FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 29 apr 2021, 13:23

holyman je napisao/la:
29 apr 2021, 13:17
mma_hz je napisao/la:
29 apr 2021, 13:11
holyman je napisao/la:
29 apr 2021, 13:08
Vise me stid nego kad je vinkara predstavljen kao nas trener
Mene je najvise stid sto taj bogalj retardirani sa tvog avatara nam uze tolike pare da hladi jaja.
Najvise para ce nam uzeti banjalucki vinkara koji opstruira rad kluba i reze nas za minimalno 2 miliona eura. Ali i to ce doci na svoje, shvatit ce forum za par mjeseci.
A sta ako se pokaze suprotno pa uzme titulu ili duplu.
Hoces li i dalje spinovati ili ces se konacno povuci sa ovog pdf a.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 apr 2021, 13:27

amypitar je napisao/la:
29 apr 2021, 13:23
holyman je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
29 apr 2021, 13:11

Mene je najvise stid sto taj bogalj retardirani sa tvog avatara nam uze tolike pare da hladi jaja.
Najvise para ce nam uzeti banjalucki vinkara koji opstruira rad kluba i reze nas za minimalno 2 miliona eura. Ali i to ce doci na svoje, shvatit ce forum za par mjeseci.
A sta ako ne uzme, hoce li se branioci povuci, ne razumijem pitanje. Zasto bi se iko povlacio sa javnog foruma?
NEMA NAZAD

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 29 apr 2021, 13:28

Siroki je u 90% teksta upravu, ali sad kad bude kradja, kad pojedini klubovi ostanu, a neki ispadnu bit ce onda tek kuknjave. Sastanak treba svakako odrzati, neka udruzenje premijerligasa preuzme vodstvo takmicenja u svoje ruke i samo tad moze biti dobro.

Sarajevo sad mora osvojiti titulu, DK. Znaci svim silama.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 apr 2021, 13:28

Foux87 je napisao/la:
Velež podnio krivičnu prijavi protiv saveza bravo Rođeni
svaka cast :thumbup: , drago mi je sto su dosli ako nista neka sa njima imamo nekakav odnos :clap:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 29 apr 2021, 13:30

Prije i poslije titule Sarajeva. On pokaze na meeeeeneee, kaze isto kao onaj decko tamo...
slika

slika
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 apr 2021, 13:32

fks74 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:38
Babayaro je napisao/la:
29 apr 2021, 12:22
Madafaka je napisao/la:
29 apr 2021, 11:12
Nek su nas odbili. Cirkus pravimo sa ovim saopstenjima. Nisu mogli bod na Kosevu uzeti Zrinjskom i Borcu, imali smo odlično suđenje. Spašavaju sebi fotelje kao eto sudije su krive sto smo prosuli +13.
Ovo. Po meni kiks uprave, jos jedan u nizu.
Po čemu je kiks ?
Zato što nije vrijeme za ovo. Nije vrijeme jer se i mi dižemo samo kad nama odgovara. Zašto nismo inicirali sastanak kad je Velež masakriran?
Treba biti realan, jedini razlog za ovo je jer upravi gori pod nogama i traže alibi jer su dopustili da se uvalimo u ovo sranje u kojem smo.
Ok, treba vršiti pritisak na sudije jer drugačije ne može, ali sazivati sastanke u ovim okolnostima je niđe veze.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 29 apr 2021, 13:36

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 29 apr 2021, 13:36

slika

Čovjek bi zaplakao od tuge :facepalm: :facepalm:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 29 apr 2021, 13:38

Potpuno razumijem klubove koji su odbili prisustvovati današnjem sastanku. Da sam na njihovom mjestu, uradio bih isto. Nema smisla sad održavati nekakve sastanke kad su već odnosi takvi kakvi jesu zbog ove sezone. Sačekat lijepo kraj sezone i onda. Koliko vidim, Zrinjski, Široki, Sloboda i Željo su voljni razgovarati i zainteresovani su za udruženje premijerligaša tako da sam mišljenja da ovo treba pokrenuti kad se sezona završi. Isto tako mi je drago zbog toga što su se odazvali ovi klubovi koje izuzetno cijenim, prvenstveno mislim na Velež.
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 29 apr 2021, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 29 apr 2021, 13:41

holyman je napisao/la:
29 apr 2021, 13:27
amypitar je napisao/la:
holyman je napisao/la:

