FC Barcelona

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 29 apr 2021, 22:19

coelho41 je napisao/la:
29 apr 2021, 21:56
Ja sam rođen i odrastao u Eibaru. Moj pradjed mi je pričao strašne priče pred spavanje o Eibarmanu, goblinu iz Argentine koji putuje Španijom kad SD Eibar igra utakmicu. Pojavi se postigne 6 golova i onda nestane do sljedeće Eibarove utakmice. Još uvijek imam noćne more i plašim se da se ne krije ispod mog kreveta.
Hahahahahahahahahahahahahahahahhaahahha kakav ludjak hahahahahahahaha hahahahahhahahaha
Hahahahahaahaha hahahahahahah
Nemoj vise hahahahahahaahahahah. Hahahahaha
:rol: :rol: :rol: najludjiiiin si hahahahahahah

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 apr 2021, 22:22

[@samuelmarsden] | Koeman was sent off for saying "What a character," according to the referee's match report...
:urnebes:
Stvarno su i ove sudije ponekad nevjerovatne.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 29 apr 2021, 22:42

Gdje su sad oni sto su zutu ublehu dizali do neba.
A svaki iole ozbiljniji trener ga je razmontirao ove sezone :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 apr 2021, 22:45

A kad se napise da Real ima jaci tim , superiornije , spremnije i igrace sa vecim mudima, napise se idi navijaj za Real.

Pa ovo sto Barcelona ima , ima i Granada.Presmjesan tim sacinjen od pizdurina i bjednika.Igras protiv smijesne ekipe , odmoran , kuci i nisi u stanju dobiti utakmicu kad ti najvise treba.Dabogda 4-ti bili i do godine kvalifikacije igrali i ispali.Koja skupina luzera i bjednika.Za ovaj tim ne mozes lijepu rijec napisati.Kad god si nesto ocekivao , prodali su te kao fana.Bitnu utakmicu bukvalno nisu dobili 5 godina.Vece mentalne patuljke sport u historiji nije vidio.
Sve je ovo smece od glave krenese.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 apr 2021, 22:54

JoeBleck je napisao/la:
29 apr 2021, 22:45
A kad se napise da Real ima jaci tim , superiornije , spremnije i igrace sa vecim mudima, napise se idi navijaj za Real.

Pa ovo sto Barcelona ima , ima i Granada.Presmjesan tim sacinjen od pizdurina i bjednika.Igras protiv smijesne ekipe , odmoran , kuci i nisi u stanju dobiti utakmicu kad ti najvise treba.Dabogda 4-ti bili i do godine kvalifikacije igrali i ispali.Koja skupina luzera i bjednika.Za ovaj tim ne mozes lijepu rijec napisati.Kad god si nesto ocekivao , prodali su te kao fana.Bitnu utakmicu bukvalno nisu dobili 5 godina.Vece mentalne patuljke sport u historiji nije vidio.
Jer Real ima 15 bodova prednosti i dominiraju svim takmičenjima.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 29 apr 2021, 22:56

Ova tema ko žena kad dobije

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 apr 2021, 23:19

Šta kaže pacov odvratni, ovi prešli dvaput centar i dali nam dva gola. Zato ste vi srećom uspjeli da napravite samo jednu konkretnu šansu za 90 minuta. Bjesomučno drkanje lopte i kruženje oko šesnesterca dok se boje ne rastope.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2021, 23:30

koeman je polozio temelj za kiks, a igraci su zavrsili posao

ne kontam cemu rotacije sad kad se lomi sezona, to je bila apsolutno katastrofalna odluka i o tome je trebao razmisljati tokom citave sezone, pogotovo kad se uzme u obzir da sergi roberto dugo nije igrao i da se protiv villarreala vidjelo da frajer ne moze meda, niti kvaliteta, niti snage da odradi sprint, a sto se tice umtitija, on ni sam ne zna kad je igrao posljednji put, prema tome, ako je htio odmoriti lengleta, trebao je staviti arauja koji je jedno vrijeme bio najbolji centralni bek, no, evidentno je da je koeman zelio imati ljevonogog centralnog beka

kao da nije bilo dovoljno lose sto je sergi robeto poceo tekmu, on je istu odigrao do kraja, sto je apsolutno neshvatljivo, a dembele je trebao puno ranije uci u igru... messi profulao zicer za 2-0, mingueza napravio gresku koja je kostala ekipu primljenog gola, mrtvi ter stegen ne moze odbraniti nista kad je najpotrebnije, tad treba napraviti razliku

doveli su se u poziciju da osvoje titulu i dopuste sebi ovako nesto, nisam vidio ekipu zeljnu pobjede i titule... razocarenje da ne moze biti vece, svi su podbacili danas, svi, picka im materina bezobrazna

kad messi, busquets, jordi alba, pique i sergi roberto napuste klub, to treba slaviti kao kao ne znam sta, ne mogu vise da ih gledam, izuzev messija, al i on je dio problema jer ekipa previse ovisi o njemu...
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 29 apr 2021, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2021, 23:34

Naravno, svaliti sva gov.na na igrace, na Roberta, na Minguezu, Umtitija, Messija, Ter Stegana, na CIA, NASU, UEFU, Vatikan, masone, iluminate, optužiti sve za poraz, osim žutog klauna koji je postavio te igrace u igru i koji se mora odbraniti svim silama :lol:

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 29 apr 2021, 23:48

JoeBleck je napisao/la:
Za ovaj tim ne mozes lijepu rijec napisati.Kad god si nesto ocekivao , prodali su te kao fana.
Tačno tako. Taj osjećaj prodaje me drži od mrtve Rome. A njih svo vrijeme boli ****. A milioni kapaju...
Nek idu u tri lijepe materine.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 29 apr 2021, 23:51

Jel igr'o Pijanić
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 30 apr 2021, 00:46

Apolon je napisao/la:
29 apr 2021, 23:51
Jel igr'o Pijanić
Pijanić nije igrao sigurno, ali ni Pjanic nije zaigrao. Kao ni Puig.

