Ne garantuje ni to uspjehe. Hajduk doveo stranca al dzaba, Krznar ga preslusa na pola gasa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
I sa ovom ekipom sto je imao u drugom dijelu je bar mogao drzati kakvu takvu prednost jer nista nismo losiji od ostalih igracki,al nije znao,plus akademci skoro da i ne igraju,a kad bi ono bas imao extra igrace onda bi mogo sa njima i Uscuplic osvojiti..Antikloc je napisao/la: ↑28 apr 2021, 16:50Vinko dok je imao kakvu takvu ekipu,bio je ubjedljivo superioran po rezultatima i prvi sa velikom prednoscu. Znaci pokazao je da zna i moze,kad mu omogucis uslove. Zimus su mu razjebali tim i on od govana ne moze pitu praviti. Ne bi ni niko drugi mogao. Od onih bogalja,invalida i odpadaka koji sad nose dres Sarajeva se ne treba nicemu nadati. Njihove mogucnosti su male i nikakve.
Primjer zeljeznicara,imaju tim slican nama,koji ide otprilike : invalid,odpadak,bogalj,netalenat. A isto poskupi ,posebno na papiru . Imali trenera ,za nase uslove solidnog i nula. Doveli Baku,za nase uslove veliko trenersko ime i nula ! Jer ne moze pita od govana.
Uprava i SD moraju treneru obijezbijediti respektabilan tim i tek onda pred njega postaviti zadatke i ciljeve,kao i traziti odgovornost za iste.
Za ove sto su navalili pisat o kvinslizima..
"Vidkun Quisling - Wikipedia" https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quisling
Ne znam samo kako ste uspjeli povezat ta dva lika.
"Vidkun Quisling - Wikipedia" https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quisling
Ne znam samo kako ste uspjeli povezat ta dva lika.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno želi da napiše da je jedna vrsta izdajice, radeći poslove za neprijatelje.
Nije to tačno i ružno je trenera tako nazivati, hajde da se okrenemo derbiju.
Nije to tačno i ružno je trenera tako nazivati, hajde da se okrenemo derbiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vinku treba obezbijediti pojačanja i ostaviti čovjeka da radi. Sumnjam da možemo dovesti boljeg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2021, 17:42SD prioritet da bude stranac, Vinku se zahvaliti ako bas nimalo ne popravi igru, a ako ne osvoji titulu to svakako..
Vinkov problem nije znanje nego nacin na koji igra i koji ne odgovara ni klubu ni historiji ni mladim igracima a moze u odredjenom sistemu donositi rezultate.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa pod strancem mislim na nekog mladog perapektivnog trenera i iz hr. I naravno da znaci rezultate jer au nam na klupi u nasoj ligi sjedili nasi najbolji pa vidimo na ata to lici. Preslusali su i vinka svi haman... Od dudica, pa do ovih iz borca zrinjskog širokog
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vinka treba nabiti nogom i trebalo je prije 15 dana. Jel to ova ekipa takva da je realno da prospe 13 bodova u 8 utakmica? Jel to ova ekipa ne može sačuvati +9 i +13 u 14 utakmica? Sa normalnim trenerom može. Jao Bože, daj mu pojačanja da gospodin ne mora smišljati više varijanti.fks74 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:46Vinku treba obezbijediti pojačanja i ostaviti čovjeka da radi. Sumnjam da možemo dovesti boljeg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2021, 17:42SD prioritet da bude stranac, Vinku se zahvaliti ako bas nimalo ne popravi igru, a ako ne osvoji titulu to svakako..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
2:0 protiv komšinica.
Za zadnju liniju nema dileme: Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro.
Zadnji vezni: Đokanović i Sušić.
Krila: Fanimo i Velkoski
Napad: Mešanović
Eh koga na desetku: Pejović se nije pokazao, Zinedina zbog fizike ne bi od početka a i samoubistvo je njega i Sušića 'trpiti' u isto vrijeme, kako bi onaj pakaš Hiroš lego...
Za zadnju liniju nema dileme: Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro.
Zadnji vezni: Đokanović i Sušić.
Krila: Fanimo i Velkoski
Napad: Mešanović
Eh koga na desetku: Pejović se nije pokazao, Zinedina zbog fizike ne bi od početka a i samoubistvo je njega i Sušića 'trpiti' u isto vrijeme, kako bi onaj pakaš Hiroš lego...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vinko mora pod hitno ostati.
