Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
da budem iskren ne bi ja nikad volio da PSG osvoji, možda će se to jednom dogoditi, ali ja nikad ne želim da oni to osvoje, pa ni jedna francuska ekipa, zato što imam traume od njihovih razbijanja protiv Hrvata ne samo u fudbalu, nego i u bilo kojem sportu, da osvoji City, Real, Juve il bilo koji gadljiv klub, ni tad mi ne bi bilo drago, al bi to nekako probavio, al od Francuza ne bih nikako mogao živjeti
Emćo u slučaju ispadanja Citya počinje navijati za Real ili Barcelonu. Javio mi u pp čisto da svi znamo.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Ne spava više Cityeva odbrana odavno, odnosno od kad je Dias došao. Ovo što lik igra ove sezone je baš nenormalno, od odbrane koja je primala gol iz svake druge kontre do one najbolje na svijetu, čak je i od Stonesa igračinu napravio...let3 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:02Ništa ovdje još nije riješeno, iako City ima dobru prednost. Tu su negdje ove dvije ekipe, s tim da je Pep klasa iznad Poketina. PSG preko one dvojice može zabiti par golova bez problema, ako Cityeva odbrana bude zaspala par minuta. A onda ce se opet hejteri skupiti ovdje da ismijavaju Pepa kao trenera, vec viđeno dosad 100 puta![]()
Tako da vjerujem da će revanš odraditi rutinski, ovo večeras je najbitnije bilo. Neymar i Mbappe su potpuno uštopani, odbijaju se od Diasa ko od beton.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jesu li ovi ošutali na gol u drugom poluvremenu
Di Maria > Mbape
Di Maria > Mbape
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
PSG se ugasio u drugom poluvremenu. Ispuhali skroz
Bice zanimljivo u revansu
Bice zanimljivo u revansu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Gazenje po zglobu = crveni karton, krvnicki koliko i onaj start Gueyea.ASD je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:00Pogledaj malo bolje.
S leđa krvnički pokupio lika. Čišći crveni ne postoji.
Pep je fulao s izmjenama (bez) u zadnjih 10 minut ,Sterling iako je kljusan mozda je mogao donijeti 3 gol, ovi su bili na konopcima , sve bi bilo gotovo
Ovako i dalje imaju veliku šansu u revanšu kad bude 11 na 11
Ovako i dalje imaju veliku šansu u revanšu kad bude 11 na 11
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nikad nisam to mogao razumjeti ali ima svega na današnjem vaktu. Ovaj Emir je baš jak lik, navijao za njemce pa sad za građane, ko li je sljedeći? Ja lično kao navijač Dortmunda ne bih nikada mogao zamisliti da u nekoj random tekmi navijam za neki tim ako to nije Dortmund kamoli da tek tako mjenjam voljeni klub.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Divno je pratiti ovaj forum na poluvremenu uz razne strucnjake,pa uci na kraju i citati na sta se onda vade i skrecu paznju sa svojih sramotnih izjava.
City ih razvalio u drugom
City ih razvalio u drugom
Uvijek mi je nekako znak pitanja iznad Citeve odbranebodi123 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:08Ne spava više Cityeva odbrana odavno, odnosno od kad je Dias došao. Ovo što lik igra ove sezone je baš nenormalno, od odbrane koja je primala gol iz svake druge kontre do one najbolje na svijetu, čak je i od Stonesa igračinu napravio...let3 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:02Ništa ovdje još nije riješeno, iako City ima dobru prednost. Tu su negdje ove dvije ekipe, s tim da je Pep klasa iznad Poketina. PSG preko one dvojice može zabiti par golova bez problema, ako Cityeva odbrana bude zaspala par minuta. A onda ce se opet hejteri skupiti ovdje da ismijavaju Pepa kao trenera, vec viđeno dosad 100 puta![]()
Tako da vjerujem da će revanš odraditi rutinski, ovo večeras je najbitnije bilo. Neymar i Mbappe su potpuno uštopani, odbijaju se od Diasa ko od beton.
Mada se City, kao i svaka Pepova ekipa, nikad nije ni uzdao u neku jaku defanzivu. Njegove ekipe se brane posjedom, a veceras je u prvom poluvremenu bilo 50-50 ili možda cak malo u koristi pariza, zato je onako izgledalo loše prvo pol.
Treba reci, ubo je sa vadjenjem ocajnog Cancela i stavljanjem ukrajnica tamo lijevo.
I valjda je sad jasno zašto su igrali bez klasicnog špica...da je ubacio Jesusa, dobio bi igraca manje na terenu u ovakvoj utakmicu....beskoristan u kombinatorici i igri van 16, a bgm ni u 16 nije cemu ta šeprtlja
Mozda da proba sa Sterlingom kao false 9 u revanšu, mada sam uvjeren da ce opet staviti Kevina tamo. Ko zna šta ce ćelo smisliti ponovo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa City, Chelsea, Tottenham i Liverpool.LlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:01City. Već ih vidi u finalu.Mokes je napisao/la: ↑28 apr 2021, 22:59Ko je 5. ?LlullSergio je napisao/la: ↑28 apr 2021, 22:56
5 razlicit finalista LP iz Prema u zadnjih 10 godina
Ako prodje City, a ako osvoje to je 4 razlicit osvajac![]()
![]()
![]()
Ne brojim Manchu, to nije u zadnjih 10 sezona. A Mancho i Tottenham nisu osvajali tbt
[/quote]
2011 Mancho bio, to sam uracunao.
Istina titula je bila 2008.
