Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ekipa u trecoj ligi sa velikom tradicijom
Treba ih neko vratiti tamo gdje im je mjesto.
Max Allegri

Sve vise se pise o Allegrijevom povratku u Juve.
Mahala kaze slijedece:
Ukoliko se vrati, Paratici i Nedved nisu toliko sigurni u ostanak na svojim pozicijama
Dybala,Chiesa,Arthur,Cuadrado,DeLigt se smatraju sigurnima dok bi Ronaldo mogao potraziti novi klub
Navode se jos neka imena: Zidane, Gatusso, a izgleda da je postojao kontakt i sa Gasperinijem prije mjesec dana.
Agresti smatra da ce Pirlo ostati trener do kraja sezone.
Nagađa se i oko eventualnih pojačanja: Asensio,Lewandovski,Donnaruma,Dembele a navodno je Everton zainteresovan za Demirala i mogli bi poslati ponudu oko 30mil.
Ne znam samo je li novinare uopce stid ovo napisati. Ono, je li na Marsu žive?
Gattuso, Gasp
Nije dosta Italijančića, Gasp bar ima neke razultate, ali nije kalibar velikog kluba.
I dalje sele Demirala pored Chiellinia i Bonnucia u penziji. Ali taman da Evertonu napravimo brutalnu odbranu s Merihom i Soyuncuom.
A možda jer:
Jedan od najdražih ikad, ali dosta je druže. Ne odu li bar 2/3 između Chiellini, Bonnuci i Buffon ništa se nije uradilo.Juve, Chiellini vuole continuare: il centrale non ha intenzione di ritirarsi
I da, ne postoje nikakve dodatne utakmice od kojih Pirlo ovisi, taman da dobije svaku uključujući i kup, odluka o njegovoj smjeni je morala biti donijeta i konačna još u decembru.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 apr 2021, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nikad ni sumnjao nisam da je dobio otkaz/prestao raditi, iskljucivo zbog Ronalda. Znao je sta donosi ekipi i da tu trener nema slobode kao ranije. A na drugu stranu to je bio projekat direktora da promjene sve sto su prethodnici pravili. Daj Ronalda, moderni i brz fudbal. Samo da se vrati i otjera ovaj skart od primadona pa da se opet napravi ekipa. MisterSade7P je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:55
Sve vise se pise o Allegrijevom povratku u Juve.
Mahala kaze slijedece:
Ukoliko se vrati, Paratici i Nedved nisu toliko sigurni u ostanak na svojim pozicijama
Dybala,Chiesa,Arthur,Cuadrado,DeLigt se smatraju sigurnima dok bi Ronaldo mogao potraziti novi klub
Navode se jos neka imena: Zidane, Gatusso, a izgleda da je postojao kontakt i sa Gasperinijem prije mjesec dana.
Agresti smatra da ce Pirlo ostati trener do kraja sezone.
Nagađa se i oko eventualnih pojačanja: Asensio,Lewandovski,Donnaruma,Dembele a navodno je Everton zainteresovan za Demirala i mogli bi poslati ponudu oko 30mil.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Moje licno misljenje je da se nikada, i ni u jednoj sferi u zivotu, ne treba vracati starim ljubavima, ali ipak... Allegri je to, tako da... 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Rovella pro-Allegri 
Pored imena koja se spominju želim već večeras da Allegri dođe. Ne daj Bože nikome.
Pored imena koja se spominju želim već večeras da Allegri dođe. Ne daj Bože nikome.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 apr 2021, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Inace ti povratci u pravilu nisu uspjesni kad je fudbal u pitanju, ali jedan od izuzetaka je bio Lippi kod nas. Pa vidjecemo...
Ja sam misljenja da je trebalo zvati nekog iskusnog da pokusa ugasiti vatru do kraja sezone, pa onda pokusati na ljeto uzeti Deschampsa, iako bi i to prakticno bio povratak
Ja sam misljenja da je trebalo zvati nekog iskusnog da pokusa ugasiti vatru do kraja sezone, pa onda pokusati na ljeto uzeti Deschampsa, iako bi i to prakticno bio povratak
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Zidane je upgrade, prizivam ga vec 3,4 godine.
Veci upgrade od njega su samo klopp i guardiola, a to je MI.
Veci upgrade od njega su samo klopp i guardiola, a to je MI.
