BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Sve zavisi od sastava,jer samo Francuzi imaju siroku bazu kvalitetnih igraca,dok su ostali bez Nba igraca prosjek
Ako se Luka usudi pojaviti

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Sve grupe su jake, nema potrebe da se cijeli zivot vadimo na neku "(ne)sreću" prilikom žrijebanja! I u kojoj god grupi da smo, uz kompletan sastav, imamo pravo da se nadamo jednoj od prve četiri pozicije.
Kod nas vazda, nismo imali sreće, zayebo nas sudija, malo nam falilo, bili smo bolji...
Kod nas vazda, nismo imali sreće, zayebo nas sudija, malo nam falilo, bili smo bolji...
- NerminFatic
- Kontakt:
Je li prolaze tri ili cetiri u next round?bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:07Meni se svidja ovo grupa. Nije mi ova D ni malo lagana kako se cini. Finci nas redovno deru, israel nezgodan, Srbija jaka, Ceška u usponu i domacin.
Dobit Madjare i Njemce a ove tri ako sta uhvatimo dobro i jest. Mislim da mozemo proci grupu
Nurkic ustopa Goberta i Valenciunasa, Gegic Doncica i Schrodera, ostali su svakako u 5 deka s nasim igracima. 

Svidja mi se nas optimizam,ali Njemacku jako tesko mozemo pobijedit.Ne zato sto su jaki,nego sto su domacini do kraja prvenstva.Imat ce sudije iza ledja sigurno.Toga me je strah najvise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako nista, barem cemo nekog sjebat od ovih „velikih „
Bilo bi dobro prvu igrat sa Njemcima.
Bilo bi dobro prvu igrat sa Njemcima.
Zadnja izmjena: Javier4, dana/u 29 apr 2021, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dobiti Mađare i traziti prolaz protiv Slo-Ger-Lit, Slovenci bez Doncica su prosjek, Njemci isto tako, Litvanci malo kvalitetniji, ali ne i nepobjedivi. Francuzi ce nas pregazit.
Bit Evropskog prvenstva i jeste slast igrati sa velikim. One price ranije nikad jaci i ujednacena grupa znamo da nam i nije donijelo nekog rezultata. Ovako znas da si igrao utakmice koje su bile i popracen a ne odigrane u sjeni drugih. Ko voli utakmice gdje u grupi samo mi dominiramo neka ceka kvalifikacije opet. 

Zadnja izmjena: farenhajt, dana/u 29 apr 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Hahaha i to sto kazes.Ali opste je poznato da Fiba gura domacine do samih zavrsnica.A sto se tice navijaca (ako ih bude) bit ce sigurno vise nasih od Nijemaca
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
MI da napravimo reprezentaciju u lovu na gazele zapala bi nas reprezentacija lavova, nevjerovano ....
Imali smo prije slabije grupe pa ne vidim da smo prolazili... pofajtati se pa sta bude....
-
- Kontakt:
4 iz svake grupe pa ide osmina finalaNerminFatic je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:08Je li prolaze tri ili cetiri u next round?bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:07Meni se svidja ovo grupa. Nije mi ova D ni malo lagana kako se cini. Finci nas redovno deru, israel nezgodan, Srbija jaka, Ceška u usponu i domacin.
Dobit Madjare i Njemce a ove tri ako sta uhvatimo dobro i jest. Mislim da mozemo proci grupu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svi osim Mađara su favoriti protiv nas ali jedino Francuska je apsolutni favorit i tu nemamo šta tražiti. Protiv ovih ostalih i imamo neke šanse i možemo se nadati da možemo barem jednu ekipu iznenaditi. Sigurno da možemo igrati protiv Njemače i Litvanije, ako za Sloveniju ne bude igrao Dončić može se itekako protiv njih igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Epski duel ce to biti.

-
- Kontakt:
Prvo prvenstvo smo igrali u Njemačkoj i prošli grupu idemo to sad ponoviti. Bolje ovo nego u Gruziji recimo da igramo. Jest teška grupa, al neka bit ce sladje kad prodjemo prvi krug

Bez velikog imperativa al mislim da mozemo proci grupu.

Bez velikog imperativa al mislim da mozemo proci grupu.
Ako Doncic bude igrao,ova utakmica ce odredit ko je bolji igrac 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nurkic i Musa kad bi igrali stim da Musa udje u formu i da nađe klub u kojem ce igrati redovno mislim da bi imali dobri šansi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Rule_hz, TETRAPAK i 16 gostiju.