Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Devils021
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Devils021 » 29 apr 2021, 12:21

Herero je napisao/la:
29 apr 2021, 12:17
Mostarwolf1981 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:11
Udruženje građana „Mostarski rođeni“ podnijeli su krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH i glavnoj tužiteljici Gordani Tadić, Agenciji za istragu i zaštitu (SIPA) i njenom direktoru Darku Ćulumu i zamjeniku direktora Đuri Kneževiću te Transparency Internationalu BiH protiv predsjednika Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH Vice Zeljkovića i članova Izvršnog odbora Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH. Krivična prijava također je podnijeta i protiv članova komiteta za sudije i suđenje: Emira Pilava, Roberta Zrilića, Hrvoja Turudića, Dragana Banjca i Mire Hrkača te fudbalskog /nogometnog sudije BiH Zorana Grbića i drugih za sada n.n. osoba.
:kafa:
:shock: :kafa: :rol:
Sramota bi bilo da ovo dobija medijski prostor.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 29 apr 2021, 12:22

Samo posteno pa ko koga zaj...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 29 apr 2021, 12:23

Svi procitali namjeru pitara i sad oni ko uvrijedjene mlade :D Dobro kazu iz sirokog. Na kraju sezone sjesti pa se dogovoriti.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 apr 2021, 12:23

Zamisli zakljucaju forum ovaj vikend, i puste tamo nekad ponedjeljak. :bale: :bale:
Ti si naša ljubav jedina!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 apr 2021, 12:24

Pa bar da su za željkana kakve kljukuše napravili dosli bi oni... :rol: :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 apr 2021, 12:25

Goosman je napisao/la:
29 apr 2021, 12:07
Vicini pušikurci 1946.
Sada smo vidjeli ko' su vicini pušikurci.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 29 apr 2021, 12:26

Propade sastanak ko da ga je Sabrina organizovala.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 apr 2021, 12:26

RacioEmocionalan je napisao/la:
29 apr 2021, 11:46
killafrommanilla je napisao/la:
29 apr 2021, 11:40
Molim ove nase sto pisu da bismo dobili borca ko da smo Barcelona da ne skacu sami sebi u stomak, zna se na koji nacin mi mozemo nadomjestiti nedostatak kvalitete, timskom igrom i glavom na kopacku i tek tad cemo ih dobit.

nemojte da vas poslije sabani citiraju i smiju vam se ukoliko izostane borba ili splet okolnosti dovede do poraza
Apsolutno, @NekoizMostara, stipu te seljačke priče. Niko ni protiv koga u ovoj ligi ne može garantovati pobjede. Shvatam da nas puca euforija pomalo, ali s dvije noge na zemlji i od utakmice do utakmice. Sutra će biti jako teško i ako uzmemo, niko sretniji od mene, ali qrčenja ne mogu ni kad je moja strana u pitanju.
Neka malo da uzarimo atmosferu. Ja sam svakako u jednom od prethodnih postovs napisao ako pobjede korelktno da cu cestitati, e sad sto se primaju na svaku napisanu rijec je njihov problem. :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 29 apr 2021, 12:26

Shategabri je napisao/la:
29 apr 2021, 11:43
Treba ovako kao Sloboda...i nikad nigdje nećemo stići.
Neiskren sastanak :lol: kao da smo pripremili gotove ugovore i njihovo je samo da potpišu, ništa se ne pitaju.
Neće ovdje nikad biti nekog udruženja nego taktika čiji je babo jači.
Zato ćemo i ostati seljačka liga.
Jedino sto ce Sloboda od danas uraditi, i prisustvovati su sastanci sa jednom konkretnom temom, udruzenje premijerligasa.
Zovu na sastanke kada se zakine Sarajevo, a sute kada im ide u prilog. Kada su nas grubom igrom masakrirali, pokrali i brutalno ostetili kada smo se sa Zrinjskim tukli za titulu na Kosevu sprdali su se tada...Ko ih yebe i njih i takav sastanak.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 apr 2021, 12:29

Tristan je napisao/la:
29 apr 2021, 12:00
nekoIzMostara je napisao/la:
29 apr 2021, 11:57
Kako cemo vas sutra isprasiti, satrat vas da necete znati gdje vam je glava a gdje guzica. Premije spremne, Dudic motivaciju digao na jos veci nivo, znaci haos ce da vam bude. Prognoza 4:0 za nas :bih:
"Malo" ste se digli.
Pa barem si ti djelovao da razaznajes zajebanciju od ozbilje. Samo opusteno, posteno pa ko koga. Sutra nastavljamo :thumbup:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 29 apr 2021, 12:29

Svi su prozreli da ovo nije borba za bolje suđenje za sve, ovo je borba kluba koji je imao sudije na svojoj strani i kluba koji prijeti da im uzme sve, i sudije, i titulu.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 29 apr 2021, 12:29

Šta reći, koju posluku porati??
Klubovi kao i narod kod nas u BiH navikli da im se vazda nešto daje a kada trebaju sami da nešto urade nisu sposobni no za šta.
Šta reci za poteze klubova poput Radnika, Slobode pa i Željana. Klubovi koju su u prvom redu kada je žaljenje u pitanju a Boga mi valjanje po terenu, da ne spominjem donacije od saveza kose su bile ili će biti sada u skorije vrijeme. Završiti sezonu pa dalje vidjeti šta i kako, nadam se da će sloboda ispasti kao i radnik, Željo svakako neće Evropu izboriti tako neka ga puše.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2021, 12:30

