Postao/la killafrommanilla » 29 apr 2021, 14:47
Ma nikad necemo mi napredovat, i doci ce opet Vico poslije Vice ili opet neko kao Begic. Steta. Udruzenje Premijerligasa nikada nece podrzati niti Borac niti Zrinjski, ovi prvi jer imaju konacno uticaj u Savezu i odrijesene ruke da prave kriminalne radnje kao pojedinci prethodnih godina, a Zrinjski uvijek ima gospodina Beusa da zastiti njihove interese. Ostale zaboli kurchina, a iskreno sam od Slobode ocekivao da se odazove.
Zao mi je opet sto cemo jos jednom, kad tad, otjerati ljude s vizijom poput Hasica koji godinama unazad pravi stadion, daje 100% sebe u Velez, bez ikakve koristi upumpava pare iz ljubavi prema Klubu, a samim tim i u bh. fudbal, covjeka bez ijedne mrlje u svom CVu (molio bih da se ne kaci ono smece od Avde Avdica, gdje je sabrao koliko je tendera osvojio i zaradio novca jer je jednostavno najbolji u svom poslu), covjeka koji je i cijeli rat kao vojni pilot pod granaatama letio i davao sebe za ovu drzavu.
Takvi ljudi nam ne trebaju, i nikad nece ni imati mjesta u bh. fudbalu, zbog toksicnog okruzenja i sitnih kriminalaca koji su previse uvezani
Zadnja izmjena:
killafrommanilla, dana/u 29 apr 2021, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!