Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako Grbic odradi tekmu perfektno, koliko vas ce doci ovdje i reci "izvinjavam se sto sam jeo go*na prethodnih 5 dana"?
- Banjalucki
- Kontakt:
Čovjek koji se diči time što su mu preci nabijali ljude žive na kolac, otimali djecu majkama iz naručja, palili i silovali sve što su stigli...o čemu ti pričaš uopšte !? Kakve veze ima bilo ko iz BL ovdje sa foruma sa genocidom ajde reci!? kad je neko iz BL ovdje spomenuo nešto pogrdno vama kao juce oni traktore sto spominju!? ajde nadji post da se odnosi na vjersku uvredu a da je neko iz BL napisao ovdje i ja brišem profil!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- Shategabri
- Kontakt:
Sjo vam bezze priče.
Al dobro, ja kako sam vidio da su se uspjeli posvađati u komentarima na članak o nestajanju koralnih grebena kod Australije i to upravo na toj nacionalnoj osnovi više me ništa ne čudi.
Al dobro, ja kako sam vidio da su se uspjeli posvađati u komentarima na članak o nestajanju koralnih grebena kod Australije i to upravo na toj nacionalnoj osnovi više me ništa ne čudi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ja ne znam zasto admini dopustaju ove rasprave, bas je mucno sve ovo citati. Zna se sta je sport i sta ima veze sa sportom i Premier ligom BiH
Yebo majku pričaš o sudijama, utakmici, ko će koga zayebati, te za koga će sudija suditi i te stvari koje daju draž fudbalu i zbog kojih jedva čekaš utakmicu oni opet dođu do ubijanja, silovanja, masakra, genocida itd itd

Kako se samo hinjski prebacuje tema na sudiju u Mostaru jer sudija iz Prijedora koji zivi u Banja Luci sudi Borcu.
Sudija koji sudi derbi je bivsi junior Sarajeva, prvi pomocnik je Amer Macic koji nas je 2015 unakazio u Sirokom, svirao desetak ofsajda, ponistio cist gol u 90-toj minuti koji smo postigli sa igracem manje.
I kada su se stvorili preduslovi da u derbiju imas sudije koji su dokazano krali Zeljeznicar, prebaci spin na Mostar, a istovremeno danas zelis sastanak o regularnosti takmicenje.
Kakvo licemjerstvo.
Sudija koji sudi derbi je bivsi junior Sarajeva, prvi pomocnik je Amer Macic koji nas je 2015 unakazio u Sirokom, svirao desetak ofsajda, ponistio cist gol u 90-toj minuti koji smo postigli sa igracem manje.
I kada su se stvorili preduslovi da u derbiju imas sudije koji su dokazano krali Zeljeznicar, prebaci spin na Mostar, a istovremeno danas zelis sastanak o regularnosti takmicenje.
Kakvo licemjerstvo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Shategabri
- Kontakt:
- Banjalucki
- Kontakt:
Živa istina, ali moraš shvatiti da je fokus utakmica u Mostaru jer Velež u posljeratnoj istoriji nije igrao važniji meč...bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:18Kako se samo hinjski prebacuje tema na sudiju u Mostaru jer sudija iz Prijedora koji zivi u Banja Luci sudi Borcu.
Kakvo licemjerstvo.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Derbi 2-2 kada je bilo, kada je Vladan debitovao. Kaljanac je junior FK Sarajeva.
Žalosno koliko nacionalizma, mržnje i izopačenosti ima u pretpostavljam mladim ljudima u BIH. Obično se mladi koriste za ove "huškaške" teme. Molim Vas sve da ne dozvolimo da nas ponovo zavade, možemo se voljeti ili ne ali moramo živjeti u miru. Umjesto da pričamo o fudbalskim temama mi o nacionalizmu najviše volimo. Htjeli to priznati mi ili ne svima nam je BIH majka, i onima iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Širokog, Banja Luke, Brčkog... svi ovi koji kažu da nisu Bosanci i prestavljaju se kao Srbi/Hrvati su u tim zemljama (Hrvatskoj i Srbiji) "Bosanci". STOP NACIONALIZMU 

