FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Tele33
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tele33 » 27 apr 2021, 23:36

Muka mi dođe kad skontam da smo se do tog doveli al ako nakon naredna dva kola budemo tu negdje sa Borcem, u bod npr, treba obavezno ponuditi premije onima ko im otkine koji bod. Tu nema ništa neregularno i nesportski. Al da bi imalo smisla nekog premirat mi moramo počet pobjeđivat.
Samo naprijed Saraj'vo!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 apr 2021, 23:39

Nakon Veleža, Borac čeka Krupu.Vjerovatno ce svi iz Krupe sa dva žuta kartona, za vikend dobiti i treci.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 apr 2021, 23:46

Mi kad bismo sačuvali sad ovu ekipu do kraja (počevši od Tuzle, sad nemamo Adukora i Hodžića), ne bi trebalo da bude problema:
Kovačević, Oremuš/Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Zinedin, Fanimo, Velkoski/Jukić, Mešanović

Lijevo krilo nam je najveća boljka, nijedna opcija nije idealna tu, al mislim da su i Krste i Jukić bolji od onog debila iz Krupe. Takođe desni bek, Hodžić kad bi svaku igrao kao protiv Tuzle, igrao bi za reprezentaciju. Mislim da bi ova jedanaestorka mogla do titule. Al ako nas opet budu sakatili i kartonirali... Alternative su nam grozne, užasne.

Bojim se da će tvrdoglavi Vinko nastavit po starom. Pejović će mu vjerovatno ostat udarna igla na sredini terena, i to je veliki problem, kao i Milanović.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 apr 2021, 23:56

Historicar je napisao/la:
27 apr 2021, 23:39
Nakon Veleža, Borac čeka Krupu.Vjerovatno ce svi iz Krupe sa dva žuta kartona, za vikend dobiti i treci.
Krupa nece ni pogledati na njihov gol. Jos ce ih isprasiti Borac sa 4,5 razlike, da nabiju gol razliku. Krupa se je slizala sa njima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 28 apr 2021, 00:00

slika
Gledam ovu sjednicu nisam mogao danas i samo ću rec skidam kapu ovoj gospođi.
12. igrač kluba iz Titove 38b

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 28 apr 2021, 00:04

Hztesanj je napisao/la:
28 apr 2021, 00:00
slika
Hoces li nam reci zasto? :D
Amer Dupovac!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 28 apr 2021, 00:05

Rahma je napisao/la:
28 apr 2021, 00:04
Hztesanj je napisao/la:
slika
Pa sve sto je pitala i sve sto je rekla na strani je kluba očito

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 28 apr 2021, 00:12

Prije bih rekao da je trazila dlaku u jajetu i minirala bespotrebnim pitanjima, iako je sve objasnjeno. Vjerovatno nije ni procitala sta joj je dostavljeno. Sve u svemu, iz citave situacije se moze izvuci da je Srdjan veliki gospodin i da je ovim osigurao jos jedan mandat.
Amer Dupovac!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 28 apr 2021, 00:14

Al nikako da im izađe iz usta da li će stadion nekada preci u vlasnistvo FKS 😂

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 apr 2021, 00:20

Borac nece uzet boda u Vrapcicima, mada navikli smo da nam "pomazu" npr i zadnje sezone kad su zeljanu mlatnuli i mi uzeli titulu, tako da nadam se da ce nam i ovaj put izac u susret.
Takodjer ko misli da ce Borac dobro proci protiv zeljane, Zrinjskog, Tuzle, fakat grijesi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 apr 2021, 00:23

skoroalen je napisao/la:
27 apr 2021, 23:46
Mi kad bismo sačuvali sad ovu ekipu do kraja (počevši od Tuzle, sad nemamo Adukora i Hodžića), ne bi trebalo da bude problema:
Kovačević, Oremuš/Hodžić, Dupovac, Miličević, Pidro, Đokanović, Adukor, Zinedin, Fanimo, Velkoski/Jukić, Mešanović

Lijevo krilo nam je najveća boljka, nijedna opcija nije idealna tu, al mislim da su i Krste i Jukić bolji od onog debila iz Krupe. Takođe desni bek, Hodžić kad bi svaku igrao kao protiv Tuzle, igrao bi za reprezentaciju. Mislim da bi ova jedanaestorka mogla do titule. Al ako nas opet budu sakatili i kartonirali... Alternative su nam grozne, užasne.