Nisu se sastanci sazivali kad je 5 sudija sankcionisano radi navlacenju Zeljeznicaru, nisu se sazivali ni radi onog penala u Bijeljini za Zrinjski, nisu se sazivali ni kad Benko zabi iz dva metra ofsajda u Lukavici i Sarajevo uze titulu, nisu se sazivali na mnostvo sudijskih odluka na stetu i u korist svih klubova u ligi, nisu se sazivali sastanci prosle godine kad se prekinula liga. Nema ekipe u ligi koja nije bila ostecena, a takodje i pogurana od strane sudija. Generalno, imamo los fudbal, imamo i lose sudije, ali to nije proble samo ovo proljece. Nista sad nije ni bolje ni gore nego svih prethodnih godina. Ovo sto se radi, samo ce jos vise zgaditi domaci fudbal ljudima koji ga i ovako jedva prate.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 12:30

Sviuodbranu je napisao/la:
29 apr 2021, 12:26
29 apr 2021, 11:43
Treba ovako kao Sloboda...i nikad nigdje nećemo stići.
Neiskren sastanak :lol: kao da smo pripremili gotove ugovore i njihovo je samo da potpišu, ništa se ne pitaju.
Neće ovdje nikad biti nekog udruženja nego taktika čiji je babo jači.
Zato ćemo i ostati seljačka liga.
Jedino sto ce Sloboda od danas uraditi, i prisustvovati su sastanci sa jednom konkretnom temom, udruzenje premijerligasa.
Zovu na sastanke kada se zakine Sarajevo, a sute kada im ide u prilog. Kada su nas grubom igrom masakrirali, pokrali i brutalno ostetili kada smo se sa Zrinjskim tukli za titulu na Kosevu sprdali su se tada...Ko ih yebe i njih i takav sastanak.
Ovo nije tačno i više puta se podvlačilo ovdje na forumu, mi smo i ranije inicirali sastanak (kad smo bili uvjerljivo na vrhu) gdje bi se neke stvari dogovorile, ali je odbijeno kao i ovo sad. Ok, sad nije vrijeme, vidjećemo hoće li neko drugi kad bude preuzeti inicijativu?!

S tim pristupom ko ih yebe nećemo nigdje. Ko yebe nas ko yebe vas...svi yebani.
Koševo Zapad

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2021, 12:32

Sloboda je sve rekla zadnjom recenicom ispod saopstenja.

Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.

to je ono sto ja pricam vec godinama. Kad se krade Mladost, Sloboda, Celik, Krupa, Radnik onda je uredu. Medjutim svake godine zaborave da na vrhu moze biti samo jedan, i da ce onda morati i da se pokolju izmedju sebe

i zato sto je svake godine ista prica, pokradose boga oca pa onda kad se pojavi neko jaci ide kmečanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2021, 12:33

Udruženje građana „Mostarski rođeni“ podnijeli su krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH i glavnoj tužiteljici Gordani Tadić, Agenciji za istragu i zaštitu (SIPA) i njenom direktoru Darku Ćulumu i zamjeniku direktora Đuri Kneževiću te Transparency Internationalu BiH protiv predsjednika Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH Vice Zeljkovića i članova Izvršnog odbora Fudbalskog/Nogometnog Saveza BiH. Krivična prijava također je podnijeta i protiv članova komiteta za sudije i suđenje: Emira Pilava, Roberta Zrilića, Hrvoja Turudića, Dragana Banjca i Mire Hrkača te fudbalskog /nogometnog sudije BiH Zorana Grbića i drugih za sada n.n. osoba.

Krivična prijava podnijeta je za sumnju da su navedene osobe počinile krivično djelo zloupotrebe položaja i ovlaštenja u vezi sa krivičnim djelom primanje poklona i drugih oblika koristi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 29 apr 2021, 12:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 apr 2021, 12:32

Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.

to je ono sto ja pricam vec godinama. Kad se krade Mladost, Sloboda, Celik, Krupa, Radnik onda je uredu. Medjutim svake godine zaborave da na vrhu moze biti samo jedan, i da ce onda morati i da se pokolju izmedju sebe

i zato sto je svake godine ista prica, pokradose boga oca pa onda kad se pojavi neko jaci ide kmečanje
Što se ne bunite? Što niste inicirali sastanak povodom toga?
Ili bi možda mi trebali za vas?
Koševo Zapad

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 29 apr 2021, 12:34

miky_hz je napisao/la:
29 apr 2021, 12:33

Krivična prijava podnijeta je za sumnju da su navedene osobe počinile krivično djelo zloupotrebe položaja i ovlaštenja u vezi sa krivičnim djelom primanje poklona i drugih oblika koristi
Je l' ovo sprdnja?!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 29 apr 2021, 12:36

Navijači Sarajeva su najviše zloupotrebljeni, izmanipulisali su ih da pričaju o svemu osim o prvom klubu koji je ispustio +13, potpisao napadača koji je već znao da će uskoro na operaciju.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2021, 12:36

29 apr 2021, 12:34
ultrasstyle_tz je napisao/la:
29 apr 2021, 12:32

Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.

Što se ne bunite? Što niste inicirali sastanak povodom toga?
Ili bi možda mi trebali za vas?
Procitaj saopstenje Slobode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, MikiPirs i 47 gostiju.