Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Banjalucki
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 11:56

Koliko jada na jednom papiru, koliko straha i nemoći, koliko želje za nečim što vam je nedostupno !
Sada vas stiže sudbina vaše braće po papirima protiv Borca !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 apr 2021, 11:57

Banjalucki je napisao/la:
28 apr 2021, 11:56
Koliko jada na jednom papiru, koliko straha i nemoći, koliko želje za nečim što vam je nedostupno !
Lako vam je kad sudije vodite sa sobom.

Dođite jednom bez sudija, 1v1, pa da vidimo ko je jači.

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 28 apr 2021, 12:00

Stojane Vranješu jesi li to ti? :guz:

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 28 apr 2021, 12:01

Dosli ste prosli put bez pomoci pa centra niste mogli preci zato Uša tamo!!

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 12:02

Baader je napisao/la:
28 apr 2021, 11:57

Čovječe i djete malo vidi da nije stvar u sudijama nego jednostavno nemožete svariti da smo mi najbolja ekipa trenutno i da ćemo uzeti titulu....
Pa imate više penala od svih ekipa, imate sudijskih grešaka na svojoj strani više od bilo koje ekipe, ali vi ste Velež jadni dobri koji je stvorio sliku nekog nevinašceta i samim tim sve ste maskirali time....
Kakvi dopisi bolan kakve strane sudije, spustite se na zemlju, ako ste bolji pokažite kao prošli put kad ste nas mlatnuli i to je to...
Zgadili ste se svima osim svojoj braći po dopisima !

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 28 apr 2021, 12:02

Koliko jada na jednoj slici
slika

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 28 apr 2021, 12:03

Steven11 je napisao/la:
28 apr 2021, 11:55
vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 11:29
Da mi je znati ko je ovo smislio na dan delegiranja :lol:
Ovakve stvari se traze mnogo ranije, ali ne... bitno je da ovce popasu ovu pricu :lol:
Ovaj dopis je mozda i najveca sprdnja a najtuznije je sto ce se pojaviti likovi koji ce ovo zagristi kao somovi...

Ono, napise se dopis znajuci da od toga nema nista :salut: :bow:
Moraju nesto uradit. Zaboravi pristrasnost sad. Gigovic ih je yebo i sad im Grbic sudi a head to head za titulu se bore...

prevelik je ulog za sve, osnovano indicirajuce, marifetluke.
Moje pitanje je zasto nisu ranije pisali?
Eto, reci ti sa strane, kada bi bilo logicno da su uputili ovaj dopis? Danas ili prije nekoliko dana, cak ako i zanemarimo propise.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 apr 2021, 12:05

Zahtjev Mostaraca odbijen, utakmicu Velež – Borac sudit će Zoran Grbić

Sudio je nedavno Siroki-Velez 0:2 (dao Velezu 2 penala) pa cemo vidjeti sta ce biti u petak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 28 apr 2021, 12:06

Borac treba tražiti od saveza da se utakmica igra na neutalnom terenu. Na onoj pripizdini pored magistrale uvijek duva jak vjetar, za vikend se srušila klupa za rezervne igače Krupe, da ne pricamo kakvi su uslovi bili prosle godine kad je igrao Borac 2:1. Neuslovan stadion.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 apr 2021, 12:06

Veležovci sami znaju da im se ukazala velika prilika, da izbore evropu i titulu, ne biraju sredstva kako doći do plijena.

Drag mi je Velež i dragi su mi ovi navijači na forumu, ali mora se priznati da su poprilično prgavi. Ali eto, limitirana je ekipa i ukazala im se prilika kao nikad do sada u Dejtonskoj Bosni pa ću im progledati kroz prste.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 apr 2021, 12:07

Tristan je napisao/la:
28 apr 2021, 12:06
Borac treba tražiti od saveza da se utakmica igra na neutalnom terenu. Na onoj pripizdini pored magistrale uvijek duva jak vjetar, za vikend se srušila klupa za rezervne igače Krupe, da ne pricamo kakvi su uslovi bili prosle godine kad je igrao Borac 2:1. Neuslovan stadion.
Na pripizdini pored magistrale redovno pusite :rol: :rol: :rol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 apr 2021, 12:08

Joj kad bubnemo velez u petak kako ce prestati pisanja komunista na ovoj temi hahahhaa .ja bih im dao i strane sudije i sve sto hoce da im.se udovolji cak da mi krenemo sa igracem manje ako moze.jer nece se smiriti dok ih neko ne spusti na zemlju.a predvidjam scenario da gube od nas u petak i krece sunovrat. Pitanje hoce li uopste izboriti evropu.oni su rodjeni gubitnici i podleci ce pritisku.a naravno evropu ce igrati borac sarajevo i zrinjski.zivi bili pa vidjeli.

Jos jedan dokaz koliko su jadni i maleni kad im.je povod najveceg slavlja ona statistika sa naseg zadnjeg susreta hahahhahaha.to svi imaju sacuvano u arhivi i izvlacice se iz naftalina sljedecih godina.

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 28 apr 2021, 12:09

vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 12:03
Steven11 je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 11:29
Da mi je znati ko je ovo smislio na dan delegiranja :lol:
Ovakve stvari se traze mnogo ranije, ali ne... bitno je da ovce popasu ovu pricu :lol:
Ovaj dopis je mozda i najveca sprdnja a najtuznije je sto ce se pojaviti likovi koji ce ovo zagristi kao somovi...