Bojim se da će tvrdoglavi Vinko nastavit po starom. Pejović će mu vjerovatno ostat udarna igla na sredini terena, i to je veliki problem, kao i Milanović.
Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Jukić i Mešanović.
Ovo mi je jedini logičan sastav za subotu, eventualno Zinedin ili Krste umjesto Tine.Samo nemoj da Krste ili Milanović počnu na lijevom krilu, odmah cu TV ugasiti.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 28 apr 2021, 00:43

28 apr 2021, 00:23
skoroalen je napisao/la:

Kovačević, Oremuš, Dupovac, Miličević, Pidro, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Jukić i Mešanović.
Ovo mi je jedini logičan sastav za subotu, eventualno Zinedin ili Krste umjesto Tine.Samo nemoj da Krste ili Milanović počnu na lijevom krilu, odmah cu TV ugasiti.
Izbaciti Pejovića skroz, Sušića vratiti na centralnog veznog i pokušati možda sa Velkoskim na 10tku. U drugom poluvremenu umjesto Krleta ubaciti Mustedanagića i umjesto Jukića Hebibovića ako bude bilo potrebe, tu još ima Handžić i Pejović ako zatreba.
90!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 apr 2021, 00:54

Cora1946 je napisao/la:
28 apr 2021, 00:43
28 apr 2021, 00:23
skoroalen je napisao/la:

Izbaciti Pejovića skroz, Sušića vratiti na centralnog veznog i pokušati možda sa Velkoskim na 10tku. U drugom poluvremenu umjesto Krleta ubaciti Mustedanagića i umjesto Jukića Hebibovića ako bude bilo potrebe, tu još ima Handžić i Pejović ako zatreba.
Dobro si, to sa Tinom i Andrejom kao zadnjim veznim ima smisla. Samo nemoj da Hebibović više nikada dok je u Sarajevu, zaigra na lijevom krilu, ni jednu sekundu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 apr 2021, 01:28

skoroalen je napisao/la:

Pejovic i nekako moze kao zadnji vezni s Djokanovicem a ovo sto ga gura na 10 tku je bas katastrofa. Taj paker 10 nam je najveci problem ovo proljeće, probao je svasta nesto Pejović, Sušic, Mesanovic, Krste nista nije bas dobro izgledalo. Zinedin bi trebao to biti sad je upitno koliko on moze fizicki, vjerujem da moze poluvrijeme.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 apr 2021, 01:38

Ma ako cmiljanic bude pravi titula je nasa
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 apr 2021, 03:42

Aduka87 je napisao/la:
28 apr 2021, 00:20
Borac nece uzet boda u Vrapcicima, mada navikli smo da nam "pomazu" npr i zadnje sezone kad su zeljanu mlatnuli i mi uzeli titulu, tako da nadam se da ce nam i ovaj put izac u susret.
Takodjer ko misli da ce Borac dobro proci protiv zeljane, Zrinjskog, Tuzle, fakat grijesi.
Nemaju šta nama izlazit u susret, ljudi se za titulu bore. Jes da imaju najmanje šanse od vodećeg trojca, al itekako ih imaju.

@Historicar Krste nije bio loš na krilu protiv Tuzle, iskreno. S druge strane, Jukić je u Mostaru bio baš očajan, ne znam šta bih rekao za njega... Vjerujem da ima šlifa za fudbal i da je za Milanovića Ljungberg, al nikako da se ustali kod nas i pronađe formu. Na kraju krajeva, bolje i on nego Milanović, nek igra bilo ko, samo nek ne igra Milanović.
A Sušić bi mogao na centra možda u slučaju da Velkoski zaigra od prve minute kao AMF. Al ako Zinedin bude ulazio, onda se i Sušić mora ranije vadit, jer on za sebe ne može trčat a kamoli za boljeg Zinedina. Pejović, kakav god moron bio ofanzivno, defanzivno je Gattusso za Sušića.
Možda čak ne bi bila loša opcija sa Hebibovićem na beku a Oremušom na DMF uz Andreja. Em je Oremuš korisniji 5 puta od Pejovića tu, em su krila Želje toliko očajna da ih i ja mogu komotno čuvat. A Pejović dobro igra defanzivu tako da bi se vraćao i pomagao onom klocu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 apr 2021, 03:47

Rahma je napisao/la:
28 apr 2021, 00:04
Hztesanj je napisao/la:
slika
Pa valja cijelu sjednicu pokazivati ove znakove za gluhe, svaka joj cast realno. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 28 apr 2021, 04:10

skoroalen je napisao/la:
28 apr 2021, 03:42
Aduka87 je napisao/la:
28 apr 2021, 00:20
Nemaju šta nama izlazit u susret, ljudi se za titulu bore. Jes da imaju najmanje šanse od vodećeg trojca, al itekako ih imaju.