Demiral mi je drag ali ne vjerujem da će biti vrhunski štoper zbog povreda, već sad previše izostaje. Za 40-50 miliona bi ga valjalo prodati, ako ga se ne proda onda bi morao više igrati. Manje-više sa svim igračima da smo ih prodali na vrhuncu ne bi fulili (uz spremne zamjene), prije svih Sandra i Dybalu. Što se tiče Pirla, imao je nekih finih ideja, pogotovo kako je otvorio prvu ovosezonsku tekmu, da je bio spreman da daje priliku mlađima, prilagodi formaciju igračima, promijeni pozicije, iako je igra u prvom dijelu sezone bila tanka... Na kraju ekipa nije nikad proigrala, samo par bljeskova, nije našao ni formaciju, sistem igre mu je ili prekonfuzan igračima ili jednostavno nije ni za šta, nije afirmirao nijednog igrača (Frabotta dobio najviše šanse od kojeg nema velike perspektive). Čitavu sezonu ekipa nema 2 vertikalna dodavanja po utakmici, samo kruže. Poprilično nevjerovatno djeluje da nije probao bar nekad odigrati 433, vezni red je ionako jadan a pogotovo samo sa dvojicom. Ima nekog šlifa, pojedini igrači igraju vjerovatno najbolju sezonu karijere, ali se očigledno uranilo s Pirlom umjesto da ga se ostavi da vodi u23.
Allegri i dobar restart kadra, jer nije on ne bi daleko s ovima dobacio, prošao bi Porto i osigurao ranije LP, a sve ostalo teško. Bio je poprilično siguran da se vraća ovo ljeto fudbalu, a nema previše klubova za njega. Real ako ode Zidane, Arsenal i Tott koji nisu neka premija, Roma, Milan i inter ako conte opet ode ekspresno. Dolazak Allegrija bi značio i najzdraviji potez kluba zadnjih godina budući da ne bi došao bez većih zahtjeva, trequartistu je čekao godinama i nikad dočekao, sad bi se morao puno više pitati.
Allegri i dobar restart kadra, jer nije on ne bi daleko s ovima dobacio, prošao bi Porto i osigurao ranije LP, a sve ostalo teško. Bio je poprilično siguran da se vraća ovo ljeto fudbalu, a nema previše klubova za njega. Real ako ode Zidane, Arsenal i Tott koji nisu neka premija, Roma, Milan i inter ako conte opet ode ekspresno. Dolazak Allegrija bi značio i najzdraviji potez kluba zadnjih godina budući da ne bi došao bez većih zahtjeva, trequartistu je čekao godinama i nikad dočekao, sad bi se morao puno više pitati.
Svidja mi se samo ideja o nekom novom ciklusu i 3-4godisnjem projektu. Svi smo emotivno istroseni i prazni, meni bi licno ovo bila neka kombinacija nostalgije i novog entuzijazma, pratio bih iz znatizelje da vidim moze li povratak uspjeti i donijeti nesto novo. Do prve tekme, 352 i ponavljanja svih starih gresaka i pragmaticnosti koja nas je izludjivala. Sve bih mu halalio, i proslost i 3-4 godine bez titula, samo za jos jedan pokusaj, to jos jedno finale Lige pr... Superlige.
Brzo smo izgleda zaboravili kakav nefudbal smo igrali zadnje dvije sezone pod alegrijem.
A citali ovdje izgovore kako "tim nije po njegovoj mjeri".
A citali ovdje izgovore kako "tim nije po njegovoj mjeri".
Mozda se promijenio. 
Jesi li siguran da je bilo zadnje dvije godine ili si onako bezveze puko cifru da konstatacija zvuci uvjerljivije?
Nemojte brkati pojmove, jer razlika te jedne i dvije godine je ogromna. U toj godini takvog fudbala (koji i danas traje, a jos gadnije izgleda + nema rezultata) su posljedica modernog Juventusa i nove filozofije novih direktora, a ne Allegrijevog upravljanja.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
On ili #KeanBack
Još o stilu fudbala
Ali bar smo nakon odlaska Allegrija proigrali i ti igrači su pokazali da je zaista bilo do Allegrija.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ako ostanu Paratici i Nedved a vrati se Alegri, nismo puno dobili.
OK bolji je trener od Pirla, nema dileme, ali i sam Alegri je trazio da mu se dodijele i menadzerske ovlasti, sto bas nikad nije prolazilo u Juventusu
a ukoliko mu ovi budu sastavljali ekipu, manje-vise je svejedno ko je trener, mi necemo puno naprijed
OK bolji je trener od Pirla, nema dileme, ali i sam Alegri je trazio da mu se dodijele i menadzerske ovlasti, sto bas nikad nije prolazilo u Juventusu
a ukoliko mu ovi budu sastavljali ekipu, manje-vise je svejedno ko je trener, mi necemo puno naprijed
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Rúben Neves, Van De Beek, Aouar, Camavinga, Tielemans, Ryan Gravenberch, Locatelli
Bonus ka naprijed: Pedro Neto
Hamed Traorea vratiti.
Bonus ka naprijed: Pedro Neto
Hamed Traorea vratiti.
#MaxOUT
#MaxOUT
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kao navijač godinama nisam imao neke posebne zelje, osim ove da se vrati Max
Trener od kojeg svaki djecak uz mobitel moze dosta naučiti
Odrijesit mu ruke i pustit ga nek radi ono što je zamislio prije 2godine.
Kao navijač godinama nisam imao neke posebne zelje, osim ove da se vrati Max
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.