Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Superliga = udruženje bh ligaša, po roku trajanja.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
od A do Žkillafrommanilla je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:47Ma nikad necemo mi napredovat, i doci ce opet Vico poslije Vice ili opet neko kao Begic. Steta. Udruzenje Premijerligasa nikada nece podrzati niti Borac niti Zrinjski, ovi prvi jer imaju konacno uticaj u Savezu i odrijesene ruke da prave kriminalne radnje kao pojedinci prethodnih godina, a Zrinjski uvijek ima gospodina Beusa da zastiti njihove interese. Ostale zaboli kurchina, a iskreno sam od Slobode ocekivao da se odazove.
Zao mi je opet sto cemo jos jednom, kad tad, otjerati ljude s vizijom poput Hasica koji godinama unazad pravi stadion, daje 100% sebe u Velez, bez ikakve koristi upumpava pare iz ljubavi prema Klubu, a samim tim i u bh. fudbal, covjeka bez ijedne mrlje u svom CVu (molio bih da se ne kaci ono smece od Avde Avdica, gdje je sabrao koliko je tendera osvojio i zaradio novca jer je jednostavno najbolji u svom poslu), covjeka koji je i cijeli rat kao vojni pilot pod granaatama letio i davao sebe za ovu drzavu.
Takvi ljudi nam ne trebaju, i nikad nece ni imati mjesta u bh. fudbalu, zbog toksicnog okruzenja i sitnih kriminalaca koji su previse uvezani
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Vi bi samo nesto odcjepljivali, izbacivali. Ima li sta ujedinitiRobust je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:50samo ova 3 kluba izbaciti iz lige jer ugrozavate integritet i regularnost takmičenjabordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:49Udruženje premijer ligasa treba svakom klubu. Posto u savez ne mozes uci bez politike, ovo bi udruženje trebalo biti prilika svakom klubu da ima svog predstavnika i da moze iznijeti svoje predloge i svoje stavove. Ovo je pocetak ne treba odustati.![]()
![]()
sramote plbih

-
- Kontakt:
Sad neka zeljo napravi udruzenje premijerligasa zajedno sa slobodom i tc,Borac sa ovim svojima tamo,a Zrinja sa sirokim i posusjem hahahaha,ludnica
I to sto se Oremusu progledalo kroz prste za cist crveni, to nista.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:08Ne spominjes da je bila cista ruka Dupovca u 30 minuti u vasem sesnestercu? Ocekivano, moglo bi se reci.

Zakinuti 1946
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Pa dobro,ako velez pobijedi sutra onda nece istupit. Ako izgubi onda ce to biti kradja i stimanje u korist borca.
Realno i posteno,bez ikakve dvojbe.
Realno i posteno,bez ikakve dvojbe.
Eto sada na kraju sezone sve je spremno da krene sa radom to udruženje premijerligaša. Ostale ekipe treba samo da pristupe i odaberu svog predstavnika.
Saćemo vidjeti kome nije u interesu udruženje
Saćemo vidjeti kome nije u interesu udruženje

Selam, mene Asim poslao Vama, u vezi pridruzivanja, pa se javite kad budete imali vremenaMoliti ce oni da se pridruze, citirajte me.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ili si za : "Udrugu Premijer ligaša", ili si za "kriminalni savez"?
Nema opravdanja!
Nema opravdanja!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
ma samo nogatrans iz lige velez vec to spominje sutra nakon tekme da je vico pametan poslati zahvalnicu hvala na bodovima marsh u federalnu
isto tako vijetnamskoj fuksi srezati ih za vikend sa kartonima i isključenjima
dovesce u nasu avliju suživot i toleranciju
Vico el presidente

