Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
U Željkanu bar na trenutak zaboravljeni svi problemi i predstojeći stečaj, bar jedan dan opet imaju smisao i cilj. Jedan dan su opet ujedinjeni i Amarovci i Misketovi pušikurci.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
al majke mi pohvalno je da vi pitari ste opredijeljeni da budete cericevi pusikurci
pa volite da se sagnete grande el presidentu

Zadnja izmjena: Robust, dana/u 30 apr 2021, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:39Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
U čijem se klubu on pita, ti su mu se i sageli i za njega digli ručice.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:44DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:39Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Napraviš temu Velež vs BoracDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:39Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()

Koševo Zapad
E jesmo vala kita, ne vadis nas iz usta vec dva-tri mjeseca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:39Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Velez od kako se igra zajednicka liga nikad nije izgubio kuci od Borca,nadam se da se to vcrs nece desiti prvi put
-
- Kontakt:
Deset i po hiljada karata za 4 dana. Lijep pozdrav, i hvala navijacima drugih klubova koji su se odazvali i kupili kartu, a nije ih mal broj.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nije šalakillafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:10Deset i po hiljada karata za 4 dana. Lijep pozdrav, i hvala navijacima drugih klubova koji su se odazvali i kupili kartu, a nije ih mal broj.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- akisarajevo92
- Kontakt:
ova dominacija ekipa kod kuce me vraca u neka stara mracna vremena ove lige

Don't believe the hype.
Veceras Velez igra pod kakvim-takvim pritiskom, pa cemo vidjeti kako se nosi sa tim vesela druzina Feđe Dudlića.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1 0 5 0 0
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
jel napadate sad titulu ili jos uvijek ne mozete meda sa ovom ekipomkillafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:10Deset i po hiljada karata za 4 dana. Lijep pozdrav, i hvala navijacima drugih klubova koji su se odazvali i kupili kartu, a nije ih mal broj.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Gdje ce napadat titulu sa Melvinom Osmicem ne yebi nasdejavu je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:18jel napadate sad titulu ili jos uvijek ne mozete meda sa ovom ekipomkillafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:10Deset i po hiljada karata za 4 dana. Lijep pozdrav, i hvala navijacima drugih klubova koji su se odazvali i kupili kartu, a nije ih mal broj.?

Ti si naša ljubav jedina!
Miljacka je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:03E jesmo vala kita, ne vadis nas iz usta vec dva-tri mjeseca.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:39Već postoji tema 2 mahalska kluba iz Sarajeva, večeras veliki derbi a ja moram ovdje čitati o nebitnim prepucavanjima 2 irelevantna kluba.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 15:36Kakav se sutra dan ocekuje? Stilicdan? Juricicdan? Bekricdan? Ili mozda Zecdan![]()
![]()

Poznavajući kriteriji Grbića očekujem najmanje 10-ak kartona, vjerovatno i crveni. A i takva se atmosfera stvorila oko utakmice pa će i igrači igrati agresivno. Valjda se poslije utakmice najmanje bude pričalo o suđenju.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- oldschool72
- Kontakt:
zabiće ga i Melvin jednom, makar to nebilo na terenufudbalfudbal je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:21Gdje ce napadat titulu sa Melvinom Osmicem ne yebi nasdejavu je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:18jel napadate sad titulu ili jos uvijek ne mozete meda sa ovom ekipomkillafrommanilla je napisao/la: ↑30 apr 2021, 16:10Deset i po hiljada karata za 4 dana. Lijep pozdrav, i hvala navijacima drugih klubova koji su se odazvali i kupili kartu, a nije ih mal broj.?
![]()

Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 36 gostiju.