Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa vi i ne mozete komentarisati kad ste u golom kanalu, da i nemate kad druge oko sebe komentarisati.
Nije poenta ako samo izgubite ili dobijete, vec da bude posten rezultat i ne morate nuzno izgubiti. Ako ce biti kao dosad kako je Grbic sudio, ne pise se dobro Velezu, ali ni nama koji cemo osluskivati taj rezultat. Ako dobijete kao ste nas dobili na Kosevu, cestitam vam.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:05A sta ako izgubimo u petak u mostaru? Hoce i dalje biti prica da se stima? I tim porazom padnemo na trece mjesto, a ima jos da se igra do kraja i ne znas sta to sve nosi?Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:02Nisam citao sve postove unazad, puno mi je to, umoran sam. Ako ima tih postova o traktorima itd, nije im mjesto ovdje, ko god da pise.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:50
Ne bih ja ni pisao tako kako pisem, da vecina vas ne pise Republika šumska, ili na te fazone, i proziva malo malo na taj nacin. Nije problem, sarajevo, velez, zrinjski.. Ko god bude bolji, neka bude prvi, pa makar povlacili svi veze iz petinih zila. Al daj ljudi, sjasite sa Borca vise, pa ako je neko ponizavan i potkradan u ovoj ligi, onda smo to mi.
I sad je 21 vijek kao, a gore kolege iz tvoje grupe, kao i iz ostalih grupa, kad spominju traktore, cetnike i te fazone, onda moze... Daj bolan, ko vas ne zna, skupo bi vas platio..
Diskusija o sudijama, nije problem recite svoje misljenje. Mi vidimo o cemu se radi i sta se stima. Vi mozete i negirati i potvrditi. Ja sam pitar i necu da se sad vrijedjamo, samo o trenutnoj situaciji da pisemo, a evo sta mislim:
Zasad, do ovog momenta najveci krivac za los rezultat mog tima je losa politika transfera i neadekvatan strucni stab, plus pojedini igraci. Dodatak tome ide kritika savezu za ocigledno, najociglednije stimanje Borcu. To je to. S ovim ne negiram da su i Borac i Sarajevo imali i protekcije i negativnog sudjenja nekad negdje...
Sad pricamo o ovoj sezoni. Stima se Borcu paralelno sa ocajnom igrom mog tima.
Ako ces diskutovati, reci sta nije tacno, ali pazi na geografiju, nismo u Iranu.
Sta ti konkretno mislis o delegiranju sudija za meceve: Borac vs Velez Gigovic, Velez vs Borac Grbic, Radnik vs Borac Gigovic? budi iskren.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
a yebg sad i tebe mogu pitati gdje si vidio da se spominje Zeljo

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pazi, ne sporim ja da nam je "olaksano" na taj nacin da nam delegiraju sudije po tom principu. Ali ne vidim razlog za jaukanjem pojedinih zbog sudija, liga je takva od kada postoji. Kad bi Borac docekao ovakve sudije, sudjenje, prostor da napokon prodise u ovoj ligi da je ostao neko u vrhu saveza ko nije sa nase strane? Nikad.Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:23Nije poenta ako samo izgubite ili dobijete, vec da bude posten rezultat i ne morate nuzno izgubiti. Ako ce biti kao dosad kako je Grbic sudio, ne pise se dobro Velezu, ali ni nama koji cemo osluskivati taj rezultat. Ako dobijete kao ste nas dobili na Kosevu, cestitam vam.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:05A sta ako izgubimo u petak u mostaru? Hoce i dalje biti prica da se stima? I tim porazom padnemo na trece mjesto, a ima jos da se igra do kraja i ne znas sta to sve nosi?Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:02
Nisam citao sve postove unazad, puno mi je to, umoran sam. Ako ima tih postova o traktorima itd, nije im mjesto ovdje, ko god da pise.
Diskusija o sudijama, nije problem recite svoje misljenje. Mi vidimo o cemu se radi i sta se stima. Vi mozete i negirati i potvrditi. Ja sam pitar i necu da se sad vrijedjamo, samo o trenutnoj situaciji da pisemo, a evo sta mislim:
Zasad, do ovog momenta najveci krivac za los rezultat mog tima je losa politika transfera i neadekvatan strucni stab, plus pojedini igraci. Dodatak tome ide kritika savezu za ocigledno, najociglednije stimanje Borcu. To je to. S ovim ne negiram da su i Borac i Sarajevo imali i protekcije i negativnog sudjenja nekad negdje...
Sad pricamo o ovoj sezoni. Stima se Borcu paralelno sa ocajnom igrom mog tima.