isto tako vijetnamskoj fuksi srezati ih za vikend sa kartonima i isključenjima

dovesce u nasu avliju suživot i toleranciju
Vico el presidente

Ljudi ja vjerujem da svi mi ovdje prije svega volimo fudbal, ili ti nogomet, kako god hoćete. Ako stvarno želimo da gledamo taj sport na našim terenima onda je krajnje vrijeme da se stane ovom kriminalu u kraj.
Tačno je da niko nema potpuno čist obraz da kaže ja sam prav, tačno je da su se centri moći odlaskom Begića a dolaskom Vice promijenili i sad oni koji su bili povlašteni više nisu, ali je tačno da stojimo godinama u mjestu, s Begićem, Vicom, Munibom, Iljom onim iz Modriće itd itd. Nigdje I nikad nećemo moći ako se ovako nastavi.
Što se Mladosti tiče, ni jedan klub nije u ovih 6 sezona koliko smo tu oštećen kao mi, ali ni jedan ni blizu. Nema protiv koga nismo pokradeni. Isto tako, znamo kako smo ušli, na jedini mogući način jer ta pravila je postavio savez i isto tako je ušao svaki klub iz 1. Lige FBiH ili RS.
Nisu krivi klubovi, savez je kriminalna organizacija i to je tako, samo nekad naginju na jednu a nekad na drugu stranu. Ako ćemo da se konačno ozdravi i krene naprijed, da nam klubove ne izbacuju konobari ili električari, onda je vrijeme da se ovo zaustavi. Nema smisla ova liga, ovdje samo profitiraju kriminalci iz saveza a fudbal umire.
Zato smatram da je udruženje klubova odlična stvar, da se sjedne i da se konačno krene razgovarati o nekom putu ka ozdravljenju. Puno je tema gdje se ne mogu dogovoriti, puno je svega iza njih i ako budu prstom upirali vi ste nas ovdje a vi ste nas ondje onda ćemo nastaviti da umiremo u ovom blatu, dok klubovi iz Srbije ili Hrvatske prodaju portire po milion, a mi ne možemo izbaciti čestitog igrača evo 15 godina.
Nemoite da se lažemo, ovo je ili kraj ove lige ili konačno početak nove. Što se mene tiče, a fudbal u BiH pratim evo 20 godina, može se sutra ugasiti. Ili da odigramo jednu poštenu, pa nek uzme svako samo ono što mu pripada.
Pozdrav svima koji iskreno vole fudbal.
Tačno je da niko nema potpuno čist obraz da kaže ja sam prav, tačno je da su se centri moći odlaskom Begića a dolaskom Vice promijenili i sad oni koji su bili povlašteni više nisu, ali je tačno da stojimo godinama u mjestu, s Begićem, Vicom, Munibom, Iljom onim iz Modriće itd itd. Nigdje I nikad nećemo moći ako se ovako nastavi.
Što se Mladosti tiče, ni jedan klub nije u ovih 6 sezona koliko smo tu oštećen kao mi, ali ni jedan ni blizu. Nema protiv koga nismo pokradeni. Isto tako, znamo kako smo ušli, na jedini mogući način jer ta pravila je postavio savez i isto tako je ušao svaki klub iz 1. Lige FBiH ili RS.
Nisu krivi klubovi, savez je kriminalna organizacija i to je tako, samo nekad naginju na jednu a nekad na drugu stranu. Ako ćemo da se konačno ozdravi i krene naprijed, da nam klubove ne izbacuju konobari ili električari, onda je vrijeme da se ovo zaustavi. Nema smisla ova liga, ovdje samo profitiraju kriminalci iz saveza a fudbal umire.
Zato smatram da je udruženje klubova odlična stvar, da se sjedne i da se konačno krene razgovarati o nekom putu ka ozdravljenju. Puno je tema gdje se ne mogu dogovoriti, puno je svega iza njih i ako budu prstom upirali vi ste nas ovdje a vi ste nas ondje onda ćemo nastaviti da umiremo u ovom blatu, dok klubovi iz Srbije ili Hrvatske prodaju portire po milion, a mi ne možemo izbaciti čestitog igrača evo 15 godina.
Nemoite da se lažemo, ovo je ili kraj ove lige ili konačno početak nove. Što se mene tiče, a fudbal u BiH pratim evo 20 godina, može se sutra ugasiti. Ili da odigramo jednu poštenu, pa nek uzme svako samo ono što mu pripada.
O namjerama FK Sarajevo dovoljno govori cinjenica da su maksimalno odugovlacili i otezali osnivanje udruzenja klubova, pokrenuto od strane FK Zeljeznicar te potpomognuto od strane UEFA-e i strucnjaka iz renomiranih europskih klubova. Nije bilo interesa jer je to udruzenje trebalo biti zasnovano na demokratskom sistemu. Sa druge strane, osniva se udruzenje u kojem ce oni imati glavnu rijec, udruzenje osnovane od strane 3 kluba, a ne zajednicki od strane svih klubova. Takvo udruzenje je privatna svojina, a samim tim sto su okupljeni klubovi FK Sarajevo, FK Velez i FK Mladost dovoljno govori kome ce se ici na ruku.
-
- Kontakt:
Kako ce moci ista kad u nas ljudi drkaju na Zdravka Mamica i zovu osudjenog kriminalca u bh. fudbal
eto nam mentaliteta i pameti, steta ljudi koji su dali zivote za drzavu da balija ostane nerazvijen u svakom mogucem smislu, od parkiranja na sred trotoara i bacanja kesa smeca tri metra od kontejnera do nekih krupnijih stvari
eto nam mentaliteta i pameti, steta ljudi koji su dali zivote za drzavu da balija ostane nerazvijen u svakom mogucem smislu, od parkiranja na sred trotoara i bacanja kesa smeca tri metra od kontejnera do nekih krupnijih stvari
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Da nije Rangers jedan od renomiranih europskih klubovaCorcaigh je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:09O namjerama FK Sarajevo dovoljno govori cinjenica da su maksimalno odugovlacili i otezali osnivanje udruzenja klubova, pokrenuto od strane FK Zeljeznicar te potpomognuto od strane UEFA-e i strucnjaka iz renomiranih europskih klubova. Nije bilo interesa jer je to udruzenje trebalo biti zasnovano na demokratskom sistemu. Sa druge strane, osniva se udruzenje u kojem ce oni imati glavnu rijec, udruzenje osnovane od strane 3 kluba, a ne zajednicki od strane svih klubova. Takvo udruzenje je privatna svojina, a samim tim sto su okupljeni klubovi FK Sarajevo, FK Velez i FK Mladost dovoljno govori kome ce se ici na ruku.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mostarski Rođeni podnijeli kaznenu prijavu protiv Zeljkovića i čelnika NSBiH.
Pa ovo nema nigdje, a i gdje ima nije ovako

https://****/vijest/penal-za-zrinj ... onu-249742Addict je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:07Ljudi ja vjerujem da svi mi ovdje prije svega volimo fudbal, ili ti nogomet, kako god hoćete. Ako stvarno želimo da gledamo taj sport na našim terenima onda je krajnje vrijeme da se stane ovom kriminalu u kraj.
Cuj Mladost najvise ostecena jasta
Sutili ste kada je Zeljeznicar ostecen i kada vam je valjalo sudenje a sada kad neko drugi moze biti prvak ne valja.Neka istupi Velez ako imaju muda sada su u formi Evropu da izbore a nesto glume Gandija i mirotvorce.Vico samo jako sa klosarima
Hipoteticki, sutra sudija pogrijesi u korist Veleza i Velez dobije (kao sto se desilo u utakmici Velez-Sarajevo). Sta biva onda?
Pretpostavljam da je onda liga regularna
Pretpostavljam da je onda liga regularna

-
- Kontakt:
Udruzenje premierligasa.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 22 gosta.