EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
EP Litvanija 2011
Izvinite ali nisam vidio mjesto gdje mozemo pricati o nadolazecem europskom prvenstvu u LItvaniji gdje nastupa i nasa voljena BiH.Posto se razumijem u nasu reprezentaciju molio bih vas da mi nesto vise kazete o ostalim reprezentacijama.Koga prizeljkujete u zrijebu,od koga smo jaci(sumnjam da iko ima
) ,igracki kadar drugih reprezentacija...

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: EP Litvanija 2011
bice zanimljivo evropsko prvenstvo ima dobrih ekipa koji mogu se popeti na prvo mesto tu pre svega mislim na domacine Litvance,Spaiju i Srbiju...To su moji favoriti za prve tri pozicije... sada ko ce biti 1,2,3 to cemo da vidimo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja mislim da cemo miedin_tm87 je napisao/la:Mi cemo osvojit.

Najrealnije gledano mi osvajamo!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
zamislite grupu srbija,hrvatska,crna gora,makedonija i mi 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
a zamislite grupu na evropskom prvenstvu SAD,Brazil,Kina,Juzna Koreja i miInterista je napisao/la:zamislite grupu srbija,hrvatska,crna gora,makedonija i mi

-
- Kontakt:
da nije malo rano da se raspravlja o ovome?
sta odakle si ti toalfarouqaminu je napisao/la:ja mislim da cemo miedin_tm87 je napisao/la:Mi cemo osvojit.

Ma jok nece, u jednu ce grupu Srbija, Grcka, Spanija, Rusija, Slovenija a ostali slabi ce u ostaleRibica je napisao/la:sta odakle si ti toalfarouqaminu je napisao/la:ja mislim da cemo miedin_tm87 je napisao/la:Mi cemo osvojit.ma mogli bi dobit belgiju,ukrajinu,makedoniju samo da bi laganu grupu.a hocel bit nosioci ko u fudbalu.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Određene su jakosne skupine za ždrijeb Eurobasketa 2011 što će se 30. siječnja održati u Vilniusu. Hrvatska je u drugoj jakosnoj skupini zajedno s Francuskom, Rusijom i Turskom.
FibaEurope je stavila Hrvatsku u drugi šešir za ždrijeb u Vilniusu. To znači da naša reprezentacija u jednoj od skupina u Litvi neće moći igrati protiv Francuske, Rusije i Turske.
Ovo je prvi puta da će Eurobasket igrati 24 reprezentacije, a igrat će se novim formatom. U prvoj fazi će momčadi biti podijeljene u četiri skupine od šest reprezentacija, a prve tri iz svake skupine idu dalje i križanjem tvore nove dvije skupine sa po šest reprezentacija. Iz te dvije skupine po šest repki, prve četiri će u četvrtfinale koje donosi borbu za medalje i borbu za plasman na Olimpijske igre i Olimpijske kvalifikacije.
U prvoj jakosnoj skupini nalaze se polufinalisti s Eurobasketa 2009, a to su Španjolska, Srbija, Grčka i Slovenija, dok drugi šešir u kojem smo i mi čine reprezentacije koje su na posljednjem Eurobasketu ispale u četvrtfinalu.
Domaćin Litva, ujedno i brončana reprezentacija sa Svjetskog prvenstva, je u trećoj jakosnoj skupini, što znači da će bilo kakva skupina u kojoj budu Litavci ujedno biti 'skupina smrti'. U trećoj jakosnoj skupini su i Crnogorci te Belgijanci koji su tu dospjeli jer su imali najbolji omjer pobjeda i poraza u ljetošnjim kvalifikacijama.
Najteža, najlakša i jugo-skupina
Ako bismo gledali najtežu skupinu, to bi vjerojatno bila ona u kojoj su još Španjolska, Litva, Velika Britanija, Italija i Letonija. Najlakša skupina bi bila s Grčkom, Belgijom, Gruzijom, BiH te jednim od kvalifikanata (Portugal, Mađarska, Finska).
Postoji i opcija 'ex-jugoslavenske' skupine u kojoj bi igrale Srbija ili Slovenija kao prvi nositelj, potom Hrvatska, Crna Gora, Makedonija te BiH.
Jakosne skupine
Prvi šešir:Španjolska, Srbija, Grčka, Slovenija
Drugi šešir:
Francuska, Hrvatska, Rusija, Turska
Treći šešir:
Njemačka, Litva, Crna Gora, Belgija
Četvrti šešir:
Velika Britanija, Makedonija, Izrael, Gruzija
Peti šešir:
Italija, Bugarska, Poljska, BiH
Šesti šešir:
Ukrajina, Letonija, Kvalifikant 1, Kvalifikant 2
FibaEurope je stavila Hrvatsku u drugi šešir za ždrijeb u Vilniusu. To znači da naša reprezentacija u jednoj od skupina u Litvi neće moći igrati protiv Francuske, Rusije i Turske.
Ovo je prvi puta da će Eurobasket igrati 24 reprezentacije, a igrat će se novim formatom. U prvoj fazi će momčadi biti podijeljene u četiri skupine od šest reprezentacija, a prve tri iz svake skupine idu dalje i križanjem tvore nove dvije skupine sa po šest reprezentacija. Iz te dvije skupine po šest repki, prve četiri će u četvrtfinale koje donosi borbu za medalje i borbu za plasman na Olimpijske igre i Olimpijske kvalifikacije.
U prvoj jakosnoj skupini nalaze se polufinalisti s Eurobasketa 2009, a to su Španjolska, Srbija, Grčka i Slovenija, dok drugi šešir u kojem smo i mi čine reprezentacije koje su na posljednjem Eurobasketu ispale u četvrtfinalu.
Domaćin Litva, ujedno i brončana reprezentacija sa Svjetskog prvenstva, je u trećoj jakosnoj skupini, što znači da će bilo kakva skupina u kojoj budu Litavci ujedno biti 'skupina smrti'. U trećoj jakosnoj skupini su i Crnogorci te Belgijanci koji su tu dospjeli jer su imali najbolji omjer pobjeda i poraza u ljetošnjim kvalifikacijama.
Najteža, najlakša i jugo-skupina
Ako bismo gledali najtežu skupinu, to bi vjerojatno bila ona u kojoj su još Španjolska, Litva, Velika Britanija, Italija i Letonija. Najlakša skupina bi bila s Grčkom, Belgijom, Gruzijom, BiH te jednim od kvalifikanata (Portugal, Mađarska, Finska).
Postoji i opcija 'ex-jugoslavenske' skupine u kojoj bi igrale Srbija ili Slovenija kao prvi nositelj, potom Hrvatska, Crna Gora, Makedonija te BiH.
Jakosne skupine
Prvi šešir:Španjolska, Srbija, Grčka, Slovenija
Drugi šešir:
Francuska, Hrvatska, Rusija, Turska
Treći šešir:
Njemačka, Litva, Crna Gora, Belgija
Četvrti šešir:
Velika Britanija, Makedonija, Izrael, Gruzija
Peti šešir:
Italija, Bugarska, Poljska, BiH
Šesti šešir:
Ukrajina, Letonija, Kvalifikant 1, Kvalifikant 2
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jao feste kada bi bila Yu grupa da objasnimo neke stvari. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Jao feste kada bi bila Yu grupa da objasnimo neke stvari.

