I jos te pocinju handriti fantomskim penalima, kartonima, losim sudjenjem... Kaze imao si posteno sudjenje protiv Borca, pa imao si kad si digao galamu na sva zvona, a pileci mozgovi zaboravili sta nam je Mujic sve radio godinama unazad...vedinjo98 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:29Ja isto tvrdim. Rekao sam da Vinko treba da leti. Da igraju igraci koji ne bi smjeli igrat. Da je prijelazni rok KRIMINALNO ODRAĐEN. Da igre i rezultata nemamo. Ako nemas to dvoje onda je to znak da moras konstantno nesto novo pokusavat dok ne dobijes igru i rezultate.collector je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:22Da se lose uslo u proljetni dio jeste, da je vec neko platio za to jeste, hadzic, da Vinko radi los posao radi, da smo izgubili prednost jesmo, ali da me jos kradu na terenu Jel i to treba presutiti.... Kad vidis da neko pise protiv svog kluba i drago mu da neka inicijativa nije prosla znas koliko je sati...
Ali izgubili smo 13 bodova, koga boli racku, u tom periodu smo igrali 10 derbija jedan za drugim, i Ferguson je sa Unitedom u zadnja 4 kola lige u 2012 izgubio 8 bodova prednosti i titulu, pa sta...
Bitno srati po klubu, garant vam neko nije prosao na neku poziciju...
Medjutim, ove Bergerove tablice su smrt. Sa ona 3 derbija i ovih sad 6. Mi de facto imamo 9 utakmica protiv top 6 ekipa i to sve u nizu (ne racunajuci teski utakmicu s Krupom). Na to dodaj i 3 utakmice u kupu protiv ozbiljnih ekipa. Dakle 12 derbija zaredom. Pa zamislite sad u nekoj ozbiljnoj ligi ekipa neka da igra taj raspored. I to u periodu kad se uigrava bez dva najbolja igraca koja su pridonosila jedno 70% golova. Naravno da bi se patili.
Pa izgubili posteno izgubili, ali kad se sudi pravo, klinac bi mi danas bili u egalu da smo barem jedne od dva penala dobili gdje smo ih zasluzili... Da ne govorim o sakacenju igrackog kadra kartonima...