Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Ado76
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ado76 » 27 apr 2021, 16:14

Meraak1921 je napisao/la:
27 apr 2021, 15:36
M0starskiRambo je napisao/la:
27 apr 2021, 15:25
slika
Zvanično nisu više migranti
Rent od marku
:nene: :nene:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 apr 2021, 16:17

SudoHusika je napisao/la:
27 apr 2021, 15:12
FoSte95 je napisao/la:
27 apr 2021, 14:45
brig je napisao/la:
27 apr 2021, 14:24

Zato je i postavljen kontrolor Vukasović iz Trebinja. Ako ne bude kako nekome odgovara dobivas losu ocjenu.

Mislim da i ptice na grani znaju da Grbić i Bilbija žive u BL. I sude Borcu. Također, Mulahasanović, sudac od zadatka, zanimljivo, sudi 1/4 finala kupa ŠB-Borac (gol iz zaleđa, nedosuđeni penal za ŠB) i opet za malo isti sudac sudi Borac-ŠB ( sve smo vidjeli).

Slučajno?

Možda...

Svakako je sve otislo u k... Samo se bezze vrijeme gubi u raspravi sa ljudima koji su slijepi pored očiju i prave debilima sve i uvjeravaju da je sve ok, divno i krasno. Čestitke svima. Čestitke Borcu. Zasluženo sve! Nek ljudi osvoje neam nista protiv iskreno. Ja sam zadovoljan sezonom ŠB s ovakvom ekipom nitko nas nadigrao nije. Momci mladi, igraju max, daju sve od sebe :thumbup:
I onda smiješno što se pišu saopštenja i vrši pritisak na sudije, drugačije očigledno ne može
Nisu smiješna sopštenja uopšte, da se razumijemo, to je za dobrobit BH fudbala. A prvi korak je formiranje udruženja. Medjutim, to se nikada neće desiti iz razloga što se uvijek žali samo jedna strana od tri moguće, ili samo 3 kluba od 12 u ligi. Sa takvim omjerom nikada ništa klubovi neće moći uraditi po pitanju suprotstavljanja kriminalnom savezu. Prošle godine odbio Zrinjski jer su oni šugavci godinama u ljubavnim odnosima sa savezom pa se još ušutiše na sramotno prekidanje prvenstva i križanje kupa. Jednostavno, klubovi dižu hajke samo kada su oni na tapeti. A dok se ostali kolju i uništavaju šute ko zaliveni. Znači, u prevodu, šutit' ću dok mene ne kasape a boli me **** što ostale pokradoše.

Međutim, smiješno je što vi, koji ste godinama zaštićeni bili ko bijeli medvjedi, pišete saopštenja i žalite se na suđenje. Smiješno je to što ste likovali za penal u Bijeljini, smiješno vam je bilo štimanje rasporeda na jesen, smiješno vam kasapljenje Želje u prvih 5 kola na proljeće i ond vam smiješno i kartoniranje Veležovaca jer su vas mlatnuli pa je malo oslabilo prijateljstvo. Znači - to je ono što sam gore naveo - smiješno vam je bilo dok su vama zanosili muda u krivine. A sada ste se malo usrali.
Pa ko je Želji branio da piše saopštenja i vrši pritisak o.O nisu drugi valjda trebali umjesto Zelje

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 apr 2021, 16:20

Rambo najveca si sifra ovog foruma. :rol: :urnebes:
slika
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 27 apr 2021, 16:21

bhpremijerliga12 je napisao/la:
27 apr 2021, 16:03
Pratiti rad ove uprave Celika, transparentnost, obavjestenja, oglasavanje, rad u cjelini je stvarno nevjerovatno i nesto novo u BiH. Svaka cast momcima, nadam se da ce uspjeti nastaviti u ovom tempu i da ce i ostati kada se Celik ponovo digne, da barem svi klubovi imaju ovakve ljude u upravama :bow:
Teren je kod nas mjerilo za sve, a oni trenutno igraju ligi koja kosta 4 KM mjesecno tako da treba sacekati da prodje par godina pa dati neki sud realan. U svakom slucaju nadam se sto skorijem povratku, Celik je veliki klub.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 apr 2021, 16:24

SudoHusika je napisao/la:
27 apr 2021, 14:18
Ma sve je bilo jasno onog momenta kad se Peljto sklonio iz ovog cirkusa. Čovjek ganja inostranu karijeru, što će njemu u životu ovo sitno brukanje po selendrama u BiH.
Ostali su ovi jadnici koji bi majku prodali za "stalni" posao u državnoj firmi i to je to.
Kod nas sudije i jedino mogu biti iz državnih firmi i institucija, ionako ništa ne rade, a svako malo slobodni dani za sudjenje. Taman će ti neki gazda iz privatne firme dozvoljavati toliko odsustvo sa posla. Samim time što su uhljebljeni il trebaju biti su idealni za razna mešetarenja, kao i velika većina radnika u javnom sektoru
nema potpisa

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 27 apr 2021, 16:44

ANTIFA ! je napisao/la:
27 apr 2021, 16:20
slika
slika
Pa od prvog dana govorim da nema šanse da je čovjek Veležov navijač :mrgreen:

Potpuno očigledno šta radi, trola, zavađa, šalje pogrešnu sliku i sve to namjerno. Čiji je nemam pojma, ali naš nije sigurno.

