FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Mokes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 29 apr 2021, 17:47

BordoSarajevo je napisao/la:
29 apr 2021, 17:37

TITULA = SAMOODRŽIVOST
Sarajevo je i pored titula, poslovalo s gubitkom zadnje 2 godine. Doduše, za prošlu godinu još nije izašao izvještaj.

Pored titule, moraš ostvarivati i druge stvari. Iskorak u Europi i prodaja igrača. Ulazak u grupnu fazu donosi bruku para i tome treba težiti. Ono što je dosta zapostavljeno jeste prodaja igrača. Izuzev Mujakića, u zadnje vrijeme nismo imali top prodaju. Uzeo se dobar novac za Tatara i Rahmanovića, ali više smo na terenu izgubili njihovom odlascima, nego što smo dobili. Generalno, treba težiti prodaju akademaca s što manje godina. Tu je ključ samoodrživosti. Đokanović treba već na ljeto prodati, da bi se on nastavio razvijati i u budućnosti od procenata donosio dodatnu zaradu klubu. Zakasnili smo s prodajama Kovačevića i Pidra. Previše je zapostavljena Akademija i opet se vraćamo na period prije Mujakića. To se mora brzo promijeniti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2021, 18:22

Ovaj skup sto smo uradili na prvu izgleda siromasno i nelogicno ali ja mislim da je ovo DOBRA stvar. Ujedinjenje klubova je jedina normalna stvar ka ozdravljenju lige i bh fudbala..

Samo o situaci VRANJES o kojoj se digla prasina samo 1 dan posle toga koda nista nije bilo, a tu je neko MORAO ODGOVARAT ako je Vranjes to uradio suspendivat igraca 4-5 utakmica i zdravo ako nije onda suspendivat karacica takodje 4-5 utakmica plus kazna SB.

Zeljo suti jer kao oni su osteceni niko nista nije radio e sad kad nas sudija tlaci kad nas je borac sustigo kao oni nece na taj skup. Ok, ured zeljo ima pravi ALI SAMO DA SE ZNA DA JE SARAJEVO PRIJE 2 godine organizivalo skup i na tom skupu je zeljo preuzeo na sebe da organizuje drugi skup koji se nije dogodio. Cinimi se da je korona tad izbila al zeljo i kad se smirila korona nije ispostovao ono sto je uzeo na sebe.

Husic ista stvar kuko pomago okrivljivo direktno su ga sudije gurale i opet ni blizu evrope.. sad suti ulizujese VICI radi pozicije u savezu

Sb zrinjski ovo ne posrzavaju jer su klubovi kao borac krupa i radnik entiteski i nemogu pljuvat ruku koja ih hrani

Slobodu mogu i ne mogu sudit a svi znamo da je ovo uradjeno radi terena na tusnju i bojaza da im nebi sad slozili sudjenje koje bi ih moglo kostat ispadanja..

Nasi protivnici konstantno komentarisu ovo kao sad ste uzeli slunit trazite da vas sudije guraju vrsi te pritisak, ugra te slunavo nema te ekipu za prvo mjesto dovedite SD ovo nije borba za samo nas klub vec za ligu i nekad mora krenut al zeljo je trebao ovo podrzat i bar sloboda i tc MORALI

NEKI SU GOVORILI DA JE KOSEVO OLIMPISKI STADION I DA JE TO DRZAVNO I DA NEMOZE SE DAT FK SARAJEVO PA STA BI

FK SARAJEVO JE FUDBALSKI KLUB KOJI JE DRUSTVENO NAJ ODGOVORNI KLUB U DRZAVI BIH.

FK SARAJEVO CE POBJEDIT OVU BITKU SA ILI BEZ BILO KOJEG KLUBA-va jer Vico sto radi u ovih 8 kola je smjesno..

Svaki klub je imao bar jednu primjedbu sad sute jer im je vizija ljudi u klubu kao i kluba povrsine frizidera

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2021, 18:34

Ovoj ekipi ne fali IGRACA nefali bolji trener da ovo izadje na dobro a to jes DK.

Pisu se stvari kao da smo u zaostatku 8 bodova iza borca, a nismo vec smo samo radi gol razlike od 4 gola na drugim mjestu. Derbije je nezgodan uvjek posebno kad nismo uigrani i kad imamo pritisak al to ce nas ili stvorit da pogazimo sve ili slomit da nas pogaze svi. Zelim da zeljo igra posteno svom snagom kao i svaka ekipa skojom budemo igrali do kraja, a kako ce igrat sa borcem i ostalim hocel ih pustat hocel im prodavat igrat sa 2gom ekipom to je njihova stvar cast..

Kad smo zelja tukli bas ovaj portal je optuzio FK SARAJEVO sto nije pustio zelju da uzme bod (dovoljno bilo za titulu) jer kao pogli smo zrinjskom..

Jedan od razloga sto sam navijac FK SARAJEVA jeste upravo sto uvjek igra sportski..

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 29 apr 2021, 19:07

Bila titula ili ne..isto nam je..sad najvise zaradili I titula I evropa I doveli cmiljanica ma mrs..tako da..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 apr 2021, 19:12

Tako ti kad si imao ublehu za SD. Njemu da daš milion eura za pojacanja on če dovesti 5 odrona i 1 da valja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 29 apr 2021, 19:12

Mislim da vrijedi istaći da korona-kriza se takodjer i na nas odnosi, nismo prošli bez posljedica

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 29 apr 2021, 19:14

Kod Bosnje je najbitnije da ne puca. Gdje ces dici glas, sad ce nas jos vise syebati ?! Suti i trpi kad smo 20 godina trpili ! Ne glasaj protiv SDA, svi su oni isti !!

I tako godinama...

