Nesviunapad1010 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 16:57Rođeni podržavate li stav Hasića da istupite iz lige?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
MUSVDG
Znaci imamo sad i udruzenje prvoligasa, cujem da je stranka angazovala i Asima......Bice ovdje svasta, saopstenja, krivicnih prijava, osvete, cak i istupanja iz lige....
🔴⚫️
Nemaju muda, strah ih odmazde ljudi iz savezaMortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:15Neće niko ništa uraditi u tvoje ime, moraš se i ti malo trznuti da bi tvom klubu bilo bolje. Bukvalno pišeš ''šuti se o suđenju'', pa što šutite onda? Da razumiješ ovo ne bi igrali 100+ godina 'nako. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji će napisati zašto se tad i tad nije održao sastanak. Pa ko ti brani da ga napraviš i pozoveš predstavnike klubova, možda bi se i održao?!bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:46Iskreno sam mislio da od manijaka ne mogu biti veca **** i da se niko vise ne moze uzdignuti od njih, ali ovo sto citam zadnjih par dana od navijaca Veleza i Sarajeva me uvjerilo da ima i gorih. Dodju na Tusanj dobiju penal i 2 crvena za nas, dodju na Tusanj daju gol iz ofsajda 2 metra, tada se ne prave sastanci i suti se o sudjenju. Zatim 6 kola, 6 penala protiv Slobode, niko nista, nema sastanaka, sve regularno, a sad se prodaje demagogiju jer je Radovac dobio zuti karton i ono bi istupilo iz lige. Pa istupi evo odmah, koja patetika ovo nema nigdje.
Iskreno se nadam sad da ce Borac sutra dobiti 3-0 i dobiti 3 nepostojeca penala![]()
-
- Kontakt:
I vrijeme je!
Arogantne, šovinističe i ratnohuškačke izjave najviših zvaničnika Veleža poslije utakmice sa Krupom, konačno će biti sankcionisane!
Naime, iz izvora bliskih FSBiH, Disciplinska komisija FSBiH pokrenuće postupak protiv predsjednika FK Velež Šemsudina Hasića, i Šefa Stručnog štaba Feđe Dudića.
Podsjećamo, prvi čovjek Veleža Hasić dao je izjavu u kojoj je direktno prozvao FSBiH, i njene zvaničnike:
– Najbolje da se prvenstvo prekine, da se proglasi neregularnim i da ne izlazimo u Evropu. S ovakvim ljudima mi ne možemo nigdje – rekao je u subotu medijima Hasić.
Trener Veleža, koji je već nekoliko puta komentarisao stvari koje nemaju nikakve veze sa opisom njegovog posla, ponizio je rivala iz Krupe na Vrbasu, iako je na zelenom terenu izvojevao pobjedu.
– Sve sam čuo osim da čestitate pobjedu Veležu – rekao je na početku zvanične pres konferencije poslije meča sa Krupom Dudić.
Valjda je mislio da ima pravo odlučivati o tome ko će i kada šta reći na press konferenciji, zaboravljujući, a na snimku Arena Sport jasno se vidi, da je odmah poslije meča kompletan stručni štab FK Krupa čestitao Veležu i Dudiću pobjedu.
Kazne mogu vremenske, ali i novčane, ali važno je da se arogancija iz Vrapčića konačno spusti na zemlju. Bolje ikada, nego nikada...
@Jubitubi, šta kažeš, kaznit će Dudića što je rekao sve sam čuo osim čestitam Veležu
kakav si ti tokmak
Arogantne, šovinističe i ratnohuškačke izjave najviših zvaničnika Veleža poslije utakmice sa Krupom, konačno će biti sankcionisane!
Naime, iz izvora bliskih FSBiH, Disciplinska komisija FSBiH pokrenuće postupak protiv predsjednika FK Velež Šemsudina Hasića, i Šefa Stručnog štaba Feđe Dudića.
Podsjećamo, prvi čovjek Veleža Hasić dao je izjavu u kojoj je direktno prozvao FSBiH, i njene zvaničnike:
– Najbolje da se prvenstvo prekine, da se proglasi neregularnim i da ne izlazimo u Evropu. S ovakvim ljudima mi ne možemo nigdje – rekao je u subotu medijima Hasić.
Trener Veleža, koji je već nekoliko puta komentarisao stvari koje nemaju nikakve veze sa opisom njegovog posla, ponizio je rivala iz Krupe na Vrbasu, iako je na zelenom terenu izvojevao pobjedu.
– Sve sam čuo osim da čestitate pobjedu Veležu – rekao je na početku zvanične pres konferencije poslije meča sa Krupom Dudić.
Valjda je mislio da ima pravo odlučivati o tome ko će i kada šta reći na press konferenciji, zaboravljujući, a na snimku Arena Sport jasno se vidi, da je odmah poslije meča kompletan stručni štab FK Krupa čestitao Veležu i Dudiću pobjedu.
Kazne mogu vremenske, ali i novčane, ali važno je da se arogancija iz Vrapčića konačno spusti na zemlju. Bolje ikada, nego nikada...
@Jubitubi, šta kažeš, kaznit će Dudića što je rekao sve sam čuo osim čestitam Veležu