- Shategabri
- Kontakt:
Podsjeti me šta vas je tad oštetio?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Moke legendo, Bosanci svakako, ali i Srbi, Hrvati, Bošnjaci....i to treba poštovati.Kemo88 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:25Žalosno koliko nacionalizma, mržnje i izopačenosti ima u pretpostavljam mladim ljudima u BIH. Obično se mladi koriste za ove "huškaške" teme. Molim Vas sve da ne dozvolimo da nas ponovo zavade, možemo se voljeti ili ne ali moramo živjeti u miru. Umjesto da pričamo o fudbalskim temama mi o nacionalizmu najviše volimo. Htjeli to priznati mi ili ne svima nam je BIH majka, i onima iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Širokog, Banja Luke, Brčkog... svi ovi koji kažu da nisu Bosanci i prestavljaju se kao Srbi/Hrvati su u tim zemljama (Hrvatskoj i Srbiji) "Bosanci". STOP NACIONALIZMU![]()
I završiti sa tom pričom na ovoj temi.
Da mi vidimo koga će sudija zajebati

Koševo Zapad
Ja bih samo da repliciramShategabri je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:30Moke legendo, Bosanci svakako, ali i Srbi, Hrvati, Bošnjaci....i to treba poštovati.Kemo88 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:25Žalosno koliko nacionalizma, mržnje i izopačenosti ima u pretpostavljam mladim ljudima u BIH. Obično se mladi koriste za ove "huškaške" teme. Molim Vas sve da ne dozvolimo da nas ponovo zavade, možemo se voljeti ili ne ali moramo živjeti u miru. Umjesto da pričamo o fudbalskim temama mi o nacionalizmu najviše volimo. Htjeli to priznati mi ili ne svima nam je BIH majka, i onima iz Sarajeva, Zenice, Mostara, Širokog, Banja Luke, Brčkog... svi ovi koji kažu da nisu Bosanci i prestavljaju se kao Srbi/Hrvati su u tim zemljama (Hrvatskoj i Srbiji) "Bosanci". STOP NACIONALIZMU![]()
I završiti sa tom pričom na ovoj temi.
Da mi vidimo koga će sudija zajebati![]()

Prije bih rekao Bosanci-pravoslavci, Bosanci-Katolici i Bosanci- muslimani.
Nije ovo uopšte tema foruma pa je totalno nevažno.
Jedva čekam petak i da počne ovaj naš cirkus