Ako ces diskutovati, reci sta nije tacno, ali pazi na geografiju, nismo u Iranu.
Sta ti konkretno mislis o delegiranju sudija za meceve: Borac vs Velez Gigovic, Velez vs Borac Grbic, Radnik vs Borac Gigovic? budi iskren.
Aj da ostavimo sve navijacke stvari sa strane, gledajuci neutralno.. Koliko smo puta najebali zbog istih tih sudija, pustanja rezultata sa drugih utakmica da bi se nas izbacilo? Sad je doslo nasih 5 minuta i neka traju koliko traju, a i nije da nismo bili bolji u vecini ovih pobjeda sto smo zaredali, pogotovo na kosevu, gdje i sam cestitas i nema tu sta.
I opet za petak, sudi Grbic, odigramo i mi i oni dobro, ali oni imaju vise srece i dobiju.. Sta onda?
Yebg, elokventniji smo
Imali ste fazu kad ste nayebali. Imali ste i fazu kad nam vas navijac udari igraca usred tekme i terena i Sarajevo izgubi za zelenim stolom...Mozemo koliko hoces unazad ici.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:32Pazi, ne sporim ja da nam je "olaksano" na taj nacin da nam delegiraju sudije po tom principu. Ali ne vidim razlog za jaukanjem pojedinih zbog sudija, liga je takva od kada postoji. Kad bi Borac docekao ovakve sudije, sudjenje, prostor da napokon prodise u ovoj ligi da je ostao neko u vrhu saveza ko nije sa nase strane? Nikad.Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:23Nije poenta ako samo izgubite ili dobijete, vec da bude posten rezultat i ne morate nuzno izgubiti. Ako ce biti kao dosad kako je Grbic sudio, ne pise se dobro Velezu, ali ni nama koji cemo osluskivati taj rezultat. Ako dobijete kao ste nas dobili na Kosevu, cestitam vam.
Aj da ostavimo sve navijacke stvari sa strane, gledajuci neutralno.. Koliko smo puta najebali zbog istih tih sudija, pustanja rezultata sa drugih utakmica da bi se nas izbacilo? Sad je doslo nasih 5 minuta i neka traju koliko traju, a i nije da nismo bili bolji u vecini ovih pobjeda sto smo zaredali, pogotovo na kosevu, gdje i sam cestitas i nema tu sta.
I opet za petak, sudi Grbic, odigramo i mi i oni dobro, ali oni imaju vise srece i dobiju.. Sta onda?
Tvoje pitanje, sta ako izgubite?
1) Urodio plodom pritisak Veleza ali i ostalih na sudjenje (Sarajevo, Velez, Radnik, Siroki - svi se ovi zalise na vas)
2) Velez bio bolji i od sudije i od vas zajedno i pobijedio uprkos navlacenju.
3) Grbic nije po zadatku dosao i Velez dobio jer je bio za nijansu ili mnogo bolji.
Tri scenarija. Evo zapamtit cemo i ako Velez dobije ocijenit sta je bilo od ovoga.
Pa da, al ako mi dobijemo utakmicu u petak, bice namjesteno. Bez obzira, sudio ovaj kako treba ili ne, bili mi bolji od veleza ili ne.Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:40Imali ste fazu kad ste nayebali. Imali ste i fazu kad nam vas navijac udari igraca usred tekme i terena i Sarajevo izgubi za zelenim stolom...Mozemo koliko hoces unazad ici.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:32Pazi, ne sporim ja da nam je "olaksano" na taj nacin da nam delegiraju sudije po tom principu. Ali ne vidim razlog za jaukanjem pojedinih zbog sudija, liga je takva od kada postoji. Kad bi Borac docekao ovakve sudije, sudjenje, prostor da napokon prodise u ovoj ligi da je ostao neko u vrhu saveza ko nije sa nase strane? Nikad.Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:23
Nije poenta ako samo izgubite ili dobijete, vec da bude posten rezultat i ne morate nuzno izgubiti. Ako ce biti kao dosad kako je Grbic sudio, ne pise se dobro Velezu, ali ni nama koji cemo osluskivati taj rezultat. Ako dobijete kao ste nas dobili na Kosevu, cestitam vam.
1) Urodio plodom pritisak Veleza ali i ostalih na sudjenje (Sarajevo, Velez, Radnik, Siroki - svi se ovi zalise na vas)
3) Grbic nije po zadatku dosao i Velez dobio jer je bio za nijansu ili mnogo bolji.
