Pa je li to do njega ili do nas? Gluposti, nije on loš sudija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
to si upravu on ce vise biti na zeljinoj strani nego na nasoj da poslije ne kazu pitar pomogao itd.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ne vole oni Borcu, nego su tu telefoni radili i politika. Ko veli, krvi ćemo vam se napiti. Bojim se da sada mi ne naje.emo.skoroalen je napisao/la: ↑29 apr 2021, 11:49Rekoh ja davno, čim smo izbacili saopštenje. Bolan, 80% lige više voli Borcu nego nama. Otvorite random portal (iz FBiH, ne morate ić do Šumske), čitajte komentare poslije onog saopštenja il bilo kojeg našeg kiksa. Pa našim porazima se naslađuju i Željini navijači, Veležovi, Slobodini, Zrinjski i Široki da ne spominjem, čak i Čelikovi iz kantona pišu "krivi vam drugi jer Borac gazi". Uvijek su svi mrzili najboljeg, ljudi vole promjene. Zadnjih sedam godina titulu osvajaju dvije ekipe, liga nam postaje k'o Bundesliga, i tamo bi navijači Šalkea i Freiburga više voljeli da Leipzig uzme nego Bayern ili Dortmund.
Koje bi to pucanje čireva bilo ako uzmemo DK, a hoćemo aBd. Ta opcija bi bila puno bolnija za sve dušmane , puno jači efekat bi izazvala od neke titule sa +13 na kraju...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Još jedna vicina pobjeda uz koju su stali kmeljo, zrinja, sloboda, siroki i tako dalje. Dupla nam je sve.
NEMA NAZAD
ne bi me cudilo da i velez nas odbije

FC United Of Manchester !
Sjetih se da je Vico Slobodi obećao teren, sad mi još jasnije što su odbili.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
+1bodi123 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 12:05Nepotreban sastanak nema šta, kasno Marko na Kosovo stiže.
Sad ga pišaj, imaš još 6 kola i bori se kako znaš i umiješ. Očekivano je bilo da će nas svi **** osim možda Veleža i Tuzle. Željo izgubio sve šanse za bilo šta, njima je sad najbitnije da mi ne uzmemo titulu tako da je bilo nemoguće očekivati da će doći i ispoštovati nas. Ovi Hercegovci su isti k ko i Borac, muljanje i spletke kroz cijelu historiju tako da... Sloboda me je jedino razočarala, ali eto razumijem i njih jer kad su njih klali niko se nije oglašavao pa sad neće ni oni nama pomoći.
Što bi se reklo, uzdaj se u se i u svoje kljuse.![]()
Sve je u našim rukama, dobiti 6/6, imamo najlakši raspored od prva četiri tima...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Evo odgovorio je ispod kolega forumas hahahaha
This time next year, we'll be millionaires!
Pobjeda i to kakva. Ispali budale pred svima. Zaboravili da svako gleda svoj interes. Mogu nam samo sudije jos vise sad napakostiti. Vec na derbiju se plasim da ne bude malverzacija na tudju korist.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Prvo su iz FK Sloboda, još juče, obavijestili FK Sarajevo da nemaju namjeru dolaziti na sastanak, a onda su to danas uradili i iz FK Željezničar, HŠK Zrinjski, te iz NK Široki Brijeg.
Međutim, kako SportSport.ba nezvanično saznaje, još četiri kluba su odbila doći na sastanak. Radi se o FK Borac, FK Krupa, FK Tuzla City, te FK Radnik iz Bijeljine. I iz ovih klubova su spremni razgovarati o stvarima koje će pridonijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala, ali također smatraju da trenutno nije vrijeme za održavanje ovakvih sastanaka.

Znači Velež, Olimpik, Mladost i mi, velika četvorka

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Valaj blamaža sa ovim sastankom

Podržavam ovaj potez i puna podrška upravi od mene, makar to bila i beznačajna. Ali treba misliti na budućnost, dići će ruke od nas bilo koji vlasnik, ako bude uvidio da je ovdje bara i žabokrećina, mnogima smo trn u oku.
Najveći i najbolji bosanskohercegovački klub je FK Sarajevo!
Najveći i najbolji bosanskohercegovački klub je FK Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Velez podnio krivicnu prijavu protiv Vice i sudijske komisije, zbog uzimanja mita. Bgm bit ce svega do kraja prvenstva, mogli bi mi i velez još vise najebat od sudija
Pa mi se topova nismo plašili da se plašimo usranka hahahahahahahahahahahahabordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 12:34Velez podnio krivicnu prijavu protiv Vice i sudijske komisije, zbog uzimanja mita. Bgm bit ce svega do kraja prvenstva, mogli bi mi i velez još vise najebat od sudija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Los je sudija po mom pogledu igre,ne sto nekom navlaci nego je los nako,sjecka igru puno,puno daje kartone,los osjecaj za igru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
realno zasluzili smo da ostanemo bez titule zbog svega
velez je zasluzio da osvoji ako bude pravde
velez je zasluzio da osvoji ako bude pravde
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ErosViverosViv, Evander, fks74, Fudo, Google Adsense [Bot], Hamagara, head88, laznokrilo, ledesma, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, OsmanhodzicBuco, pitara, r3m1, tajsamja, zagorski i 121 gost.