Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
evo sad izgleda da Vrapčićani postaju gazde juga Ex-Yu (od Zadra do Pirota), šta su Splićani sebi dopustili
- Beduin
- Kontakt:
Govori to i posjeta svake sezone u PL kad ste je igrali, provjeri pa se vrati na temu i izvini se.M0starskiRambo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:20Nadji mi klub u PL BiH koji ima navijače poput Veleža. Ne postoji!
Imali ste istu posjetu k'o i Sloboda prosle sezone, do prekida lige, zato ne talasajte se, nego spustite loptu i uzivajte u trenutnim rezultatima.
Ova prodaja karata proteklih dana je fantasticna, nema sta se reci za to, pratite trenutni rezultat.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znasBeduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:51Govori to i posjeta svake sezone u PL kad ste je igrali, provjeri pa se vrati na temu i izvini se.M0starskiRambo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:20Nadji mi klub u PL BiH koji ima navijače poput Veleža. Ne postoji!
Imali ste istu posjetu k'o i Sloboda prosle sezone, do prekida lige, zato ne talasajte se, nego spustite loptu i uzivajte u trenutnim rezultatima.
Ova prodaja karata proteklih dana je fantasticna, nema sta se reci za to, pratite trenutni rezultat.![]()

-
- Kontakt:
a za koga bi Ćamila sutra navijala? #samopitam 

- oldschool72
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Cekaj, to je klon koji se predstavlja kao navijac Veleza, a ustvari navijac drugog kluba?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:52Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znasBeduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:51Govori to i posjeta svake sezone u PL kad ste je igrali, provjeri pa se vrati na temu i izvini se.M0starskiRambo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:20Nadji mi klub u PL BiH koji ima navijače poput Veleža. Ne postoji!
Ova prodaja karata proteklih dana je fantasticna, nema sta se reci za to, pratite trenutni rezultat.![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rodjeni, koliko kosta jedna ulaznica ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne zna ni on za koga navija
vjerovatno ne zna nabrojat 5 igraca Veleza trenutno, uglavnom nije Velezovac

-
- Kontakt:
Nije ni Velež bio bosnjacki klub a sad jeste. Klub koji se kiti tudjim perjem je Velež. Ovaj novi Velež cak nije ni iz Mostara nego iz nekog sela pored MostaraM0starskiRambo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:38Ovaj novokompovani, troprstaški i đikanski Borac nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Borcem.
FK Borac Banja Luka, inače radnički klub sa petokrakom, umro je 1992. godine početom rata u RBiH. Nakon rata srbočetničko rukovodstvo formiralo je novokompovani kvazi KLUB "& & & ?" koji nema kao što rekoh apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Borcem. Kite se tuđim perjem. Sve što je ostalo od prijeratnog Borca je ime i tu se priča završava.
Borac nikada nije bio srpski klub.
DAS IST WALTER
Dobro shotokane majstore, napisao si to isto pet puta do sada, ponavljaš se. Ne znam kako da ti to kažem na lijep način, ali, odyebi sad 

Znaci oko 35k KM, bravo

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Kjosevski, Bogdanović, Chesmedziev, Dario, Zeljković, Zvonić, Ćosić, Radović, Radovac, Hasanović, Anđušić, Cvijanović, Georgijević, Brandao, Behram, Pršeš, Zubanović itd...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:11Ne zna ni on za koga navijavjerovatno ne zna nabrojat 5 igraca Veleza trenutno, uglavnom nije Velezovac
Ja mislim da je to više nego 5

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
-
- Kontakt:
Hahahahahahahahahha pa reci i ti meni klub iz svedske druge lige i odma ti nadjem komplet postavu na rezultatimaM0starskiRambo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:41Kjosevski, Bogdanović, Chesmedziev, Dario, Zeljković, Zvonić, Ćosić, Radović, Radovac, Hasanović, Anđušić, Cvijanović, Georgijević, Brandao, Behram, Pršeš, Zubanović itd...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:11Ne zna ni on za koga navijavjerovatno ne zna nabrojat 5 igraca Veleza trenutno, uglavnom nije Velezovac
Ja mislim da je to više nego 5![]()

- M0starskiRambo
- Kontakt:
Velež je sačuvao logo, FK Njanjajvo nije. U vas je ljiljan, u Veleža je petokraka. Doviđenja.shotokan1 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:23Nije ni Velež bio bosnjacki klub a sad jeste. Klub koji se kiti tudjim perjem je Velež. Ovaj novi Velež cak nije ni iz Mostara nego iz nekog sela pored MostaraM0starskiRambo je napisao/la: ↑28 apr 2021, 15:38Ovaj novokompovani, troprstaški i đikanski Borac nema apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Borcem.
FK Borac Banja Luka, inače radnički klub sa petokrakom, umro je 1992. godine početom rata u RBiH. Nakon rata srbočetničko rukovodstvo formiralo je novokompovani kvazi KLUB "& & & ?" koji nema kao što rekoh apsolutno nikakve veze sa prijeratnim Borcem. Kite se tuđim perjem. Sve što je ostalo od prijeratnog Borca je ime i tu se priča završava.
Borac nikada nije bio srpski klub.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Fora je u tome što ja nisam postavu pretraživao na Googlu...gubiš se, momak.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:43Hahahahahahahahahha pa reci i ti meni klub iz svedske druge lige i odma ti nadjem komplet postavu na rezultatimaM0starskiRambo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:41Kjosevski, Bogdanović, Chesmedziev, Dario, Zeljković, Zvonić, Ćosić, Radović, Radovac, Hasanović, Anđušić, Cvijanović, Georgijević, Brandao, Behram, Pršeš, Zubanović itd...Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:11Ne zna ni on za koga navijavjerovatno ne zna nabrojat 5 igraca Veleza trenutno, uglavnom nije Velezovac
Ja mislim da je to više nego 5![]()
![]()
Da,da i da.Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:07Cekaj, to je klon koji se predstavlja kao navijac Veleza, a ustvari navijac drugog kluba?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:52Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znasBeduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:51
Govori to i posjeta svake sezone u PL kad ste je igrali, provjeri pa se vrati na temu i izvini se.
![]()

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Rambo ti je na YT popularan kao Jasno ko dan. Čitajući komentare lahko je zaključit da je lik poremećen.Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:07Cekaj, to je klon koji se predstavlja kao navijac Veleza, a ustvari navijac drugog kluba?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:52Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znasBeduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:51
Govori to i posjeta svake sezone u PL kad ste je igrali, provjeri pa se vrati na temu i izvini se.
![]()
Sad s tih 35 zavrsite sudiju da podjeli 3 crvena vicinim i dva penala i kad zavrsi utakmica da skine sudijski dres a ispod pise rodjeni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Ne znam ni ko je taj lik. Prvi put čujem.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑30 apr 2021, 00:24Rambo ti je na YT popularan kao Jasno ko dan. Čitajući komentare lahko je zaključit da je lik poremećen.Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:07Cekaj, to je klon koji se predstavlja kao navijac Veleza, a ustvari navijac drugog kluba?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:52
Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znas![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], CAZIN, Kaunas, ristagrad i 51 gost.