A sta ako ne uzme, hoce li se branioci povuci, ne razumijem pitanje. Zasto bi se iko povlacio sa javnog foruma?
u suprotnom ide ono kako je pretjerano miran i ne galami na igrace
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 apr 2021, 13:45

MNON1987 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:54

Po cemu nije ? Traze krivce u drugima. Onaj ker Osim je dobro rekao izjavom da te moze sudija zeznuti tu i tamo ali da izgubis 5 utakmica moras svojski da se potrudis. Tako smo se i mi potrudili da izgubimo +13 nisu nas sudije kasapile toliko koliko uprava kmeci. Od pocetka se vidjelo da je Vinko bio pogubio konce (razumljivo) jer je Hadzija prodao 2 najbolja igraca, srce ekipe a doveo ti nespremnog Cmiljanica koji nema ozbiljnog fudbala u nogama. Mesu doveo sedmicu prije derbija bez adekvatni priprema sa FKS znaci ne ide druze. Mislili smo samo izaci i sami ce doci 3 boda hoce k... sad strepi hoce li Velez - Borac biti X i hoce li se krkani sa Grbavice nameraciti da nas uzmu. A mogli smo lagano ovo kolo docekati sa bar +6 na odnosu ostale. Dabogda im se niko ne odazvao na ovaj poziv jer da je +5 ili vise za nas sad sudije se ne bi spominjal. Gdje je sad vojska Hadzije da ga brani? Svaka mu cast na svemu uradjenom ali ovu sezonu je kiksao kriminalno. Ja se necu ljutiti ako titulu izgubimo jer iskreno ne smatram nas sad glavnim za osvojiti titulu. Sad je tu usla i politika,moc,stimanje i sami vidite ali to je sve kriv nas dragi SD i djelimicno uprava. Da smo ostali na + do ovog ne bi doslo vjerujte. Kako god da zavrsi jedno je jasno SARAJEVO CE BITI A SVE DRUGO CE PROCI !

Manje vise je tako. Samo sto bih dodao odnosno ponovio, Emir se zayebao sto je 6-ci produzio na 2.god.poslije DK, na godinu bi bilo ok. Ta 6-ca su tek sad "nesto" proigali, da li je obecano produzenje(sumnjam-nisu valjda tolike bdale)ili je premija za Titulu pozamasna, a mozda i prilika da se negdje uhljebe.
Dzafic,Hodzic,Hebib,Krste,Merso,Handzic(?)sigurno nisu bili jeftini pri produzenju, umjesto njih su se mogla dovesti bar trojicu nivoa Mesanovica.
Sve bi bilo drugacije, za to nije kriv Vinko. Vinko hvaljen 26 utakmica(sa Evropom), likovalo se u odnosu na Husrefa, sad pojma nema.
Sa Hodzicem(zadnja ok),Milanovicem,Pejovicem,Hebibom,Krstom igrati ofanzivnije. Smjesno je ovo sto nije dao sansu Akademcima u finisu prvenstva,a nije se tako govorilo za Akademce na pocetku prvenstva. Bila prica prerano je, e sad antagonizam prema Vinku i kritikuj.
Najbitnije je da Nam ne digne ruke,a nece aBd, ovakva sezona se desava i vecim klubovima. Na greskama, kao sto je ova sa 6-com nam treba biti skola.
Koji nas je to trener doveo na +13, Zekic,Sablic ??
Sto se tice "sastanka" ni mi nismo reagovali kad su u Zelji kukali. Zeljo ne bi skinuo gace ni da 15 mjeseci nisu plate dobili,ne bismo ni mi. Legalno je da ih Borac pogura, ako moze. Premirajmo i mi. EMIR HADZIC SE ZAYEBAO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 apr 2021, 13:46

Zoran28 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:57
Ziram je napisao/la:
29 apr 2021, 12:39
realno zasluzili smo da ostanemo bez titule zbog svega
velez je zasluzio da osvoji ako bude pravde
Arsenal nikad nije ni bio favorit za titulu, realno.
Samo kad je Henry igrao, ovo ostalo tanko, posebno poslije šeika (Man. City)..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 29 apr 2021, 13:47

