FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Da su forsirali Musialu umjesto nabavke Coste, bilo bi im daleko bolje, u krajnjem slučaju i Davies je mogao uletiti i tako bi se otvorilo mjesto za Hernandeza da igra...
Svi su graktali pojačanja pojačanja i na kraju je prvih 11 igralo stalno kad god su bili dostupni.
Svi su graktali pojačanja pojačanja i na kraju je prvih 11 igralo stalno kad god su bili dostupni.
-
- Kontakt:
Kad pojacanja nisu pojacanja. Vidjeli smo protiv PSG-a pogotovo drugu koliko je tu falilo par igraca da udje sa klupe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čupo je kvalitetno zamijenio Lewata, Musiala ulazio prekasno a Martinez glumio napadača, uostalom Hernandez kao zamjena je pokazao da je daleko kvalitetniji od onih ispred njega.
Uostalom, previše je informacija o tome kako su "Bracini" igrači sustavno ostavljani na klupi i podcjenjivani tako da kvaliteta pojačanja možda ipak nije bila tako loša kako se predstavlja.
Uostalom, previše je informacija o tome kako su "Bracini" igrači sustavno ostavljani na klupi i podcjenjivani tako da kvaliteta pojačanja možda ipak nije bila tako loša kako se predstavlja.
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 29 apr 2021, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jest, ali ko ce mijenjati Cupu? Usao Musiala nije se vidio. Kasnije ubacujes otpisanog Javija jer nemas koga drugog. Na klupi djeca koja nisu zaigrala za prvi tim. Kad moras vrtiti istih 11 do 15 igraca stalno u ovakvoj igri koju mi igramo normalno je da ce ljudi crknut. I onda ih nema ko zamijeniti jer nemas opcija na klupi.
Zirkzee? Sami su krivi što su se senatori gurali i igrali kup utakmice, pa će sad Nubel na posudbu, a klub plaćati novog drugog golmana.
-
- Kontakt:
A nece Zirkzee tako mlad da bude treca opcija u spicu i trune na klupi. Cupo prihvata tu ulogu s obzirom na godine. Ma ajd golman nije skup, produzili su danas Hoffmannu ugovor. Vidjet cemo hoce li ostati.
- farinelli123
- Kontakt:
Istina je da sam malo pristrasan i previše posmatram iz jednog ugla, znam da Alaba ne zaslužuje tu platu, i da to narušava strukturu i lanac ishrane, i da ti povlači mnoge stvari, uostalom ne radi se ni o Alabi, ali ako imaš trenera koji napravi takve kolosalne rezultate za 3 meseca tom coveku se daje blanko šta traži. Šteta, ovaj skup igrača bi sa Flikom bio beton još 2 sezone sigurno.
Videcemo šta će Nagelsman. Ne volim te new age hibridne trenere koji znaju samo kao underdog da igraju. A kad im daš tim za velike stvari onda te njihove ideje nastale kao nužda, krpljenje u nedostatku pravih stvari, improvizacije i neki hibridni prostupi ne budu uvek uspesni. Često bude i spektakularnog čabriranja.
Videcemo šta će Nagelsman. Ne volim te new age hibridne trenere koji znaju samo kao underdog da igraju. A kad im daš tim za velike stvari onda te njihove ideje nastale kao nužda, krpljenje u nedostatku pravih stvari, improvizacije i neki hibridni prostupi ne budu uvek uspesni. Često bude i spektakularnog čabriranja.
•
Onda je jasno kako je teško skrpati jaku klupu, nisu svi Hernandez ili Čupo, a tu su se još našli i Sule, Sane, Coco...Bundesliga je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:29A nece Zirkzee tako mlad da bude treca opcija u spicu i trune na klupi. Cupo prihvata tu ulogu s obzirom na godine.
Uostalom i da su nekim čudom kupili Wernera i Havertza, umjesto koga bi oni igrali, Mullera i Lewata pa da doslovno zapale klub, Kimmicha i Goretzke za koje ionako nije sigurno hoće li produžiti ugovor a igrali su stalno...