Ono, napise se dopis znajuci da od toga nema nista :salut: :bow:
Moraju nesto uradit. Zaboravi pristrasnost sad. Gigovic ih je yebo i sad im Grbic sudi a head to head za titulu se bore...

Eto, reci ti sa strane, kada bi bilo logicno da su uputili ovaj dopis? Danas ili prije nekoliko dana, cak ako i zanemarimo propise.
Slazem se, trebali su ranije. Ne znam mozda su cekali da vide koji ce sudija biti delegiran. Ali da se mora neki pritisak izvrsiti - mora, jer ovo je bas ocigledno, nije niko lud. Pogotovo oni koji su prezivjeli Gigovica.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 12:10

jubitubi je napisao/la:
28 apr 2021, 12:08
Joj kad bubnemo velez u petak kako ce prestati pisanja komunista na ovoj temi hahahhaa .ja bih im dao i strane sudije i sve sto hoce da im.se udovolji cak da mi krenemo sa igracem manje ako moze.jer nece se smiriti dok ih neko ne spusti na zemlju.a predvidjam scenario da gube od nas u petak i krece sunovrat. Pitanje hoce li uopste izboriti evropu.oni su rodjeni gubitnici i podleci ce pritisku.a naravno evropu ce igrati borac sarajevo i zrinjski.zivi bili pa vidjeli.

Jos jedan dokaz koliko su jadni i maleni kad im.je povod najveceg slavlja ona statistika sa naseg zadnjeg susreta hahahhahaha.to svi imaju sacuvano u arhivi i izvlacice se iz naftalina sljedecih godina.
Upravo, stiže ih scenario iz sarajeva a pošto su seljačka ekipa neće ni evropu igrati !

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 28 apr 2021, 12:11

Steven11 je napisao/la:
28 apr 2021, 12:09
vlakanje je napisao/la:
28 apr 2021, 12:03
Steven11 je napisao/la:

Slazem se, trebali su ranije. Ne znam mozda su cekali da vide koji ce sudija biti delegiran. Ali da se mora neki pritisak izvrsiti - mora, jer ovo je bas ocigledno, nije niko lud. Pogotovo oni koji su prezivjeli Gigovica.
I ko sudi na kraju? Na sajtu saveza ne pise,portali isto tako ne pisu!?

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 28 apr 2021, 12:18

Da se prisjetimo kako su isk ar ani zadji put

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 apr 2021, 12:20

28 apr 2021, 12:02
Baader je napisao/la:

Čovječe i djete malo vidi da nije stvar u sudijama nego jednostavno nemožete svariti da smo mi najbolja ekipa trenutno i da ćemo uzeti titulu....
Pa imate više penala od svih ekipa, imate sudijskih grešaka na svojoj strani više od bilo koje ekipe, ali vi ste Velež jadni dobri koji je stvorio sliku nekog nevinašceta i samim tim sve ste maskirali time....
Kakvi dopisi bolan kakve strane sudije, spustite se na zemlju, ako ste bolji pokažite kao prošli put kad ste nas mlatnuli i to je to...
Kako ćete biti najbolja ekipa, 8 poraza imate :rol:

Nije vas pobijedio samo ko nije htio. Domaćinska ekipa, kući na ho-ruk i sudije, u gostima skidanje gaća čim Jajce prođete. Parodija gospodskog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 apr 2021, 12:22

Imaju pravo da stanu u zastitu kluba. Sarajevo je prije svega ovoga pozivalo na sastanke konkretno ali se niko odazvao nije,sad smo isto to uradili al se vidi da nekima nije u interesu vec je lakse preko portala kukati,pa nece Sarajevo nakon kukanja od komsinica sazivat u njihovo ime sastanke to su oni trebali uraditi ili Velez il bilo ko drugi. Onaj sudija protiv Zrinjskog da je namjerno zelio onoliko zutih nama dati nebi uspjeo. Zasto se na Velez-Borac nije dodijelio nas najbolji sudija ili npr da Sarajevu sudi ovaj iz SB mislim suludo al eto. Koji je razlog saveza da odbije strane sudije zar nije u interesu da oba kluba imaju dobro sudjenje po tome se vidi da su ovo sve igranke,al da smo pametni ko sto nismo lako bi se ovo rijesilo

Banjalucki
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki » 28 apr 2021, 12:23

Baader je napisao/la:
28 apr 2021, 12:20
28 apr 2021, 12:02
Baader je napisao/la:

Kako ćete biti najbolja ekipa, 8 poraza imate :rol:

Nije vas pobijedio samo ko nije htio. Domaćinska ekipa, kući na ho-ruk i sudije, u gostima skidanje gaća čim Jajce prođete. Parodija gospodskog kluba!
Mi smo parodija a vi ste umjetna tvorevina nastala na livadi pored magistrale..od starog veleza ostalo je samo ime a i njega brukate seljaklukom!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 apr 2021, 12:24

Beduin je napisao/la:
28 apr 2021, 11:50
Cuj sisica jesu se okurazili, oni bi kbajagi i strane sudije sad, a kad su muljali kao i svi ostali onda sve regulara, jezik za zubima.
Btw. sretno Velezu, navijam za njih do kraja prvenstva da izadju u Evropu, ako vec ne uzmu titulu, ali ova saopstenja vec postaju smijesna, kako kome gori pod guzovima odjednom se sjete piskaranja Savezu i medijima. Ovdje prvenstveno mislim na Sarajevo. Licemjerno i providno.
https://sportsport.ba/fudbal/oglasili-s ... nak/351245 i psst vise.

Izjede te mrznja prema Sarajevu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Proximic i 29 gostiju.