akcija se zove "pokloni dan za veležov san" i pokrenuo ju je bivši igrač veleža, Džana Duraković.
đe bi nam kraj bio da imamo forumaše kao što su ovde stasali
edit: situacija traje od 30.04 do 07.05 druge godine po kovidu
Pa od YT to ostalih stranica se mogu naci njegovi komentari beko je bas ovdje postavljao neka teska retardacija je u pitanju. Inace nije jedini ima jos nekih sa po 30003 profila koliko moras bit udaren da ti je okupacija da registrujes toliko profilaJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑30 apr 2021, 00:24Rambo ti je na YT popularan kao Jasno ko dan. Čitajući komentare lahko je zaključit da je lik poremećen.Beduin je napisao/la: ↑29 apr 2021, 23:07Cekaj, to je klon koji se predstavlja kao navijac Veleza, a ustvari navijac drugog kluba?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:52
Majstore odgovaras liku koji nema veze s Velezom samo da znas![]()
E svašta. Pozdrav iz Bosnalijeka, ni sam ne znam što vam dajemo onoliki novac.esprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
Nemoj, suzu cemo pustitesprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 02:09Nemoj, suzu cemo pustitesprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
Jel te sramota ovo napisati?esprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
Pita mene drug na kafi navija za Velež kako je Sarajevo veći klub od Veleža. Ja mu kažem pazi sine razlika je osim titula i uspjeha još u tome što FK Sarajevo daje razne donacije a Velež prima, nastavim pit kafu a on baci blagi teleci pogledesprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
6 godina u federaciji. Gurali su nas svi, ali u provaliju.
Posebno su Celik poguraliesprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.
Politika vam dala stadion i kazes ne primate donacijeforza_juve je napisao/la: ↑30 apr 2021, 02:26Pita mene drug na kafi navija za Velež kako je Sarajevo veći klub od Veleža. Ja mu kažem pazi sine razlika je osim titula i uspjeha još u tome što FK Sarajevo daje razne donacije a Velež prima, nastavim pit kafu a on baci blagi teleci pogledesprit24 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 01:55Pita me danas drug pitar kako Velez pravi akcije a mi ne mozemo. To je jasno ko dan. Velez je klub koji je najvise propatio od svih klubova u drzavi. Oteto mu je sve sto se moglo oteti, bili su srozani do dna i ponos se probudio kod navijaca. Sdruge strane, Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Siroko, Borac pa i Sloboda i Celik su od rata klubovi rezima, uvijek se nesto dobijalo od grada, firmi, stranki. Velezu niko do Hasica nije pomogao a da ga nije yebao.![]()