Tri scenarija. Evo zapamtit cemo i ako Velez dobije ocijenit sta je bilo od ovoga.
Generalno, mi vise ne smijemo nikoga dobiti, ni kuci ni na strani jer je to odmah namjestaljka i navlacenje?
A vidis, ako izgubimo, to je onda okej i regularno je sve.. Ma daaaj, pa moze se namjestiti jednom ili dva puta za nas, al ovu seriju od 7 8 pobjeda da nam ponistavaju svi uz rijeci da je namjesteno.. Nema smisla. Zar je tesko se pomiriti da je Borac bolji i da ima dobre sanse da uzme titulu?
Ovdje je rijec o zamjeni teze, ili povrsnom shvatanju.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:52Pa da, al ako mi dobijemo utakmicu u petak, bice namjesteno. Bez obzira, sudio ovaj kako treba ili ne, bili mi bolji od veleza ili ne.Steven11 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:40Imali ste fazu kad ste nayebali. Imali ste i fazu kad nam vas navijac udari igraca usred tekme i terena i Sarajevo izgubi za zelenim stolom...Mozemo koliko hoces unazad ici.Lesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 01:32
Pazi, ne sporim ja da nam je "olaksano" na taj nacin da nam delegiraju sudije po tom principu. Ali ne vidim razlog za jaukanjem pojedinih zbog sudija, liga je takva od kada postoji. Kad bi Borac docekao ovakve sudije, sudjenje, prostor da napokon prodise u ovoj ligi da je ostao neko u vrhu saveza ko nije sa nase strane? Nikad.
Generalno, mi vise ne smijemo nikoga dobiti, ni kuci ni na strani jer je to odmah namjestaljka i navlacenje?
A vidis, ako izgubimo, to je onda okej i regularno je sve.. Ma daaaj, pa moze se namjestiti jednom ili dva puta za nas, al ovu seriju od 7 8 pobjeda da nam ponistavaju svi uz rijeci da je namjesteno.. Nema smisla. Zar je tesko se pomiriti da je Borac bolji i da ima dobre sanse da uzme titulu?
Mec protiv nas, je li vam iko ista rekao nakon pobjede? Zalili smo se s pravom prije meca jer imamo ruznu historiju sa doticnim sudijom.
Dalje, namjestaljka protiv Veleza u susretu protiv vas je moguce pocela jos u proslom kolu, namjenskim kartoniranjem njihovih igraca, cime je Velez oslabljen. Vasa ekipa je dobra, nije bezveze, i samo to moze biti dovoljna pomoc da vas dobiju. Da ne kazem ako bude navlacio pride.
I da dobijete posteno, odredjena uloga je odradjena u proslom kolu. Ali eto hajde, nek ne bude sad nekih kardinalnih 'gresaka'.
Sta je bilo sa Radnikom? Jesu ostali veliki repovi? je li sudio isti Velezov krvnik?
Sta je bilo sa Sirokim? je li Vranjes zabio a nije trebao ni izaci na poluvremenu? Bi li dobili sa igracem manje?
Nisu sve namjestene, jer je Borac bio bolji. Hipoteticki te pitam a sta da nije bio bolji? Da li bi ga pogurali penalom u 89oj? to necemo saznat. I ne moramo, mozda i ne bi.
Previse je slucajnosti, samo u vasu korist, u vrijeme preuzimanha Vice, raspustanja dotadasnje sudijske komisije i delegiranje sudija sa podebljim dosijeom kazni u kojima prednjace kazne zbog navlacenja pogodi kome?
Sve to sto nabrajas se desavalo Borcu, pa i gore.. I bolio je qrac sve, svi ste likovali. E sad je malo doslo nase vrijeme, i vecinu boli to sto smo bolji bez bilo kaakvog navlacenja. To sto vise nije maćehinski odnos prema nama kao sve ove godine, gdje nas ne moze vise jahati ko hoce, a i malo se igra sad i kako mi kazemo, to sve okolo boli najvise.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Smiješna priča. Prvo se kao brane da su dobri pa onda kad im se sastavi argumentima, eto po nama lupali dok nije Vico došao pa je sad na nas red došao da malo uživamo. Dajte se dogovorite jeste li kvalitetni ili vas guraju.
Inače, puno se diglo prašine što se tiče ove utakmice i moglo bi biti fer suđenje. Što se tiče Borca kao takvog van nekih gledanja i ocjenjivanja sudijskog rada, mogu da kažem da mi se svidjelo ono što sam vidio protiv Širokog, ima tu dosta pozitivnih stvari u igri. Kao i svaka ekipa imaju mane, pojedine sam kao prosječni pratioc fudbala primjetio i nadam se da ćemo iste iskoristiti.