Što se tiče varijanti, čovjek je probao sve. Jednostavno igrači nisu odrađivali posao. Niko neće da trči. Samo bi izuzeo Mešanovića, on se barem trudio.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:20Vinka treba nabiti nogom i trebalo je prije 15 dana. Jel to ova ekipa takva da je realno da prospe 13 bodova u 8 utakmica? Jel to ova ekipa ne može sačuvati +9 i +13 u 14 utakmica? Sa normalnim trenerom može. Jao Bože, daj mu pojačanja da gospodin ne mora smišljati više varijanti.fks74 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 18:46Vinku treba obezbijediti pojačanja i ostaviti čovjeka da radi. Sumnjam da možemo dovesti boljeg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2021, 17:42
SD prioritet da bude stranac, Vinku se zahvaliti ako bas nimalo ne popravi igru, a ako ne osvoji titulu to svakako..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Onda izađeš i kažeš igrači ne ispunjavaju ili ne žele da ispune ono što ja kažem i skloniš se. Znači ti ovim postom tvrdiš da nije do kvaliteta nego igrači NEĆE, NE ŽELE. Ako ti kao trener ne znaš uzrok tome onda se skloni.fks74 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:50Što se tiče varijanti, čovjek je probao sve. Jednostavno igrači nisu odrađivali posao. Niko neće da trči. Samo bi izuzeo Mešanovića, on se barem trudio.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:20Vinka treba nabiti nogom i trebalo je prije 15 dana. Jel to ova ekipa takva da je realno da prospe 13 bodova u 8 utakmica? Jel to ova ekipa ne može sačuvati +9 i +13 u 14 utakmica? Sa normalnim trenerom može. Jao Bože, daj mu pojačanja da gospodin ne mora smišljati više varijanti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trener ako nema autoritet, vakat je da ide. Ako trener prokocka +9 bodova, vakat je da ide.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Sve nešto kontam sa kojom parolom ćemo ih dočekati.
"Komšije, dobro došli na naš stadion"
"Komšije, dobro došli na naš stadion"
ORIGINAL 1987
Ni pod razno, ovo izmisljanje pozicija igracima dovelo nas je do ove situacije. Mešanovoć mora igrati kao napadač ili nikako.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Nema Hajduk igrace, nije to do trenera. Dinamo ima 4 puta skuplju ekipu od njih, a ovima je ekipa strogi prosjek. Hajduk je rasulo od kluba i njima trebaju promjene na svim razinama tako da tu ni Guardiola ne bi mogao nista pomoc.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sergej Jakirovic bi meni bio favorit, ali eto vec je u Zrinjskom. Rendulic je dobro radio u Sibeniku, pogotvo na polju afirmacije mladih igraca.Pantelija je napisao/la: ↑28 apr 2021, 19:18Pa pod strancem mislim na nekog mladog perapektivnog trenera i iz hr. I naravno da znaci rezultate jer au nam na klupi u nasoj ligi sjedili nasi najbolji pa vidimo na ata to lici. Preslusali su i vinka svi haman... Od dudica, pa do ovih iz borca zrinjskog širokog
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Handzara
Mesanovic Zidan Velkoski Fanimo
Djokanovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
Mesanovic Zidan Velkoski Fanimo
Djokanovic
Pidro Dupovac Milicevic Oremus
-
- Kontakt:
Totalno samoubistvo bi bilo Hareta stavljat u napad od prve.
On u napadu i Meša na poluspicu to su dvije pozicije na kojima kao da imamo igrace manje. Jer Hare gore ne moze nista a Meša se ne snalazi na toj poziciji...
da je on od pocetka igrao u napadu moza bi imali i koji bod vise, u Mostaru i Sirokom vjerovatno ne bi izgubili.
Jednu jedinu utakmicu je haman kod nas odigrao na prirodnoj poziciji i pokidao je i uzorao teren. Milion primljenih sacuvanih lopti odlozenih na krilo, asistencija, duplih pasova i na kraju taj gol protiv Tuzle. Znaci ne dirat ga sa napadaca i to je to. Na poluspicu se nekako zakrpit do kraja sezone, pokusat sa Krsteom najprije, mozda i Tino do kraja sezone bljesne jos 2-3 puta na toj poziciji, Zinedin naravno zadnjih pola sata i to je to sto imamo u ovom trenutku.
On u napadu i Meša na poluspicu to su dvije pozicije na kojima kao da imamo igrace manje. Jer Hare gore ne moze nista a Meša se ne snalazi na toj poziciji...
da je on od pocetka igrao u napadu moza bi imali i koji bod vise, u Mostaru i Sirokom vjerovatno ne bi izgubili.
Jednu jedinu utakmicu je haman kod nas odigrao na prirodnoj poziciji i pokidao je i uzorao teren. Milion primljenih sacuvanih lopti odlozenih na krilo, asistencija, duplih pasova i na kraju taj gol protiv Tuzle. Znaci ne dirat ga sa napadaca i to je to. Na poluspicu se nekako zakrpit do kraja sezone, pokusat sa Krsteom najprije, mozda i Tino do kraja sezone bljesne jos 2-3 puta na toj poziciji, Zinedin naravno zadnjih pola sata i to je to sto imamo u ovom trenutku.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da te citiram.Denchi je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:48Nista bolji od VinkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:41Zahvaliti se Vinku na kraju sezone, i moja prva zelja je Zoran Zekić, ističe mu ugovor na ljeto ako sam upravu..A drugi neki izbor bi mi bio Goran Sablić, jeste trenirao listicu, ali je odlican trener za nase uslove
Sablic i Vinko, tu su negdje, iako za razliku od Vinka, Sablic je radio u inostranstvu, nije ogranicen na standardnu 4231
A mislim da je smijesno porediti Zekica i Marinovica, mislim da je prvi dosta bolji trener, preko 4 godine rada u Osijeku, Sheriff..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google [Bot], haris004, keli i 62 gosta.