Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
oba gola njegova, a na oba se spetljo
to niko drugi ne može

Haha sam sebi asistiro koljenom.
Najveći!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sta ce njemu kapitenska traka ne zasluzuje on to.
Koji debili jbt hahaha
Krece potop.
- Goalgetter
- Kontakt:
Diawara i Villar, kakva iznosenja lopte, ovo je negledljivo.
Ne znam da su imali ijedno tacno dodavanje. Uz veliku dozu srece ovdje mogu otici neporazeni, sa ovakvom sredinom tesko da mogu nesto.
Kako je ovakva roma dosla do polufinala...katastrofa
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
neko se jos uvijek nada da ovi luzeri mogu osvojiti ovo takmicenje hihi
Ne moze Dzeko zabiti koliko oni mogu primiti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao sto sam reko krece potop.
na stranu sto su komedija od ekipe, vodjena ovim klovnom sa klupe, ali ovo ne moze biti penal ni na bhpl pasnjacima:-)
glavni se moze i zayebati ali da var ovo potvrdi, komedija.
glavni se moze i zayebati ali da var ovo potvrdi, komedija.
Jel moguće da je ovo svirao kao penal?!
Frajer promašio loptu, Smalling nije nikako ometao Cavanija i opet svira lik...ovaj kontakt poslije promašaja je totalno nebitan u ovoj situaciji.
Ponovit će im se kradja kao i protiv Liverpoola prije par godina u 1/2, samo ako se približe prolazu u revanšu.
Frajer promašio loptu, Smalling nije nikako ometao Cavanija i opet svira lik...ovaj kontakt poslije promašaja je totalno nebitan u ovoj situaciji.
Ponovit će im se kradja kao i protiv Liverpoola prije par godina u 1/2, samo ako se približe prolazu u revanšu.
kakav bolan prolaz:-)hurem je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:37Jel moguće da je ovo svirao kao penal?!
smalling je rijetko vidjena prevara od igraca, doduse 90% ih je takvih u romi:-)
Ova utakmica meni posijeca na Liverpool 2019 kada su bili u pola finale u Ligu Prvaka i jedva ispali, a tolko su blizu Finale bili. Razlika je da ovo Europa Liga...
ne znam za to ali znam da sutra ne bi velez dobili u vrapcicima:-)
gledaj ti teleceg pogleda ovog nazovi strucnjaka u smijesnoj kapi:-)
Roma bi teško prošla United i u najjačem sastavu, ali realno večeras su igrali bez Mancinija, Pedra + još su im se trojica uspjela povrijediti u toku meča.
To bi syebalo i jače ekipe od Rome.
To bi syebalo i jače ekipe od Rome.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.