prazne priche, eto ugasio se velez ko zrinski od 1945 do 1995

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
prazne priche, eto ugasio se velez ko zrinski od 1945 do 1995
To vi iz tuzle redovno posjecujete i znate
Ne znam ko je kome ugasio klub 50 godina. Istorijska cinjenica.
Pa da tu je to negdje. Nekom mesa selimovic sugradjanin a nekom rigi
I svejedno nemjerljivo uspjesniji od vas, eto koliko ste zapravo nesposobni.Sariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:13Ne znam ko je kome ugasio klub 50 godina. Istorijska cinjenica.Rigoletto je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:11Partizancino poslat cemo ti klub u ropotarnicu istorijeSariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 17:47
Imate li jednog poznatog mostarca?
A da nije uzgajivac smilja?![]()
![]()
![]()
daj ti nama govedjeg gulasa, ogladnih brato kad ti vidim avatar, dosadilo mi se hakat s vama...Rigoletto je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:15I svejedno nemjerljivo uspjesniji od vas, eto koliko ste zapravo nesposobni.Sariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:13Ne znam ko je kome ugasio klub 50 godina. Istorijska cinjenica.![]()
![]()
Bili ste uspjesni i od 41 do 45. Isti MORigoletto je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:15I svejedno nemjerljivo uspjesniji od vas, eto koliko ste zapravo nesposobni.Sariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:13Ne znam ko je kome ugasio klub 50 godina. Istorijska cinjenica.![]()
![]()
Ja sam samo posmatrac ovdje, s banjalucanima ste trenutno u ratuoldschool72 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:16daj ti nama govedjeg gulasa, ogladnih brato kad ti vidim avatar, dosadilo mi se hakat s vama...
Ti si bio izrazito objektivan forumas dok nije doslo do ovih sada situacija. Sto ce reci,...Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:19Meni dirljiva ova loziona nasih protivnika...mi naucili na sve,od titula ,osvajanja Kupa BH.. do ispadanja...sad se malo meprirodno osjecaju,nemojte se ljutiti..u ovom raspletu sezone,jedino je izvjesno da ce Sarajevo biti prvak,a oni cetvrti,kako god ova utakmica prekosutra zavrsila..ja imam razumjevanja za njih..ovo je nesto sto ot gostovanja u Tuzli osamdesetih kad su igrali za prvaka (i poduvali),nisu navikli
Dirnuli im u svetog Vicu pa ga moraju odbraniti. Nista neobično.Sariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:21Ti si bio izrazito objektivan forumas dok nije doslo do ovih sada situacija. Sto ce reci,...Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:19Meni dirljiva ova loziona nasih protivnika...mi naucili na sve,od titula ,osvajanja Kupa BH.. do ispadanja...sad se malo meprirodno osjecaju,nemojte se ljutiti..u ovom raspletu sezone,jedino je izvjesno da ce Sarajevo biti prvak,a oni cetvrti,kako god ova utakmica prekosutra zavrsila..ja imam razumjevanja za njih..ovo je nesto sto ot gostovanja u Tuzli osamdesetih kad su igrali za prvaka (i poduvali),nisu navikli
Tebe sam jasno svrstao nakon ovih tvojih danasnjih postovaSariel1987 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:21Ti si bio izrazito objektivan forumas dok nije doslo do ovih sada situacija. Sto ce reci,...Schlager je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:19Meni dirljiva ova loziona nasih protivnika...mi naucili na sve,od titula ,osvajanja Kupa BH.. do ispadanja...sad se malo meprirodno osjecaju,nemojte se ljutiti..u ovom raspletu sezone,jedino je izvjesno da ce Sarajevo biti prvak,a oni cetvrti,kako god ova utakmica prekosutra zavrsila..ja imam razumjevanja za njih..ovo je nesto sto ot gostovanja u Tuzli osamdesetih kad su igrali za prvaka (i poduvali),nisu navikli
Mladost protiv Slobode (direktnog konkurenta) igrala bez par najboljih igraca. Gdje je logika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.