Forzza Velez

Najveće zlo i kancer lige su Danko Šulenta i Ivan Beus!
Memara sine, nisi opet popio dnevnu dozu lijekova?
Jugovina je, prenosi te opet
Jugovina je, prenosi te opet

HŠKZ
-
- Kontakt:
A herero je danas vidjen ispred fan shopa Veleza, podrzava svoj maticni klub kupovinom karata 

Srce mu zaigralo kad je cuo da nema vise karata.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:03A herero je danas vidjen ispred fan shopa Veleza, podrzava svoj maticni klub kupovinom karata![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:03A herero je danas vidjen ispred fan shopa Veleza, podrzava svoj maticni klub kupovinom karata![]()

Tako je brato

HŠKZ
-
- Kontakt:
Sad nam uslikaj karte crvene boje, nemoj da se stidis, nasi smo, prava RAjaHerero je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:12Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:03A herero je danas vidjen ispred fan shopa Veleza, podrzava svoj maticni klub kupovinom karata![]()
Tako je brato![]()

- Beduin
- Kontakt:
Fakat se ne sjecam tog sto Fenix kaze u februaru da je bio? I kako je proslo, ko se odazvao i jel i tad bilo zbog sudija, udruzenju pl klubova?MortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:29Kako nismo?Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:22Al' zasto onda nije Sarajevo organizovalo ovaj sastanak po zavrsetku prosle sezone, kao osvajac lige i najstabilniji klub? Zasto bas sad kad su prokockali svu prednost i skoro pa sigurnu titulu?MortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:15
Neće niko ništa uraditi u tvoje ime, moraš se i ti malo trznuti da bi tvom klubu bilo bolje. Bukvalno pišeš ''šuti se o suđenju'', pa što šutite onda? Da razumiješ ovo ne bi igrali 100+ godina 'nako. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji će napisati zašto se tad i tad nije održao sastanak. Pa ko ti brani da ga napraviš i pozoveš predstavnike klubova, možda bi se i održao?!
Zasto se ostalo nijemo na slicne prijedloge Slobodine Uprave na koncu prosle sezone, a bilo je tu dobrih prijedloga? Nego se skoro niko nije ni obazirao, jer nije predlozeno od strane "velikih" klubova.
A slicno misljenje imaju u vecini klubova, da je pogresno vrijeme ovog sastanka i daje pogresnu sliku o samom Sarajevu. Ne moze biti da svi grijese.
Druga stvar, za ovakve opipljive i bitne teme ne mozes samo tako poslati mail predstavnicima klubova da dodju za par dana i nesto da dogovaraju, odlucuju... potrebna je detaljna priprema teme o kojoj ce se razgovarati i predlagati, a ovako se vidi da je ishitreno i neozbiljno.
I opet mi je glupo sto je u februaru bilo, ne znam cemu to. Zar je tesko vec sad uspostaviti kontakt sa svim klubovima i dogovoriti neki termin po zavrsetku sezone uz naknadno obavjestavanje onih koji udju nize lige (cak i klubove iz nizih liga mozes obavijestiti ranije s naglaskom da to ocekuje onog ko udje u PL, taj sastanak), napraviti neke smjernice i dostaviti im te sahtijevati od svih da ponude neke dodatne prijedloge o cemu ce se razgovarati i pokusati naci najbolje rjesenje. A onda svi zajedno pokusati napraviti to udruzenje napokon i uci u novu sezonu kao takvi.
A dosta vise javasluka ba, nekih saopstenja, u pola sezone dogovaranja nekih sastanaka i kojekakvih pokusaja.
A vjerujem da su u Slobodi kivni i ljuti jer ih se maksimalno ignorisalo prosli put kad su davali dobre prijedloge, razumijem ih. Pravis se velik i snazan, a sad places iz dana u dan s nekim saopstenjima, prijetnjama, odjednom su svi klubovi ti ravnopravni i bitni. Nasa posla.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
mogao sam i bolje.al potrudio sam se i to se pikaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:57
@Jubitubi, šta kažeš, kaznit će Dudića što je rekao sve sam čuo osim čestitam Veležukakav si ti tokmak
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A kenjaro vaš Džemidžić nije zlo, jel' ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- svrakino1921
- Kontakt:
Vicina raja se naljutila
Bice belaja bice belaja
Bice belaja bice belaja
Ljudi, iskreno ja ne mogu dočekati sutrašnju utakmicu
ovakvo kolo (tri derbija a sva tri nevjerovatno bitna za dalji rasplet), ovakav ambijent pred te mečeve pa to od rata na ovamo nije bilo.....
o ovom vikednu i ovom kolu će se pričati punoo, spominajće se ovaj period i u godinama koje dolaze

