Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
jbt sunce i ove analize
Njemacka jaka prejaka sta da se radi
luzeri od prvog dana formiranja bilo koje repke, retardiran mentalitet
Njemacka jaka prejaka sta da se radi
luzeri od prvog dana formiranja bilo koje repke, retardiran mentalitet
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Uvijek ista prica, tako blizu, a tako daleko...
Prce, Malinovic, Karacic i Hamidovic su pravili kardinalne greske i to nas je kostalo. Panic je doktor za Malinovica i Stjepanovica i MORAJU ga vratiti u reprezentaciju.

Prce, Malinovic, Karacic i Hamidovic su pravili kardinalne greske i to nas je kostalo. Panic je doktor za Malinovica i Stjepanovica i MORAJU ga vratiti u reprezentaciju.
-
- Kontakt:
Mene najvise nervira sto kod nas u svakom sportu, igraci daju sve od sebe protiv “velikih” reprezentacija, i onda covjek konta pa ako moze igrati ovako protiv najjacih, ima da zgazimo ove koji su “slabiji” ili na nasem nivou... i onda dodje Estonija i **** nam mater. Fudbal rukomet kosarka, isti qrac
Nista Njemacka nije odigrala da se nije moglo sobit.Hrpa izgubljenih lopti i zapucanih u blok.Bekovi suteri su nam 0
Da je obrvan bio trener protekle 4 god ne bi propustili ni jedan euro, jel nam odg pobjeda estonije sa vise od 3 gola
-
- Kontakt:
Meni i dalje nije jasno kako smo mi samo 2 razlike ovo izgubili. Ovo je bio jedan od najlosijih meceva nase repke unazad 5 godina.. izrazito neinovativno u napadu, odbrana ne sjecam se kad su vranjes i terzic ovako lose odigrali, buric isto osim 2-3 dobre intervencije nista posebno. Losije od ovog se ne moze odigrati, to je jedini zalog za austriju
-
- Kontakt:
Mjenjaj dileraboomerang5 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:46Meni i dalje nije jasno kako smo mi samo 2 razlike ovo izgubili. Ovo je bio jedan od najlosijih meceva nase repke unazad 5 godina.. izrazito neinovativno u napadu, odbrana ne sjecam se kad su vranjes i terzic ovako lose odigrali, buric isto osim 2-3 dobre intervencije nista posebno. Losije od ovog se ne moze odigrati, to je jedini zalog za austriju
-
- Kontakt:
To Obrvane legendo 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek isto, tako blizu a tako daleko.
Mogao se izvući sigurno povoljan rezultat. Prce i Karačić nemaju više šta da traže u reprezentaciji, Hamidović i može biti još tu jer je mlad ali nikako neka bitna uloga kao i Malinović, još uvijek on može dati koji gol i odmoriti Panića (ukoliko bude se odazivao pozivu). Mora se naći srednji vanjski i lijevi bek, nije to danas loše izgledalo.
Mogao se izvući sigurno povoljan rezultat. Prce i Karačić nemaju više šta da traže u reprezentaciji, Hamidović i može biti još tu jer je mlad ali nikako neka bitna uloga kao i Malinović, još uvijek on može dati koji gol i odmoriti Panića (ukoliko bude se odazivao pozivu). Mora se naći srednji vanjski i lijevi bek, nije to danas loše izgledalo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Pitanje za upucenije, zasto se Panic nije odazvao?
Nema logika velicati Njemacku u rukometu u ovome momentu. Radi se o iznad-prosjecnoj reprezentaciji, koja je igrom daleko od vrha. Velika drzava kao drzava, najjaca liga, ali igraci koji im igraju za svoje klubove su vecinom van forme.
-
- Kontakt:
Al sudijski par iz Hrvatske , ne da su malo navlacili za nas.. znamo se zaliti kad nas pokradu
Ma ne zasluzujemo da igramo na prvenstvu sve dok nam igraju Prce, Malinovic, Karacic, Ovcina, Hamidovic itd.
Nije Njemacka odigrala nesto dobro, ljudi su samo iskoristili nase amaterske greske. To je ono kad Prce direktno u ruke doda loptu protivniku i samo stane, a protivnik istrci kontru i zabije lagan gol. Pa onda Prce zabije 1-2 gola pa se svrsava na njega, pa onda par puta opet protivniku omoguci lagane golove svojim greskama i tako u krug.
Obrvan je odlican trener, ali ne kontam njegovu odluku, minutu i nesto do kraja utakmice, nas napad i umjesto da se zove time out da se dogovori akcija za izjednacenje, on zove time out tek kad je sudija digao ruku za pasivan napad i kad je ostalo samo 1 dodavanje..
Nije Njemacka odigrala nesto dobro, ljudi su samo iskoristili nase amaterske greske. To je ono kad Prce direktno u ruke doda loptu protivniku i samo stane, a protivnik istrci kontru i zabije lagan gol. Pa onda Prce zabije 1-2 gola pa se svrsava na njega, pa onda par puta opet protivniku omoguci lagane golove svojim greskama i tako u krug.
Obrvan je odlican trener, ali ne kontam njegovu odluku, minutu i nesto do kraja utakmice, nas napad i umjesto da se zove time out da se dogovori akcija za izjednacenje, on zove time out tek kad je sudija digao ruku za pasivan napad i kad je ostalo samo 1 dodavanje..
Malinović taman za rumunske lige, svaku utakmicu u ovim kvalifikacijama prelomi svojim greškama, Karačić se uvaljuje bez ikakvog učinka, žao mi je što je Obrvan izabrao njega prije Grujića i Vukšića, Prce penzija kad nikad ne bi otišli na prvenstvo, Panić fali u oba pravca, pogotovo ofanzivno, mora se naći način da se on vrati u reprezentaciju, bez njega smo 30 % slabiji. Nadati se da se možr odigrati za nijansu kvalitetnije u oba pravca u nedelju, to bi bilo dovoljno za pozitivan rezultat protiv Austrije.
potpis aBd da bude takoBundesliga je napisao/la: ↑29 apr 2021, 17:43Nema sta, bolji su i to je to. Steta jest, ali protiv Austrije ovako i dobit cemo ih.
Najveci kretenmi je Ovcina.
U 57 minuti da izjednacimo..jedva Peric naprqvio prostor..onaj Kreten Ovcina neke sarafe izvodi i lagano mu hvata loptu golman.
Koji je ono tokmak.
U 57 minuti da izjednacimo..jedva Peric naprqvio prostor..onaj Kreten Ovcina neke sarafe izvodi i lagano mu hvata loptu golman.
Koji je ono tokmak.
Moze li mi neko objasniti sta nam treba za Euro ? Hvala unaprijed
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Remi ili pobijeda u Aus, koliko znam.
Ono sto mene zanima, sta ako Aus mozda kiksa protiv Est?
Zadnja izmjena: Swanfilter, dana/u 29 apr 2021, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.