Prosto ne mogu da se načudim neracionalnim izjavama navijača Sarajeva ovdje koji kritiziraju ovaj potez uprave. Ne mogu da vjerujem da neki svoje kritike temelje na pitanju zašto nismo reagirali kada su drugi klubovi bili oštećeni. Da li je naša uprava dužna da reagira ako su druge ekipe oštećene? Koliko znam svaki klub ima svoju upravu koja treba reagirati na postupke koji nanose štetu klubu i zbog toga ovu reakciju uprave je potrebno podržati koliko god mislili da je kasno. Okej, možda jeste, ali prigovarati upravi zbog toga što reagira zbog odluka koje nanose štetu klubu je ništa drugo do dušmanski i neracionalno. Svi smo mi ogorčeni zbog jako lošeg pristupa u transfer politici tijekom prošlog transfer roka ali da li je to razlog da govorimo kako uprava radi pogrešno kada reagira na štetu koja se nanosi klubu. Kakvi smo mi navijači ako kažemo kako se brukamo što reagiramo na 17 žutih kartona u prethodne tri utakmice? Meni je jasno zašto navijači drugih klubova ismijavaju ove poteze naše uprave jer su prosto neracionalni i svi žele da Sarajevo ne osvoji trofej, ali da mi postupamo tako? Zaista mi nije jasno gdje je tu zdrav razum!
Zadnja izmjena: 72220, dana/u 29 apr 2021, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 apr 2021, 13:47

Yebat cemo amawovu plavu futu
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 apr 2021, 13:49

skoroalen je napisao/la:
29 apr 2021, 12:56
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
29 apr 2021, 12:49
Svaka čast, svi su nas odbili. Sad ako hoćemo titulu sve uzeti do kraja i premirati protivnike konkurenata.
Koga premirat, svi koji su nas odbili su to učinili iz razloga što ne žele da budemo prvaci. Nikom ni feninga ne treba ponudit.
Sto ne pokusati. "Evo 50 kKM nemoj izgubiti", ako nece nista nas ne kosta.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 29 apr 2021, 13:52

Hvala klubovima sto su se odazvali, znati cemo cijeniti. Kako ocekivati da nesto postignes, kada imas mrzitelje kluba koji vise vole usrefa od zivota i ovdje normalno pisu, a ne klub koji dolazi iz mjesta gdje su ubili Vedrana. Idemi jace i bolje nego ikad do sada u inat dusmanima.
Amer Dupovac!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 apr 2021, 13:56

Bas su se provalili sa sazivanjem ovog sastanka,znalo se u startu da se vecina nece odazvati,ali valja praviti predstavu da bi skinuli teret sa svojih ledja radi neuspjeha na terenu.
Hoce lafo titulu,a Vinko im i dalje trener,pa nisu normalni.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 29 apr 2021, 13:57

MortemHz je napisao/la:
29 apr 2021, 13:46
Zoran28 je napisao/la:
29 apr 2021, 12:57
Ziram je napisao/la:
29 apr 2021, 12:39
realno zasluzili smo da ostanemo bez titule zbog svega
velez je zasluzio da osvoji ako bude pravde
Arsenal nikad nije ni bio favorit za titulu, realno.
Samo kad je Henry igrao, ovo ostalo tanko, posebno poslije šeika (Man. City)..
Slazem se. On i Berkamp inekako, ovo ostalo tanko. Upravu je @ziram i nisu je zasluzili.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 apr 2021, 14:00

I sta ce dobiti sa ovim? Hipoteticki, mi budemo na kraju prvi i pritom dobijemo Mladost i Olimpik. Svi ce reci da je to dogovoreno i nastimano bilo.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 29 apr 2021, 14:00

Mi trebamo dobiti ovih 6 preostalih, cak i bez kiksa Borca, na gol-razliku. Za to imamo povoljniji rasored:
Borac : Velez(g),Krupa(k),Zrinjski(k),Zeljo(g),TC(k),Sloboda(g)
FK SARAJEVO: Zeljo(k),TC(g),Sloboda(k),Mladost(g),Radnik(k),Olimpik(K)
Tri gola nadoknaditi kroz gol-razliku nije nerealno. Pa jah :njanjanja: :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, mosarajvosa83, Proximic, Sazg, SilaMoc1946 i 97 gostiju.