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 27 apr 2021, 16:53

Baader je napisao/la:
27 apr 2021, 16:44
ANTIFA ! je napisao/la:
slika
slika
Pa od prvog dana govorim da nema šanse da je čovjek Veležov navijač :mrgreen:

Potpuno očigledno šta radi, trola, zavađa, šalje pogrešnu sliku i sve to namjerno. Čiji je nemam pojma, ali naš nije sigurno.
Pa lik ima 1000 profila, sam se sa sobom svadja, to vam je onaj TobeYarabi.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 27 apr 2021, 17:08

Bolestan čovjek..
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 27 apr 2021, 17:19

Pratiti rad ove uprave Celika, transparentnost, obavjestenja, oglasavanje, rad u cjelini je stvarno nevjerovatno i nesto novo u BiH. Svaka cast momcima, nadam se da ce uspjeti nastaviti u ovom tempu i da ce i ostati kada se Celik ponovo digne, da barem svi klubovi imaju ovakve ljude u upravama :bow:
:thumbup: :thumbup:

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 27 apr 2021, 17:26

Arnelv52 je napisao/la:
Borac 72%
Sarajevo 14%
Velež 9%
Zrinjski 4%
Ostali 1%
Zeljo 0%

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 apr 2021, 18:00

Moje zelje Velez pa pitari.Posto mi se zelje ne ispunjavaju bice obrnuto.Dakle pitari komsije ili bordo ekipa osvaja titulu a Velezu dosta i evropa.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 apr 2021, 18:27

Konacno imamo prave ljude koji se ne boje izaci i reci kako jest.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 apr 2021, 18:32

redbull93 je napisao/la:
27 apr 2021, 18:27
Bolje bi bilo da imaju love al haj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 27 apr 2021, 18:40

ANTIFA ! je napisao/la:
slika
slika
Drago mi je da si i ti to primjetio. Ja sam ga prepoznao preko profilne. Lik na svakom videu od Veleža i RA piše ovako kao tu. Ma lud lik totalno, širi nacionalizam... Čitajući njegove komentare na YT mogao bi shvatiti da je spreman da se predstavlja kao Rođeni, samo kako bi širio mržnju.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 apr 2021, 18:41

redbull93 je napisao/la:
:clap: :clap: :bow: :bih:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 27 apr 2021, 18:47

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
27 apr 2021, 18:40
ANTIFA ! je napisao/la:
slika
slika
Drago mi je da si i ti to primjetio. Ja sam ga prepoznao preko profilne. Lik na svakom videu od Veleža i RA piše ovako kao tu. Ma lud lik totalno, širi nacionalizam... Čitajući njegove komentare na YT mogao bi shvatiti da je spreman da se predstavlja kao Rođeni, samo kako bi širio mržnju.
Sto je najgore istu profilnu stavio, ali je teska budaletina kako god okrenes. :urnebes:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 27 apr 2021, 18:59

slika

BRACOOOOO KOMPJUTERUUUUUU !!! AKO ISPLATE JEDNU PLATU...💰💰💸💸💷💷💶💶💵💵💴💴💳💳
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 27 apr 2021, 19:16

Denchi je napisao/la:
27 apr 2021, 18:32
redbull93 je napisao/la:
Bolje bi bilo da imaju love al haj
Momci vracaju dugove, a u isto vrijeme servisiraju tekuce obaveze. Plus pokrecu krivicne prijave za lopovluk u klubu. Klub je u rukama navijaca i kao takav ne ovisi o jednom licu ili jednoj stranci kao mnogi klubovi u nasoj drzavi. Mnogi gledaju Čelik sa podsmijehom trenutno, ali neka gledaju, njihovo pravo, mi znamo da smo konacno na pravom putu i da se borimo za SVOJ klub, na svim poljima i kao takvi vjerunemo u nas uspijeh. Dovoljno je pogledati akcije navijaca i koliko nas se odazvalo kroz razne projekte.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 apr 2021, 19:22

Ja ne znam ko se moze zaliti na ovaj penal. Penal cist ko suza. Nije niko kriv sto Djokanovic ulazi ko sivonja igracu u 16 metara. A gledaj Dupovca sto urla, glumi ovde neki autoritet, a lik nebi mogao da igra u Norveskom nizeligasu. Komentator govori smijesna odluka, pa prati li on uopste fudbal, bilo gdje osim na nasim pasnjacima.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 apr 2021, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 apr 2021, 19:23

Vrhunski je to sve na kantonalnom nivou, bez ogromnih troskova i bez veceg priliva novca. Drzim oalceve da se isto uspije i u vecim rangovima, ali u sustini, ogromna transparentnost nece biti potrebna ukoliko se stekne povjerenje ljudi, kao sto je kod nas bio slucaj. S nekoliko financijskih izvjestaja objavljenih u javnost, ljudi su ukapirali da je klub u dobrim rukama i sada ti izvjestaji nisu vise javni.

Ali sve u svemu, lijepa prica se moze izgraditi oko Celika

Off: pa gdje je bahati irfo sa Zeljine teme, kako je vrhunski napustio forum kad je primijetio da ce Zeljo potonut. Kakav navijac
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, mnon46 i 20 gostiju.