Nije bilo niti jednog objektivnog razloga da Nubel ne odigra 10 utakmica, niti jednog. Uostalom kako vidjeti od čega je napravljen ako ne igra...Bundesliga je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:29Ma ajd golman nije skup, produzili su danas Hoffmannu ugovor. Vidjet cemo hoce li ostati.
-
- Kontakt:
A šta ćeš mu kad je htio da ide. Čim se otvorilo mjesto za selektora Njemačke odmah su krenule sve ove priče. Slažem se da ga nisu ispratili kako treba ali htio je da ide i tu sva priča završava. Ne možeš ni njega na silu zadržavati.farinelli123 je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:46ali ako imaš trenera koji napravi takve kolosalne rezultate za 3 meseca tom coveku se daje blanko šta traži. Šteta, ovaj skup igrača bi sa Flikom bio beton još 2 sezone sigurno.
Drugo je ipak vezni red i odbrana. Tu se rotira itekako, a bude i dosta povreda. Bilo bi dosta minuta za sve. Problem je Lewat koji nije htio odmarati nijednu utakmicu a Flick nije znao da mu da do znanja ko je glavni. I ne samo Flick i ovi prije njega.Bayo je napisao/la: ↑29 apr 2021, 22:53Onda je jasno kako je teško skrpati jaku klupu, nisu svi Hernandez ili Čupo, a tu su se još našli i Sule, Sane, Coco...
Uostalom i da su nekim čudom kupili Wernera i Havertza, umjesto koga bi oni igrali, Mullera i Lewata pa da doslovno zapale klub, Kimmicha i Goretzke za koje ionako nije sigurno hoće li produžiti ugovor a igrali su stalno...
A šta ćeš ga stavljati pored Neuera da brani 10 utakmica? Kad je Neuer i dalje mašina (uz par kikseva koje napravi tu i tamo). Jedino mu se moglo dati da brani u kupu. Nek ide na posudbu, Neuer je jedinica i bit će još.
Potpisivanje Nagelsmanna za 25 miliona bi mogao da bude trenerski Coutinho ili Hazard transfer.
Čitam tako mnogo negativnih komentara o Nagelsmanu,toliko loših vibracija i zaista mi nije jasni čime je to on zaslužio.
Ne mislim samo na ovaj forum već na dosta drugih stranica,foruma i svega vezanog za Bayern.
Sve zbog odlaska Flicka,i kao ode on jer nije dobio ono što je tražio.
Flick odlazi jer želi da vodi Njemačku,jer želi mirniji posao i više mira i manje pritiska.
Flick odlazi jer on tako želi,prije svega ostalog...Nastranu svako nezadovoljstvo i problem njegova želja za odlaskom je presudila.
Svi nešto kritikuju,napadaju ode Flick,brate ode šteta ali nije on napravio Bayern,nije on sastavio tim koji je osvojio 6 titula,bio je jako bitan faktor u svemu tome i hvala mu,ali zbog toga netreba mrziti Nagelsmana ili mu otežavati posao.
Uprava je napravila fantastičan potez,doveli su najtalentivanijeg menadžera u Evropi,navijača Bayerna,Nijemca.
Platili ga puno pa šta,da nisu mogli ili imali nebi platili.
Da je došao Alegri kukali bi što on,da je Mourinho opet bi kukali,šta je problem ljudi.
Nije mi jasno svatate li da je neko morao doći jer je Flick izrazio želju za odlaskom.
Dobili smo najbolje moguće rješenje u situaciji koja nas je snašla.
Nije mi jasno čemu negativitet,pa nije Nagelsman kriv što Flick ode,svi se nesto hvataju kriva je uprava ode Flick,nisu mi doveli beka desnog,nisu mu doveli ovo ono,pa koji **** šta su trebali dovesti,Benzemu da mjenja Lewu kad se povrijedi,Ili Kantea da mjenja Goretzku kad se povrijedi...ok pogriješilo se u transferima moglo je bolje sigurno jeli to razlog da kažeš ja hoću da idem,nije on ide jer želi ne jer nije dobio **** Desta,i tačka želim mu sve najbolje u životu ali prije svega volim Bayern
Pa šta bi trebalo da kažu navijači Reala,Barce za propale transfere Hazarda,Dembelea i sličnih
Ovdje se zbog Flicka svima ledja okrenula klubu,upravi igračima pa jebote ko da je on naučio Lewu da igra i Millera i ostale...
