UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Europe League 2020/2021
zabavna utakmica 

Bolja utakmica od sve i jedne iz LŠ. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos ce decenije i decenije proci dok se pojavi neko s ovih prostora ko je babuki do koljena.
Mislim od napadača.
Mislim od napadača.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo stvarno zvuči nerealno. Kakva klasa.Since his first appearance against Man Utd in 2009, Edin Dzeko has scored more goals against the Red Devils at Old Trafford than any other player – 6 in 5 appearances in all comps #UEL

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa nije to neka vau statistika..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:48Ovo stvarno zvuči nerealno. Kakva klasa.Since his first appearance against Man Utd in 2009, Edin Dzeko has scored more goals against the Red Devils at Old Trafford than any other player – 6 in 5 appearances in all comps #UEL
![]()
Smiješni Englezi. Čim naleti neko iole jači od Brightona, Newcastlea i ostalih odmah padaju. NBA nema šta..
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Prosut će ovo Roma. Njihovo standardno
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ne zna se čija je odbrana gora.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cavani ponovo fula zicere kad je najpotrebnije. Ne postoji jači napadač, koji je više fulao bitnih zicera. Prvo s Napolijem protiv Chelsea, pa onda nastavio i u dresu PSG-a, i sad ovo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ibanez je smiješan igrač, ne bi njega Atalanta pustila da on ima potencijala

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bolji je puno United, morali bi okrenut ovo ako se dozovu u završnici, Roma je užasna ekipa.
A Arsenalu nema pomoći dok sve ne raspuste i razjebu, nevjerovatno koliko su loši. Arteta glumi ćelavca a nema igrače za to.
A Arsenalu nema pomoći dok sve ne raspuste i razjebu, nevjerovatno koliko su loši. Arteta glumi ćelavca a nema igrače za to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zašto je Roma užasna? Ljudi došli sa svojom taktikom, brane se jer imaju slabiji roster, zasad im dobro ide. Ako nisu iz Engleske i ako nisu upumpali milione u klub ne znači da su taraba. Ovdje svi očekivali nabijanje neko, ko da je Mančester sila nebeska. Igra Roma sasvim dobro s obzirom kakve igrače ima i koliko ih peh prati večeras sa povredama. Želim im prolaz, zaslužio je i Džeko neko Evropsko finale.
Za Arsenal se slažem, očekivalo se da će grohnuti nakon odlaska Wengera, ali ne baš ovako.. Igrački su blagi favoriti protiv Žute podmornice, ali džaba kad ovi imaju iskustva u ovoj EL, a i španci su, mogu sa svakim igrati.
I ja bih volio, PSG nije imao sreće i jbga.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Povoljno pehiram klubove. Informacije u pp.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Navijam i ja za Džeksona, al nema u ovoj Romi hljeba druže.Vettel5 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:08Zašto je Roma užasna? Ljudi došli sa svojom taktikom, brane se jer imaju slabiji roster, zasad im dobro ide. Ako nisu iz Engleske i ako nisu upumpali milione u klub ne znači da su taraba. Ovdje svi očekivali nabijanje neko, ko da je Mančester sila nebeska. Igra Roma sasvim dobro s obzirom kakve igrače ima i koliko ih peh prati večeras sa povredama. Želim im prolaz, zaslužio je i Džeko neko Evropsko finale.
Za Arsenal se slažem, očekivalo se da će grohnuti nakon odlaska Wengera, ali ne baš ovako.. Igrački su blagi favoriti protiv Žute podmornice, ali džaba kad ovi imaju iskustva u ovoj EL, a i španci su, mogu sa svakim igrati.
Problem i jes u tome što se brane, a ne znaju se branit.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BabukaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 21:48Ovo stvarno zvuči nerealno. Kakva klasa.Since his first appearance against Man Utd in 2009, Edin Dzeko has scored more goals against the Red Devils at Old Trafford than any other player – 6 in 5 appearances in all comps #UEL
![]()

Kazu bit ce bolji Jovic i slična djeca od babuke.

Žao mi ih jbg-a, da mi je da Džekson nešto kvalitetno osvoji.

M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Toliko o Romi, iduća sezona bez Evrope... Polako, ali sigurno, Roma postaje Fiorentina.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Opet se momci zaletili u prvon poluvremenu pljuvat po EPL-u
- LlullSergio
- Kontakt:
Mah na vec oslabljeni i potanak roster Roma izgubi 3 igraca u jednoj utakmici
Pa nije realno da dobiju Uniteda. I ovo sto su 2 gola dali je

Pa nije realno da dobiju Uniteda. I ovo sto su 2 gola dali je

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.