Moja idealna grupa..:Srbija,Hrvatska,Njemačka,Izrael,Bih,Ukrajina....
..Mislim da bi se mi ovde prošetali do 1.mjesta..onako realno...A za ostala 2 mjesta bi ravnopravno konkurisali i Hrvatska i Njemačka i Bih... 

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- alfarouqaminu
- Kontakt:
osvajamo sto posto 

alfarouqaminu je napisao/la:osvajamo sto posto
Pa imamo jaku generaciju..a dobijamo i miličića i tripkovića....biće batina

PFC
PFC
Ako Pau dodje bice to lagana setnja kao i u Poljskojjeremija je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:osvajamo sto posto
Pa imamo jaku generaciju..a dobijamo i miličića i tripkovića....biće batina

P.S. Ibaka iz Oklahome postaje Spanac i igrat ce za repku u Litvaniji..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Ako Pau dodje bice to lagana setnja kao i u Poljskojjeremija je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:osvajamo sto posto
Pa imamo jaku generaciju..a dobijamo i miličića i tripkovića....biće batina![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ibaka iz Oklahome postaje Spanac i igrat ce za repku u Litvaniji..
Španija je nazalasku ,kao i Grčka...oni moraju u roku od godinu lili dve izvršiti smjenu generacija..A Drbija već ima oformljen sastav od mladih igrača...još kad na ovaj sastav dodamo Miličića,Raduljicu,Tripkovića...a čitam da Duda ostaje na čelu reprezentacije..e to je ekipa za zlato..
PFC
PFC
Da, da na zalasku kako da nePa imamo jaku generaciju..a dobijamo i miličića i tripkovića....biće batina
Ako Pau dodje bice to lagana setnja kao i u Poljskoj![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ibaka iz Oklahome postaje Spanac i igrat ce za repku u Litvaniji.
Španija je nazalasku ,kao i Grčka...oni moraju u roku od godinu lili dve izvršiti smjenu generacija..A Drbija već ima oformljen sastav od mladih igrača...još kad na ovaj sastav dodamo Miličića,Raduljicu,Tripkovića...a čitam da Duda ostaje na čelu reprezentacije..e to je ekipa za zlato..

Pa ne mogu ti u rotaciji biti i Raduljica i Perovic i Krstic i Macvan i Milicic, i Velickovic i Savanovic...
Spanija ce itekako da dobije svjeze krvi sada, mali Mirotic igra odlicno, nikakvo iznenadjenje ne bi bilo kada bi se pojavio na pripremama, plus Claver, plus Suarez...Plus Calderon, koji ce nadam se da odigra vise jedno veliko takmicenje, od finala iz Pekinga ga nema..
Ako dodje Pau Gasol tesko ce biti svima, Spanija ima ekipu za zlatu, cak iako na klupi ostane ljigavi Scariolo...
Navarro, Reyes, Garbahosa, Marc, uz mladje Rubija, Rudija, Ljulj, mislim da im tesko iko moze da parira...
Plus jos Ibaka koji igra sasvim solidno za Oklahomu, blizu 10 poena u prosjeku
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne bi bilo zanimljivo...Ja bi radije HrvatskuRonaldo_7 je napisao/la:Ma daj nam Bosnu da se igramo
PFC
PFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.