Nema smisla bogami Flick za dvije sezone postao bitniji od svih nikad u životu,donio nam mnogo hvala do neba ali Bayern je Bayern bio i biće poslije bilo koga
Ne mislim samo na ovaj forum već na dosta drugih stranica,foruma i svega vezanog za Bayern.
Sve zbog odlaska Flicka,i kao ode on jer nije dobio ono što je tražio.
Flick odlazi jer želi da vodi Njemačku,jer želi mirniji posao i više mira i manje pritiska.
Flick odlazi jer on tako želi,prije svega ostalog...Nastranu svako nezadovoljstvo i problem njegova želja za odlaskom je presudila.
Svi nešto kritikuju,napadaju ode Flick,brate ode šteta ali nije on napravio Bayern,nije on sastavio tim koji je osvojio 6 titula,bio je jako bitan faktor u svemu tome i hvala mu,ali zbog toga netreba mrziti Nagelsmana ili mu otežavati posao.
Uprava je napravila fantastičan potez,doveli su najtalentivanijeg menadžera u Evropi,navijača Bayerna,Nijemca.
Platili ga puno pa šta,da nisu mogli ili imali nebi platili.
Da je došao Alegri kukali bi što on,da je Mourinho opet bi kukali,šta je problem ljudi.
Nije mi jasno svatate li da je neko morao doći jer je Flick izrazio želju za odlaskom.
Dobili smo najbolje moguće rješenje u situaciji koja nas je snašla.
Nije mi jasno čemu negativitet,pa nije Nagelsman kriv što Flick ode,svi se nesto hvataju kriva je uprava ode Flick,nisu mi doveli beka desnog,nisu mu doveli ovo ono,pa koji **** šta su trebali dovesti,Benzemu da mjenja Lewu kad se povrijedi,Ili Kantea da mjenja Goretzku kad se povrijedi...ok pogriješilo se u transferima moglo je bolje sigurno jeli to razlog da kažeš ja hoću da idem,nije on ide jer želi ne jer nije dobio **** Desta,i tačka želim mu sve najbolje u životu ali prije svega volim Bayern
Pa šta bi trebalo da kažu navijači Reala,Barce za propale transfere Hazarda,Dembelea i sličnih
Ovdje se zbog Flicka svima ledja okrenula klubu,upravi igračima pa jebote ko da je on naučio Lewu da igra i Millera i ostale...
Nema smisla bogami Flick za dvije sezone postao bitniji od svih nikad u životu,donio nam mnogo hvala do neba ali Bayern je Bayern bio i biće poslije bilo koga
- Bayern@heart
- Kontakt:
navodno prva želja Juliana prodat Tolisaa i dovest ovog kapitena AZ Alkmara da od tih para još probat dovest i onog Mukielea iz RBL
haha pa koja ce budala platiti 50-60 miliona eura za staklenogog tolisa? Toliso je stalno ozlijedjen plus ima jos jednu godinu ugovora...Bayern@heart je napisao/la: ↑30 apr 2021, 09:29
navodno prva želja Juliana prodat Tolisaa i dovest ovog kapitena AZ Alkmara da od tih para još probat dovest i onog Mukielea iz RBL
za Tolissa maksimalno mozemo dobiti 15 miliona eura.
Koliko god da se uzme, samo ga se riješiti. Nipošto ne dopuštati da se uđe u zadnju godinu ugovora. Nema od njega hljeba.
Ovaj bijelac
, želja Zube....kvanto koštare?
Ovaj bijelac

Vom Jäger zum Gejagten
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mukiele je najpotrebnije pojacanje... odlican desni bek, al nece bit jeftino, 30 miliona eura
Tolissoa se mora rijesiti pod hitno, bilo kakva cifra je dobrodosla. Plata + zauzima mjesto a nepouzdan totalno i u najboljem slucaju prosjecan igrac.
Nur der FCB
Njega su se mogli i morali riješiti prošlo ljeto kad je Inter grizao, općenito imaju poroblema sa produžavanjem ugovora na vrijeme i prodajom, dosta tu gube.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.