Šta je pajdo probudilo te? Ovo je posebno za Ziljkića vatromet bio, da ne zaboravi na sehur ustati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:50Odakle povampirenih navijaca veleza vani za vrijeme policijskog sata i jos uznemiravaju građane grada Mostara vatrometom u gluho doba noci..hoce li iko odgovarat za ovo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kako su hajvani dosli vatromet ispaliti, al na pogresnu stranu hotela, probudli upravu Borca

HŠKZ
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pitarski mozak, ko će drugi.Beduin je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:07Jeko to izvalio? WahahaStrikeWarzone je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:17Vico obecao pare tj pommoc od saveza Zeljeznicaru ako nas pobijede.
Neformalna uprava FKZ (Badzak i Osim rekli igracima da im je glavni cilj za ovu sezonu da mi ne budemo prvaci)
samo da znate s cim se sve borimo...![]()
![]()
![]()

Vico s novcem od terena na Koševu počinje da pravi južnu tribinu, ali samo ako mi pobijedimo berače riže i pasojede.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- oldschool72
- Kontakt:
čudi me da nema još kuknjave o povampirenim napadima na srpsku nejač...
Velež do groba
Ne znam sto zajahase jadnog Vicu, nista im covjek nije kriv, jos im bio prijatelj al njima ni to ne valja. #NeDajSeVico
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Spavo ko beba. Doduse 1000 kilometara dalje od mjesta desavanja. Ali zabrinut sam za građane grada Mostara..kad se navijaci veleza mogu setat za vrijeme policijskog sata i palit vatromet, ko zna sta je iduce*p!p!t@* je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:07Šta je pajdo probudilo te? Ovo je posebno za Ziljkića vatromet bio, da ne zaboravi na sehur ustati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:50Odakle povampirenih navijaca veleza vani za vrijeme policijskog sata i jos uznemiravaju građane grada Mostara vatrometom u gluho doba noci..hoce li iko odgovarat za ovo
-
- Kontakt:
Analizirajuci do sad premijer ligu , Zeljo je najvise Sarajevu pomogao , Zeljo je sa vrha sve pobijedio od Borca , Veleza , Zrinje i Sirokog 

- Shategabri
- Kontakt:
Robin Hud lige, uzima od velikih, daje malim.HeraklitMracni je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:29Analizirajuci do sad premijer ligu , Zeljo je najvise Sarajevu pomogao , Zeljo je sa vrha sve pobijedio od Borca , Veleza , Zrinje i Sirokog![]()
Ćelo iz Olimpika sprema zahvalnicu ako ostane.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Pomogo je i ekipa koje se bore za opstanak. Svima je udijelio bodoveHeraklitMracni je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:29Analizirajuci do sad premijer ligu , Zeljo je najvise Sarajevu pomogao , Zeljo je sa vrha sve pobijedio od Borca , Veleza , Zrinje i Sirokog![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nismo mi ko neki da jaucemo..oldschool72 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:13čudi me da nema još kuknjave o povampirenim napadima na srpsku nejač...
- robertkosar
- Kontakt:
Ova sirotinja sa sugavice se nada parama od vice za pobjedu nad FK Sarajevom. Dobit ce komad krmetine i kokardu kao zahvalnicu. E moja bjedo koje qurac od kurve dobio

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
I poseban Paket cvaraka za onog malog goldjijuShategabri je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:31Robin Hud lige, uzima od velikih, daje malim.HeraklitMracni je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:29Analizirajuci do sad premijer ligu , Zeljo je najvise Sarajevu pomogao , Zeljo je sa vrha sve pobijedio od Borca , Veleza , Zrinje i Sirokog![]()
Ćelo iz Olimpika sprema zahvalnicu ako ostane.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Zar ti nisi umro čobane? Tvoji te mrtvim proglasiše.robertkosar je napisao/la: ↑30 apr 2021, 12:58Ova sirotinja sa sugavice se nada parama od vice za pobjedu nad FK Sarajevom. Dobit ce komad krmetine i kokardu kao zahvalnicu. E moja bjedo koje qurac od kurve dobio![]()
![]()
![]()
![]()
Željezničar za život cijeli!
Meni je drago što većina foruma navija za Velež.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Postavlja se pitanje da li hordasi jos uvijek prate rezultate ostalih liga u evropi? 
Vec su upratili tezak raspored Veleza pa za njih ko fol navijaju veceras.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Šta misliš ko uzima titulu na kraju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:23Postavlja se pitanje da li hordasi jos uvijek prate rezultate ostalih liga u evropi?

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa trebao bi fks to uzeti, najlaksi rapored imaju do kraja, pitanje je da li ce se dozvati.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:26Šta misliš ko uzima titulu na kraju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:23Postavlja se pitanje da li hordasi jos uvijek prate rezultate ostalih liga u evropi?
Vec su upratili tezak raspored Veleza pa za njih ko fol navijaju veceras.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
- HordasOdMalena
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:28Pa trebao bi fks to uzeti, najlaksi rapored imaju do kraja, pitanje je da li ce se dozvati.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:26Šta misliš ko uzima titulu na kraju?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 13:23Postavlja se pitanje da li hordasi jos uvijek prate rezultate ostalih liga u evropi?
Vec su upratili tezak raspored Veleza pa za njih ko fol navijaju veceras.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."