Inače, puno se diglo prašine što se tiče ove utakmice i moglo bi biti fer suđenje. Što se tiče Borca kao takvog van nekih gledanja i ocjenjivanja sudijskog rada, mogu da kažem da mi se svidjelo ono što sam vidio protiv Širokog, ima tu dosta pozitivnih stvari u igri. Kao i svaka ekipa imaju mane, pojedine sam kao prosječni pratioc fudbala primjetio i nadam se da ćemo iste iskoristiti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Hajde prvo se sam sa sobom malo dogovoriLesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 03:28Sve to sto nabrajas se desavalo Borcu, pa i gore.. I bolio je qrac sve, svi ste likovali. E sad je malo doslo nase vrijeme, i vecinu boli to sto smo bolji bez bilo kaakvog navlacenja. To sto vise nije maćehinski odnos prema nama kao sve ove godine, gdje nas ne moze vise jahati ko hoce, a i malo se igra sad i kako mi kazemo, to sve okolo boli najvise.

-
- Kontakt:
Borac ima na papiru jako dobru ekipu, medjutim i navlaci im se nenormalno. Osim ove pobjede protiv Sirokog koja je po meni cista,igra im je dobrim dijelom katastrofalna i da nema pomoc sudija pitanje je da li bi evrope vidjeli.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko kogaLesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:22Koliko je to Borcu svirano penala u drugom dijelu sezone?Neutral je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:33Ljudi i dalje žive u zabludi, da ima jedinstva među poštenim fudbalskim klubovima, ne bi ni izlazili na teren. Ovo što se radi FK Borcu, nije rađeno ni u vrijeme Modriče, kada su na domaćem terenu bili najjači tim Evrope i kao takvi su osvojili ligu. Borcu se u drugom dijelu sezone sviraju apsurdni penali, igrači im udaraju protivničke igrače u tunelu, sudije uništavaju konkurente sa žutim/crvenim kartonima, a navijači i dalje maštaju kako će njihov tim, pokraj Borca uzeti titulu prvaka u BiH.
Munib i Ilija na čelu Saveza su bili sinonim za poštenje kraj ovog neofašizma koji je na utakmici Veleža i Borca postavio čovjeka koji uništavao već ranije Veleža.
Vranješ, koji se borio da uđe u konkurenciju za prvi tim u Želji, od trenutka dolaska zla na čelu Saveza, ispada kao neka fuzija Makalele-a, Viere i Henry-a![]()
Manite se price vise i jaukanja, samo serete. Razumljivo mi je da se navijaci selje i teherana javljaju, jer su navikli da su u vrhu, da ih guraju vjecito, al kad mi se javlja neki navijac Veleza ( uz postovanje kluba sa istorijom koju ima), Veleza koji poslije rata nema rezultata i go je qrac, pa sere mi se zivota mi. Docepali ste se vrha poslije 30 godina, igrate dobro.. Sutite i uzivajte. Sta ste se digli ko da ste nesto vi sad, trazite strane sudije, prdite u ladnu vodu. Pa zar se toliko bojite Borca da ste se razjaukali ko niko nikad u ovoj kuruz ligi? Igracete evropu i dosta vam, ako uzmete titulu, svaka cast i to je to.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Banjalucki
- Kontakt:
Joj majko oni će nas uzet 7 utakmica od 10, kad se mali podignu i misle da su neko i nešto.....nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 apr 2021, 07:33Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko kogaLesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:22Koliko je to Borcu svirano penala u drugom dijelu sezone?Neutral je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:33Ljudi i dalje žive u zabludi, da ima jedinstva među poštenim fudbalskim klubovima, ne bi ni izlazili na teren. Ovo što se radi FK Borcu, nije rađeno ni u vrijeme Modriče, kada su na domaćem terenu bili najjači tim Evrope i kao takvi su osvojili ligu. Borcu se u drugom dijelu sezone sviraju apsurdni penali, igrači im udaraju protivničke igrače u tunelu, sudije uništavaju konkurente sa žutim/crvenim kartonima, a navijači i dalje maštaju kako će njihov tim, pokraj Borca uzeti titulu prvaka u BiH.
Munib i Ilija na čelu Saveza su bili sinonim za poštenje kraj ovog neofašizma koji je na utakmici Veleža i Borca postavio čovjeka koji uništavao već ranije Veleža.
