Gordan Bunoza igra u Wisli. Standardan i sugurno jedan od najboljih igrača Wisle, koja je trenutno druga. 195 cm, može igrat i beka i centar halfa. Veoma brz bez obzira na visinu. 22 godine.
Za Šunjića sa možda malo pretjero, ali Bičakčić sigurno nije puno bolji od njega.
Dakle, Bunoza standardan u drugom timu Poljske lige, tim koji sigurno ide u Europa Ligu a možda i LP(3 boda za prvim zaostaju). Ima visinu što je kod današnjih štopera neophodno, čast izuzetcima. Brz je, zato ga treneri forsiraju na beku, a kad ga prekomanduju na CB u što sam siguran, sa 196 cm i odličnom brzinom, može izrasti u vrhunskog stopera.
Za razliku od Bičakčića koji je "tek" sa 20 godina debitovao za prvi tim, tim koji je predzadnji u Bundesligi, debitovao je samo zbog povrede nekih igrača i ispadao je smijašan u nekim duelima protiv Gomeza, čini mi se. Shvatite da on nije više "mlad". 20 godina je njemu, u tim godinama neki igrači imaju već ključnu ulogu timu igraju važne utakmice, a on se useer ko' grlica u debiju. Dobro, uredu je, debi je to, ali da od njega nešto ima debitovao bi on za Štutgart sa 17-18 godina. Oni ga ovako drže u drugom timu, dali mu kapitensku traku, igraće tamo još godinu-dvije, kad vidi ne računaju na njega preće u Rot Weiss Essen
Nadam se da griješim, ali to je moje mišljenje.
Pozdrav.