Zato nam i jeste ovako divno. U svim segmentima drustva...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 apr 2021, 19:57

Ne sviđa mi se ova izjava Vinka za derbi. Nema on šta pričat o formi i kako to igra ili ne igra ulogu kad je Željo zadnja ekipa lige u posljednjih 10 kola i nema ekipe osim nas koja se nije ispišala po njima. I da nije tako mora zauzeti drugačiji stav jer je i budali jasno da nam samo pobjeda spašava život te da se mora napasti od prve minute i krenuti na sve ili ništa. Znači ništa derbi, rivalitet hu ha, uzmi druže i reci igračima da se moraju 3 boda osvojiti kako znate i umijete. Ovako djeluje kao da već traži alibi za neku ziherašku igru i eventualni neuspjeh. Daj bože da me demantuje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 apr 2021, 20:01

bodi123 je napisao/la:
29 apr 2021, 19:57
Ne sviđa mi se ova izjava Vinka za derbi. Nema on šta pričat o formi i kako to igra ili ne igra ulogu kad je Željo zadnja ekipa lige u posljednjih 10 kola i nema ekipe osim nas koja se nije ispišala po njima. I da nije tako mora zauzeti drugačiji stav jer je i budali jasno da nam samo pobjeda spašava život te da se mora napasti od prve minute i krenuti na sve ili ništa. Znači ništa derbi, rivalitet hu ha, uzmi druže i reci igračima da se moraju 3 boda osvojiti kako znate i umijete. Ovako djeluje kao da već traži alibi za neku ziherašku igru i eventualni neuspjeh. Daj bože da me demantuje.

Meni bas suprotno.
Mirno, odmjereno bez euforije i prijetnji , kako cemo ih razvaliti.
Bez dizanja tenzija, gdje protivniku dignes ego, inat itd.
Isto tako bi zabranio igracima da preko drustvenih mreza provociraju ,nekim njima poznatim zajebancijama, gdje samo moze da stvorimo kontra efekat.
Kvalitet je na nasoj strani,sigurno i veci motiv, mirno i pametno uci u derbi,pa sta bude.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 apr 2021, 20:15

bodi123 je napisao/la:
Ma ne valja u javnosti ništa hajcat previše, znalo nam se obit o glavu to ("pitanje je koliko razlike"). Ovako mirno, profesionalno pred kamerama, a onda na terenu druga pjesma.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 apr 2021, 20:21

skoroalen je napisao/la:
29 apr 2021, 20:15
bodi123 je napisao/la:
Ma ne valja u javnosti ništa hajcat previše, znalo nam se obit o glavu to ("pitanje je koliko razlike"). Ovako mirno, profesionalno pred kamerama, a onda na terenu druga pjesma.
Ne treba hajcat da i izjavljivat svakakve budalaštine, ali zar je toliko teško preuzeti odgovornost i reći da idemo na pobjedu, da nam pobjeda samo znači? A ne ako ovo, ako ovo i ako ono onda možemo očekivat pozitivan rezultat(btw, šta je pozitivan rezultat?), previše maskira... nisam ljubitelj toga, djeluje mi prije kao priprema terena za svaki mogući ishod, ali eto, pred nama je...
amypitar je napisao/la:
29 apr 2021, 20:01
Isto tako bi zabranio igracima da preko drustvenih mreza provociraju ,nekim njima poznatim zajebancijama, gdje samo moze da stvorimo kontra efekat.
Ovo da, obavezno. A nemaju sad s čime ni provocirati doduše.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 apr 2021, 20:23

Tino i Vinko nas u subotu nose svojom energijom do pobjede!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 apr 2021, 20:27

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 29 apr 2021, 20:35

Lik je napisao/la:
29 apr 2021, 20:27
Nije los fazon.

https://fksarajevo.ba/marketing/od-sutr ... znice/6051
Super je ovo nadam se da će za svaku utakmicu puštati karte.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 apr 2021, 20:47

Foux87 je napisao/la:
29 apr 2021, 20:35
Lik je napisao/la:
29 apr 2021, 20:27
Nije los fazon.

https://fksarajevo.ba/marketing/od-sutr ... znice/6051
Super je ovo nadam se da će za svaku utakmicu puštati karte.
Od kad je publika zabranjena klub je radio 9 karata (utakmica) za kolekcionare. Uslov da dobijes ulaznicu je da si clan. Bice ih jos.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 apr 2021, 20:55

Da vidimo ljubav i 'navijace' a mogu se kladit da vise od 500 nece biti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2021, 20:59

Velez uvijek oko 3000 karata proda.
Mi ako 1000 prodamo bit ce dobro.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 apr 2021, 20:59

Aduka87 je napisao/la:
29 apr 2021, 20:55
Pa nece ni 200 ja mislim. Jos kad vide ove cijene od 100/500 KM sto te prepadnu,bjezanija :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 apr 2021, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 29 apr 2021, 20:59

Aduka87 je napisao/la:
29 apr 2021, 20:55
Ovi koji prvi prozivaju za to dajem ruku da je nikad nisu kupili kao i 90 posto foruma ,evo nek uslika ko kupi i nek objave pa cemo vidjeti koliko ce ih biti .
Ali zato se busaju u prsa i prosipaju sarkazam u velikim kolicinama samo na ovaj nacin ,preko ovoga foruma,daleko od ociju javnosti skriveni,lijececi neke svoje frustracije koje su mu nabijene od malih nogu .
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 29 apr 2021, 21:09, ukupno mijenjano 2 puta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2021, 21:05

Mislim da je fer da svi koji kupe ,uslikaju i postave ovdje da napokon znamo ko je navijač ,a ko serator.Naravno govorim za ove koji zive u SA..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, Beli98, benko21, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Morpheus, mosarajvosa83, NeSamSafetee, riki46, Rodman, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 79 gostiju.