Vranješ, koji se borio da uđe u konkurenciju za prvi tim u Želji, od trenutka dolaska zla na čelu Saveza, ispada kao neka fuzija Makalele-a, Viere i Henry-a![]()
Manite se price vise i jaukanja, samo serete. Razumljivo mi je da se navijaci selje i teherana javljaju, jer su navikli da su u vrhu, da ih guraju vjecito, al kad mi se javlja neki navijac Veleza ( uz postovanje kluba sa istorijom koju ima), Veleza koji poslije rata nema rezultata i go je qrac, pa sere mi se zivota mi. Docepali ste se vrha poslije 30 godina, igrate dobro.. Sutite i uzivajte. Sta ste se digli ko da ste nesto vi sad, trazite strane sudije, prdite u ladnu vodu. Pa zar se toliko bojite Borca da ste se razjaukali ko niko nikad u ovoj kuruz ligi? Igracete evropu i dosta vam, ako uzmete titulu, svaka cast i to je to.![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- oldschool72
- Kontakt:
koji levat, zadnji put skinuli gaće dobili po pici kao i zadnjih 80 godina...Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:02Joj majko oni će nas uzet 7 utakmica od 10, kad se mali podignu i misle da su neko i nešto.....nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 apr 2021, 07:33Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko kogaLesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:22
Koliko je to Borcu svirano penala u drugom dijelu sezone?
Manite se price vise i jaukanja, samo serete. Razumljivo mi je da se navijaci selje i teherana javljaju, jer su navikli da su u vrhu, da ih guraju vjecito, al kad mi se javlja neki navijac Veleza ( uz postovanje kluba sa istorijom koju ima), Veleza koji poslije rata nema rezultata i go je qrac, pa sere mi se zivota mi. Docepali ste se vrha poslije 30 godina, igrate dobro.. Sutite i uzivajte. Sta ste se digli ko da ste nesto vi sad, trazite strane sudije, prdite u ladnu vodu. Pa zar se toliko bojite Borca da ste se razjaukali ko niko nikad u ovoj kuruz ligi? Igracete evropu i dosta vam, ako uzmete titulu, svaka cast i to je to.![]()
![]()
ah da, u ex yu ste više tavorili u drugoj ligi zapad pa vas nismo često viđali...
bilo kako bilo, banjalučke curice su dobrodošle uz pošteno suđenje nek pobijedi bolji i čestitke ćete od svakog rođenog dobiti.
Velež do groba
-
- Kontakt:
Logicno da jesmo, svaku tekmu koju smo pobjedili u ovoj sezoni smo pobjedili jer smo bili dominantniji na terenu, dok kod vas svaka na gursnje sudija. Bolji smo od vas, rastavili smo vas na proste faktore prije mjesce u po i razvalicemo vas i u petak!Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:02Joj majko oni će nas uzet 7 utakmica od 10, kad se mali podignu i misle da su neko i nešto.....nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 apr 2021, 07:33Opet ti. Bola ne bojimo se Borca ko Borca, nidje veze ste ekipa, nego pricamo o sudenju koje bi moglo biti u korist Borca. Previse se desava kartoniranja suparnika i suspenzija igraca drugim ekipama, i gle cuda skoro 90% tih suspendovanih igraca oreskace tekmu protiv Borca. Nmz niko garantovati da ce biti krade, mozda ce biti sudenje fenomenalno, ali prrventive radi. Uzmes jos u obzir klanje Gigovica u BL, onda suspenzija Peljte jer je sudio korektno(imao mozda 1 2 greske), pa onda Grbic poznat kao jedan od sudija koji se salje po zadatku u nekim utakmicama. Kao ekipa vas se ne bojimo, uz normalno sudenje od 10 tekmi dobili bi vas sigurno 6, mozda i 7. Ako sudenje bude korektno ja cu se ovdje prvi izvinuti sto sam sumnjao i prozivao Borac, a sto nismo culi od vas kad ste nas na pravdi Boga u saradnji sa Vicom i Gigovicem poklali. Sretno i korektno pa ko kogaLesh87 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 00:22
Koliko je to Borcu svirano penala u drugom dijelu sezone?
![]()
All-Time First Yugoslav League table
-
- Kontakt:
Toliko o tvojoj objektivnosti. Cuj svaka pobjeda borca na guranje a vasa cista ko suza. Da nije smijesno bilo bi zalosno
Kad covjek ciji narod je pocinio genocid naziva grad koji je 4 godine bio pod opsadom i koji je toliko granatiran(20 bombi palo na Beograd pa kukaju misevi)nazove taj grad Teheran sta ces ti vise aq genocidasem pricati.Eto sta??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.