Sarajevu sudi njihov junior a Borcu njihov sugradjanin. Obojica nisu smjela suditi te utakmice ako vec zelimo regulrano takmicenje, moras napraviti i regularne preduslove.Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:23Živa istina, ali moraš shvatiti da je fokus utakmica u Mostaru jer Velež u posljeratnoj istoriji nije igrao važniji meč...bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:18Kako se samo hinjski prebacuje tema na sudiju u Mostaru jer sudija iz Prijedora koji zivi u Banja Luci sudi Borcu.
Kakvo licemjerstvo.
Za kolegu iznad koji pita, ponistio gol Krpicu koji je bio regularan 11, minuta, 14:07 lakat u glavu Rahmanovic bez sankcije, 14:52 ponisten gol Jazvicu, 16:28 prekrsaj Stanjevica na Vranjesu, 19:50 navodni ofsajd Zaimovica.
Ti se sigurno neces sloziti sa ovim sto sam napisao i reci ces da su sve do jedne ispravne sudijske odluke.
Pitat cu te slijedece, kako bi reagovali da ovaj derbi sudi junior Zeljeznicara?
Trazilo bi se izuzece, prijetilo uefom i ko zna cim vec.
Dok svi klubovi ne pocnu osudjivati kradje u svoju korist a ne samo kad su zakinuti ovdje nema regularnog takmicenja i licemjerno je pozivati na sastanke samo kada je tvojoj guzici pripa.
Daj Boze da Kaljanac bude na visini zadatka kao Mujic sto je bio i da se ne prica o sudjenju ali su sudija u Srajevu i Mostaru isti klinac. Amer Macic je bonus samo.
- Shategabri
- Kontakt:
Neću reći, bio se pogubio na toj utakmici.bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:46Sarajevu sudi njihov junior a Borcu njihov sugradjanin. Obojica nisu smjela suditi te utakmice ako vec zelimo regulrano takmicenje, moras napraviti i regularne preduslove.Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:23Živa istina, ali moraš shvatiti da je fokus utakmica u Mostaru jer Velež u posljeratnoj istoriji nije igrao važniji meč...bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:18Kako se samo hinjski prebacuje tema na sudiju u Mostaru jer sudija iz Prijedora koji zivi u Banja Luci sudi Borcu.
Kakvo licemjerstvo.
Za kolegu iznad koji pita, ponistio gol Krpicu koji je bio regularan 11, minuta, 14:07 lakat u glavu Rahmanovic bez sankcije, 14:52 ponisten gol Jazvicu, 16:28 prekrsaj Stanjevica na Vranjesu, 19:50 navodni ofsajd Zaimovica.
Ti se sigurno neces sloziti sa ovim sto sam napisao i reci ces da su sve do jedne ispravne sudijske odluke.
Pitat cu te slijedece, kako bi reagovali da ovaj derbi sudi junior Zeljeznicara?
Dok svi klubovi ne pocnu osudjivati kradje u svoju korist a ne samo kad su zakinuti ovdje nema regularnog takmicenja i licemjerno je pozivati na sastanke samo kada je tvojoj guzici pripa.
Daj Boze da Kaljanac bude na visini zadatka kao Mujic sto je bio i da se ne prica o sudjenju ali su sudija u Srajevu i Mostaru isti klinac. Amer Macic je bonus samo.
Radili bi isto i jedni i drugi i vršili pritisak,hint Mujić ili Kaljanac. I onda taj pritisak mač sa dvije oštrice, ili će usrati utakmicu skroz ili će odsuditi top.
Nego vi trenutno imate većih problema od toga je li neki pitar sudija, pa se ne oglašavate.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Na N1 se trenutno priča o današnjem sastanku. Mislim da su gosti predstavnici Sarajeva i Veleža.
Ne bih o sudjenju na tom mecu, a nadovezat cu se za ovo da je junior FKS. Mislim da to ciji je junior i ne znaci da naginje za FKS, ili da je navijac istog. Npr imas Salku Nargalica. Dedo mu glavni sponzor Zeljeznicara, on bio junior Sarajeva, a sad u prvom timu Zeljeznicara. Takodjer imas veliki broj slucajeva prelazaka iz jednog u drugi tim u mladjim kategorijama.bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:46Sarajevu sudi njihov junior a Borcu njihov sugradjanin. Obojica nisu smjela suditi te utakmice ako vec zelimo regulrano takmicenje, moras napraviti i regularne preduslove.Banjalucki je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:23Živa istina, ali moraš shvatiti da je fokus utakmica u Mostaru jer Velež u posljeratnoj istoriji nije igrao važniji meč...bhsport je napisao/la: ↑29 apr 2021, 09:18Kako se samo hinjski prebacuje tema na sudiju u Mostaru jer sudija iz Prijedora koji zivi u Banja Luci sudi Borcu.
Kakvo licemjerstvo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Porazno je sto 2009. nije bilo ovoliko nacionalizma na ovom forumu, kao sad, a jos poraznije sto su upravo ti rodjeni kad o ratu nije bilo pojma vise, uzas! I realno neces to cuti od pravog gradskog djeteta, ovi hordasi to sto pricaju nisu iz Sarajeva 100%, ove dole iz Hercegovine i razumijem, zaostali ljudi...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.