ovakvo kolo (tri derbija a sva tri nevjerovatno bitna za dalji rasplet), ovakav ambijent pred te mečeve pa to od rata na ovamo nije bilo.....
o ovom vikednu i ovom kolu će se pričati punoo, spominajće se ovaj period i u godinama koje dolaze

Nek pobjedi fudbal.FoSte95 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:30Ljudi, iskreno ja ne mogu dočekati sutrašnju utakmicu![]()
![]()
o ovom vikednu i ovom kolu će se pričati punoo, spominajće se ovaj period i u godinama koje dolaze![]()
![]()

Molicete vi pitare da vas prime al neeeeee
Treba osnovati udruženje!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ovako, udruzenje premierligasa se mora osnovati cim prije tim bolje. Za sve.
Vi iz fks morate shvatiti da je tajming sada los, jer u ovoj ligi svako gleda svoj interes i sad bukvalno ispada da to radite jer vam pehari izmicu iz ruku.
Druga stvar nije tacno morteme da nismo nista radili itekako smo mi imali i zalbi i saopstenja i okrsaja i ultimatuma sa savezom pa znamo kako smo prosli. I bez podrske ijednog kluba iz federacije. Onda i ne treba da cudi stav rukovodtstva slobode.
Elem refa, ja sam za podrsku bilo cega sto je kontra saveza , ne mogu ih ocima hehe..
Na kraju sezone kako god zavrsi, ako treba kolektivno i istupit iz lige i napravit svoju ligu ko h beje.
Vi iz fks morate shvatiti da je tajming sada los, jer u ovoj ligi svako gleda svoj interes i sad bukvalno ispada da to radite jer vam pehari izmicu iz ruku.
Druga stvar nije tacno morteme da nismo nista radili itekako smo mi imali i zalbi i saopstenja i okrsaja i ultimatuma sa savezom pa znamo kako smo prosli. I bez podrske ijednog kluba iz federacije. Onda i ne treba da cudi stav rukovodtstva slobode.
Elem refa, ja sam za podrsku bilo cega sto je kontra saveza , ne mogu ih ocima hehe..
Na kraju sezone kako god zavrsi, ako treba kolektivno i istupit iz lige i napravit svoju ligu ko h beje.
-
- Kontakt:
Zajebanciju na stranu, ovo oko udruzenja i sudija, sutra nek bude ok sudenje i nek pobjedi bolji. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, supervizor i 25 gostiju.