Paratici zbog tih pogodaka, ali se prilično pogubio zadnjih godina.
Ako dođe Max to bi vjerovatno značilo i revoluciju, rješavanje Ronalda i Dybale prije svih. Morata je i dobar i loš ali samo nek ne dovede onog idiota Icardija. Staviti Chiesu u prvi plan, McKennie da igra b2b, Kuluševskom dati još sezonu, veza i lijevi bek obavezno da se riješe. De Paul i dalje igra odlično i u smislu forme i neke karakterne crte bi možda bio bolji transfer od Pogbe ili Aouara, samo za pravu cifru. Loccatelli vjerujem da je još uvijek najbliži dolasku od svih špekulacija.
Kakav glup kraj karijere, PSG, klupa, samo mu još ovakav transfer treba.Buffon is expected to leave Juventus in the summer as he’s willing to play more. Parma, Genoa & Atalanta are a possible destinations for him. (La Stampa)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam negdje procitao da je prvi preduslov da dodje Donnaruma, da uspijemo prodati Woja, a to mi trenutno djeluje kao naucna fantastika.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Donnarumma

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato sto je beskicmenjak kojem Raiola uprvlja zivotom. Milan mu daje 8M+1M bonusa, Riola trazi samo 12+, toliko nema jedan Nojer ili Oblak koji su dvije klase iznad. A ko je pratio rad Raiole, taj ne radi nista dzaba. Donnarumma u Juventusu pod uslovom koje Riola traži, u ovoj situaciji djeluje skoro pa nemoguće. Juventus je kao i svi izgubio i gubi silne novce zbog pandemije.
Dati 20ak miliona Riaoli, i 12M Donnarummi u ovoj situaciji je veliki zalogaj. S tim da svake godine Riola traži sve više i više. Juventus ima veće probleme od golmana svakako. Sredina je očajna, kao i još neke pozicije. Štoviše golman je najmanji problem, ako je ikako.
Što se Milana tiče, zamjena je već nađena, mada i to može biti samo "igra" zbog Raiole i svega. Golman Lillea koji brani čudesno ove sezone. Navodno je sve dogovorio sve sa Milanom. Samo 3M po sezoni. Tek ulazi u najbolje godine. A u ovom trenutku nije ništa lošiji od Gigioa. Mada naravno niko ne spori da gold digger ima još dosta prostora za napredak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.