BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Veci vidim scenu da Musa daje tricu Doncicu u facu iz jedno 10og pokusaja za -25 i lozi se da je bolji od Jordana.
-
- Kontakt:
Dobijes njemacku i imas sve u svojim rukama pred Madjare i Sloveniju. Kakav god da je raspored moras dobiti bar 2 utakmice da ides dalje.
Prizivaćemo non paper i Janšu kad nas Dončić dohvati
FIBA je prije izvlačenja držala ovakav rasporedbordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:44Dobijes njemacku i imas sve u svojim rukama pred Madjare i Sloveniju. Kakav god da je raspored moras dobiti bar 2 utakmice da ides dalje.

Poslije žrijeba kad otvoriš show games stoji da igramo sa Mađarskom prvu
http://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/groups
Mislio sam na brata Zorana.
Ethel, moje pitanje se odnosilo na neke od bitnijih kosarkasa, jer sam bio ubijedjen da sam nekog izostavio.

Edit: Drape, svaka reprezentacija je dobila neki redni broj, a nas je cini mi se bio 5. Nisam nesto pomno pratio izvlacenje, ali moguce da su na osnovu toga odredjivali raspored.
ha ha ha smiješno.
ne znam zašto toliko jednog momka, koji ništa loše nikome ne radi, ismijavate. Musa možda donosi pogrešne odluke ali sve što radi, radi za sebe, ja se ne sjećam da je Musa ikad razočarao kad je igrao za reprezentaciju ili da je loše preznetovao ovu malu državu.
Ja jedva čekam da ga gledam na Eurobasketu, da se posere tebi i sličnima u facu... i najjace mi je što takvi kao ti sad pljuju malog Biberovića ( kojeg ne branim sekunde) što je otišao igrat za Tursku, šta je trebao igrat za nas pa da mu ti i slični nakon loše četvrtine je.bete majku?

Po rasporedu koji sad stoji sve naše utakmice u radnim danima će biti treće utakmice dana(naveče) 

To bi bilo odlicno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Upravu je Epidaurus, treba ismijavati Musu kloca, propo je ko žeton, mora se dozvati. Zapravo, naša čitava repka je za ismijavanja, svi redom će nas odrat i napucat po 20 razlike.ramke0203 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 16:01ha ha ha smiješno.
ne znam zašto toliko jednog momka, koji ništa loše nikome ne radi, ismijavate. Musa možda donosi pogrešne odluke ali sve što radi, radi za sebe, ja se ne sjećam da je Musa ikad razočarao kad je igrao za reprezentaciju ili da je loše preznetovao ovu malu državu.
Ja jedva čekam da ga gledam na Eurobasketu, da se posere tebi i sličnima u facu... i najjace mi je što takvi kao ti sad pljuju malog Biberovića ( kojeg ne branim sekunde) što je otišao igrat za Tursku, šta je trebao igrat za nas pa da mu ti i slični nakon loše četvrtine je.bete majku?
![]()
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Što je tačno jer su izvlačili brojeve za žrijebanje uz ekipe što se vidi i na screenshotu. Dakle možeš biti šesti šešir i opet biti bilo koji broj koji ti izvuku vezan za raspored.Drape je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:53FIBA je prije izvlačenja držala ovakav rasporedbordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:44Dobijes njemacku i imas sve u svojim rukama pred Madjare i Sloveniju. Kakav god da je raspored moras dobiti bar 2 utakmice da ides dalje.
Poslije žrijeba kad otvoriš show games stoji da igramo sa Mađarskom prvu
http://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/groups
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 29 apr 2021, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kao sto Zenit kaze : "Musa dzabe si rastao".
Reći da su Njemci slabi su smijesna zapazanja....
Wagner,Theis,Schroder,Kleber,Zirpes...
Wagner,Theis,Schroder,Kleber,Zirpes...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Ili Musa izdominirao u Broklynu dosao u Efes ne moze medaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 apr 2021, 15:36morate shavatiti da dosta igraca koji dominiraju u NBA nece moci meda u eurpskom nacinu igranja (osim onih koji nisu dokazana imena u europi) najbolji primjer je Giannis koji je nakon dominacije u NBA dosao na svjetsko gdje protiv Brazila pokazao koliko je zapravo njemu u napadu bitno pravilo 3 defanzivne sekunde zbog koje gotovo konstantno prazan reket

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Fra,Svabe,Slov ce nas raznijeti ,sa Litvancima je sve Moguce.
I da smo dobili lakšu grupu, opet će nam biti isto. Ispadanje, kako god okreneš.Unofficialpage je napisao/la: ↑29 apr 2021, 14:03Ma naravno, gdje ćemo mi dobiti neku grupu po mjeri. Mora uvijek biti najteža, al smo baš nesretna nacija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
niko nije rekao da su slabi, ali da su sila poput srbije i franscuske paaa nisu... ima igrača koji su u nba tek onako... naravno ako se bangladeš raspuca pobbijedit će te ali valjda se i mi nešto tu pitamo
Ima da gori kad Juka dodje...
Svi igraju bitne uloge u NBA, plus odredjeni iz Eurolige poput Voigtmanna ili Barthela. No to je sve zasad u domenu spekulacija dok ne izadju zvanicni rosteri.
Uglavnom nijemci nikad jaci na papiru.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.