@Historicar Krste nije bio loš na krilu protiv Tuzle, iskreno. S druge strane, Jukić je u Mostaru bio baš očajan, ne znam šta bih rekao za njega... Vjerujem da ima šlifa za fudbal i da je za Milanovića Ljungberg, al nikako da se ustali kod nas i pronađe formu. Na kraju krajeva, bolje i on nego Milanović, nek igra bilo ko, samo nek ne igra Milanović.
A Sušić bi mogao na centra možda u slučaju da Velkoski zaigra od prve minute kao AMF. Al ako Zinedin bude ulazio, onda se i Sušić mora ranije vadit, jer on za sebe ne može trčat a kamoli za boljeg Zinedina. Pejović, kakav god moron bio ofanzivno, defanzivno je Gattusso za Sušića.
Možda čak ne bi bila loša opcija sa Hebibovićem na beku a Oremušom na DMF uz Andreja. Em je Oremuš korisniji 5 puta od Pejovića tu, em su krila Želje toliko očajna da ih i ja mogu komotno čuvat. A Pejović dobro igra defanzivu tako da bi se vraćao i pomagao onom klocu.
Ja bih isto tako nekako otprilike izveo sastav. Nadam se da ce Zizu 2. pol moci fizicki koliko-toliko odigrati na nivou. Od Tine nezz sta vise da ocekujem. Ni protiv Radnika onaj put nismo nista ocekivali pa udje i uradi nesto. Valjalo bi nam pravo da u ovih 7 utakmica s finalom kupa upise neku asistenciju ili postigne gol. Ali tesko...

Pejovic jeste stetocina prema naprijed, ali opet je u defanzivi super. Jukic je realno bio los ponovo u Mostaru i upropastio je nekoliko napada pred kraj, ali izmedju dva zla biraj manje. Prije bih njega nego Milanovica. Slobo je igrao u Krupi, a Jukic je opet bio po Poljskoj i nekim malo jacim ligama, ja mislim da moze, ali ne znam do cega je. Mislim da mu treba odvaznosti i samopouzdanja da malo zadrzi loptu i pokusa nesto uraditi kao i sva krila.

Sto meni kaze brat manijak danas, Zeljo i da hoce da nas uzme nece moci koliko je los. Ja licno mislim da nam opet mogu poremititi planove, pogotovo ako budemo kalkulisali. Moramo od prve minute ici na pobjedu i da pobijedimo to.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 apr 2021, 05:05

Nasi igraci i igracki kadar nije los samo je slabo uigran i vrlo mali broj igraca se rotira a dosta veliki broj igraca sjedi na klupi bez ijedne minute

Besic dervisagic onaj bek

Zidan sad je poceo nesto vise igrat

Dok se konstantno sanse daju susicu milanovicu dusanu pejovicu pa i pidri

Cak se adukor stavlja na beka a besic truhne iako je odigra super utakmicu protivcitya..

Trebamo gledat samo sebe u miru se spremat bit disciplinivan maks jer ce nas sudija drzat na nisanu posebno ako borac kiksne sad u pticijem gnijezdu

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 apr 2021, 06:13

Nije baš da je u kamen uklesano da Fanimo mora igrati desno. Na željezničarovu odbranu i opšte stanje u timu, ja bih ovako:

Kovačević

Oremuš Dupovav Miličević Pidro

Đokanović Sušić

Hebibović Mustedanagić Fanimo

Mešanović.

Kasnije, ako ispušu Sušić i Mustedanagić, oko 60-65min. preći na 442, zapravo 4411, Krle u paru sa Mešanovićem, Đokanović i Pejović u vezi. Krila mijenjati po potrebi Jukićem, a štopere Bešićem. Čuvat se crvenih i napadački od samog starta, al dabogda sa Vinkom.

Svima želim sretan 1.maj i nastupajući Bajram.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mnon46, Rodman i 29 gostiju.