Ipak opet vise od svih drugih liga, sto govori o kompetitivnosti Prema.
Od ostalih je Primera sa 3 finalista, Bundeska dva.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 28 apr 2021, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Može i ovakoAlfredNobel je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:06Svakog debila koji na pola tekme krene da serre o Guardioli i ublehaštvu, treba ga banovati. Hajde kontam da ga neko ne voli, ne gotivi, ne može podnijeti, ali svaki put pisati da je 'ćelava ubleha' je debilizam.
Da, Cancelo je užas živi, plivao konstantno, dobra izmjena ćelavog i na vrijeme. Sterling je morao startati umjesto Bernarda, a Kevina pomjeriti nazad na svoju poziciju, ali eto... to je Gvardo.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:19Uvijek mi je nekako znak pitanja iznad Citeve odbranebodi123 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:08Ne spava više Cityeva odbrana odavno, odnosno od kad je Dias došao. Ovo što lik igra ove sezone je baš nenormalno, od odbrane koja je primala gol iz svake druge kontre do one najbolje na svijetu, čak je i od Stonesa igračinu napravio...let3 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:02Ništa ovdje još nije riješeno, iako City ima dobru prednost. Tu su negdje ove dvije ekipe, s tim da je Pep klasa iznad Poketina. PSG preko one dvojice može zabiti par golova bez problema, ako Cityeva odbrana bude zaspala par minuta. A onda ce se opet hejteri skupiti ovdje da ismijavaju Pepa kao trenera, vec viđeno dosad 100 puta![]()
Tako da vjerujem da će revanš odraditi rutinski, ovo večeras je najbitnije bilo. Neymar i Mbappe su potpuno uštopani, odbijaju se od Diasa ko od beton.uvijek se sjetim Laportea protiv Spursa i kako primiše prejeftina dva gola, sjeti se i sam
![]()
Mada se City, kao i svaka Pepova ekipa, nikad nije ni uzdao u neku jaku defanzivu. Njegove ekipe se brane posjedom, a veceras je u prvom poluvremenu bilo 50-50 ili možda cak malo u koristi pariza, zato je onako izgledalo loše prvo pol.
Treba reci, ubo je sa vadjenjem ocajnog Cancela i stavljanjem ukrajnica tamo lijevo.
I valjda je sad jasno zašto su igrali bez klasicnog špica...da je ubacio Jesusa, dobio bi igraca manje na terenu u ovakvoj utakmicu....beskoristan u kombinatorici i igri van 16, a bgm ni u 16 nije cemu ta šeprtljada je Kun onaj stari i spreman, onda bi bile opravdane kritike zašto bez napadaca. Al Kun vise nije onaj stari jbg, godine, povrede, pređena kilometraža, svega se nakupilo
![]()
Mozda da proba sa Sterlingom kao false 9 u revanšu, mada sam uvjeren da ce opet staviti Kevina tamo. Ko zna šta ce ćelo smisliti ponovo.
A vjeruj da godinu dana čekam te kikseve što spominješ, al nema i nema...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I onda kazu Bayern nezasluzeno osvojio prosle sezone, a od ove 4 ekipe u polufinalu nijedna nije ni blizu onom Bayernu od prosle godine, smor zivi
- Pensioner26
- Kontakt:
Čuj smor. Realno navijači su postali razmaženi, šta vi očekujete od mečeva gdje je veliki ulog, da bude svaki kao onaj lani 8:2? Jel to po vama dobra utakmica, gdje padne 10 golova?
Obje utakmice su bile odlične.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
jako interesantna utakmica! poslije najgoreg poluvremena cityja ove godine, guardiola u drugom naređuje totalni presing što je protiv tako brzog tima kao psg mač sa dvije oštrice ali potpuno mu je upalilo (slično kao bajern barca prošle godine). ne toliko što su sad stvorili gomilu šansi ili igrali lijepo, nego prije svega jer psg nije bio u stanju iznijeti loptu iz šesnaest i time postao totalno bezopasan. tu je pochettino morao nešto uraditi, ali nije, city jeste zabio dva sretna gola ali niko ne može reći da je nezasluženo. psg je toliko djelovao nespretno u drugom da je to bolo oči, plus mbappe koji nije bio prisutan. u polufinalu lš nema glumljenja zvijezda, to on i neymar očito ne kontaju, izgube loptu i stanu. rezultat toga svega im piše na semaforu!
- branimir85
- Kontakt:
jedini pravi navijač citya
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.