Koemaove izmjene su kriminalne.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2021, 01:20

messilla je napisao/la:
29 apr 2021, 21:13
Kakva skupina majmuna na čelu sa Messijem i Koemanom. Imaš šest utakmica do kraja, čak i ne moraš dobiti Atletico i ti prokockaš sve odmah u prvoj utakmici tako da uopće ne zavisiš od sebe. Ne mogu remi da izvuku krv ti ****. Bravo.

Ova ekipa ništa ne zaslužuje. Ni jadni kup nije zaslužila. Kakav pristup imbecila ko da su na trening došli. Ovo što je Pique radio od primljenog gola nije ni za ispisnice, nego za zatvora.

Koeman još jednom dokazao da ne zna povući prave poteze kad ekipa gubi. Prvo vadi jedinog normalnog stopera ove sezone (uz Arauja) i sastavlja dream team u odbrani. Sve igračina do igračine, nisu bili pretjerano dobri ni prije tri godine, a kamoli sad. O ovim reakcijama u napadu ne treba ni pričati. Ubaci sve moguće napadače i to ti je. Yebeni genijalac.

Messiju treba ponuditi deset miliona neto i nek se udara nogom u guzicu. Vuče se frajer ko mrljina zadnje dvije utakmice.

Busquetsu svaka čast, ostali starosjedioci nek se napuše kurca. Treba im svima skresat plate ili otjerat ko zadnju stoku.
Hihi, cuj vuce se mesi ko mrljina dvije utakmice

Vuce se ko mrljina cetiri godine

Zar stvarno ima budala koje misle da je njemu vise stalo do neke forme, treninga, titula

Smijesna smo ekipa i klub uopce, desava nam se sve ono sto sam govorio da ce nam se desiti jos od perioda kad je odlazio nejmar, bacanje para na skupa pojacanja i dovodjenje kluba, u dubiozu, forsiranje glavnog igraca koga zaboli neka stvar, gradjenje ekipe oko nekog istrosenog, to dovodi do propasti i ostalih igraca, 5 6 jakih pojacanja se dovede, svi odreda ne budu nikakav pogadak, neki prosjecni ispadnu, neki propadnu,treneri ozbiljni naravno znaju procijeniti situacoju zato evo godinama samo levati i pristaju doci kod nas

Nemamo kvalitet, nemamo vise ni para da dovedemo kvalitet, to je ono o cemu sam pricao da ce se desiti, kada su se mnogi smijali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 30 apr 2021, 02:31

Apolon je napisao/la:
Jel igr'o Pijanić
slika

Pokusaj duhovitosti u rangu nekog 15godisnjaka :oops: (mozda i jesi doduse, onda je ok I guess)
@igrajlopte 🐦

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 30 apr 2021, 04:56

ReX je napisao/la:
30 apr 2021, 02:31
Apolon je napisao/la:
Jel igr'o Pijanić
slika

Pokusaj duhovitosti u rangu nekog 15godisnjaka :oops: (mozda i jesi doduse, onda je ok I guess)

slika

who let the rex out who who who
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 30 apr 2021, 04:58

Zar nije Granada ispala iz evropske lige?
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 apr 2021, 07:49

jasmin10 je napisao/la:
29 apr 2021, 22:54
JoeBleck je napisao/la:

Ma nasamarali su nas oba Classica , igraju polufinale LP , nalaze se na tabeli ispred Barcelone.Igraju 3/4 sezone bez pola tima i takvi su jaci i kvalitetniji u svakom segmentu od Barcelone.Dosta ?

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 30 apr 2021, 11:20

ReX je napisao/la:
30 apr 2021, 02:31
Apolon je napisao/la:
Jel igr'o Pijanić
slika

I 15 godina mu je puno. Kad mu pogledaš postove shvatiš da je dečko napravio account da se sprda (tačnije pokušava sprdati) sa normalnim ljudima koji bi željeli nešto diskutovati. Ignorisati mentalno zaostalog dječaka i sve 5.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Vettel5
Kontakt:

Post Postao/la Vettel5 » 30 apr 2021, 11:23

jasonstatham je napisao/la:
29 apr 2021, 23:48
JoeBleck je napisao/la:
Za ovaj tim ne mozes lijepu rijec napisati.Kad god si nesto ocekivao , prodali su te kao fana.
Tačno tako. Taj osjećaj prodaje me drži od mrtve Rome. A njih svo vrijeme boli ****. A milioni kapaju...
Nek idu u tri lijepe materine.
Ja sam dojma da je tek jedna od dvije meč lopte propuštena. Druga je protiv Atletica gdje ne vidim način kako bi sebi dopustili da i tu kiksaju, svaka jača ekipa dobije Atletico, a i slabija bgmi.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."

M.SCHUMACHER

Greatest of all time.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 apr 2021, 12:09

jasmin10 je napisao/la:
29 apr 2021, 22:54
JoeBleck je napisao/la:

Ništa čudno. @Bleky je isto pisao i nakon sezone u kojoj je Barca imala +19 u ligi, otišla dalje u CL i Kupu, a pritom u 4 duela s Realom imala 3 1 0.

viewtopic.php?p=7070998#p7070998

Nerealno koliko svršava na Real. Po njemu ovaj Real ispade jak kao Pepova Barca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.