Haj iskreno za koga ćeš navijat?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:23Sutra igra dvostruki šampion prve lige federacije BiH, ajmo malo o loptanju pričat![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Gdje ti je ona profilna ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- oldschool72
- Kontakt:
Prije tačno dvije godine, nama je sudijsko-fudbalska mafija počinila ovo u Goraždu u sklopu Prve lige Federacije BIH:
Sutra igramo utakmicu za prvo mjesto u Premijer ligi BIH.
Mi smo već pobijedili!
Sutra igramo utakmicu za prvo mjesto u Premijer ligi BIH.
Mi smo već pobijedili!
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- oldschool72
- Kontakt:
Za jedan miroljubivi X
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
X bez repova i tenzija..da se po ko zna koji put ponadam da ce Zrinjski iskoristit neciji kiksmozak je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:45Haj iskreno za koga ćeš navijat?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:23Sutra igra dvostruki šampion prve lige federacije BiH, ajmo malo o loptanju pričat![]()
Kakva argumentacija fana plave qravele

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Rigi, znao sam da si pitar u duši.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- oldschool72
- Kontakt:
U biti nevažno jer Vama trebaju 3 pobjede u nizu, ako to odradite, to je to. Mrzi me ali onda stvarno vam treba čestitati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 20:23X bez repova i tenzija..da se po ko zna koji put ponadam da ce Zrinjski iskoristit neciji kiksmozak je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:45Haj iskreno za koga ćeš navijat?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:23Sutra igra dvostruki šampion prve lige federacije BiH, ajmo malo o loptanju pričat![]()
Nek budu fer tekme, mora biti i zdravog rivaliteta...
Velež do groba
-
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 20:23X bez repova i tenzija..da se po ko zna koji put ponadam da ce Zrinjski iskoristit neciji kiksmozak je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:45Haj iskreno za koga ćeš navijat?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:23Sutra igra dvostruki šampion prve lige federacije BiH, ajmo malo o loptanju pričat![]()
Sta bi Stanicu covjece? Iznenadio sam se pravo.. brz oporavak
Ti si naša ljubav jedina!
Bolje da uzmete vi nego _________ (upiši pejorativ po izboru).
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
3 derbija, 6 klubova, rezultat za tabelu važan za 5 klubovaMortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:07Isti sam ti, evo kontam da kupim jedno 10 onih donatorskih ulaznicaFoSte95 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:30Ljudi, iskreno ja ne mogu dočekati sutrašnju utakmicu![]()
![]()
ovakvo kolo (tri derbija a sva tri nevjerovatno bitna za dalji rasplet), ovakav ambijent pred te mečeve pa to od rata na ovamo nije bilo.....
o ovom vikednu i ovom kolu će se pričati punoo, spominajće se ovaj period i u godinama koje dolaze![]()
![]()
![]()
![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- oldschool72
- Kontakt:
3 derbija a nigdje Želje, nešto mi ih žaoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 20:353 derbija, 6 klubova, rezultat za tabelu važan za 5 klubovaMortemHz je napisao/la: ↑29 apr 2021, 19:07Isti sam ti, evo kontam da kupim jedno 10 onih donatorskih ulaznicaFoSte95 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 18:30Ljudi, iskreno ja ne mogu dočekati sutrašnju utakmicu![]()
![]()
ovakvo kolo (tri derbija a sva tri nevjerovatno bitna za dalji rasplet), ovakav ambijent pred te mečeve pa to od rata na ovamo nije bilo.....
o ovom vikednu i ovom kolu će se pričati punoo, spominajće se ovaj period i u godinama koje dolaze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Velež do groba
Nego ko? Pijačari ili oni Vicini?

Slažem se, ako Bog da inšala.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ahrefs [Bot], Balorda, Grk1234, svemalim1 i 16 gostiju.