Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- egzodus1946
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
A normala zajebancija ja mislio bio neki belaj
-
- Kontakt:
Dje koreo
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije ni bila koreografija koliko ja znam. Bilo 5 momaka kad su dosli. Dobra ideja, mora se priznati.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Druga najveca ,prva najveca im je isto bila skidanje zastave Sarajeva isto sa praznog stadiona sa koplja onog ..
Probajte sa necim sto ima noge i ruke .
Probajte sa necim sto ima noge i ruke .
Hahahahahah cuj na prazan? A sto nije zavrsena parola? I to udarna za derbi sutra? Vidim ovaj pehar do pola ofarban.Ovi momci se zahvaljuju sto batine nisu dobili. Joj vazda neke lazi CUJ PRAZAN. Dan prije derbija ti uznu udsrnu parolu hahahahahahah to su vam ljudi PITARI.

ŽELJEZNIČAR 1921
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Udarnu parolu zar i to postoji hahahaha ,jazavac vama uzmu udarni trans davnih godina pa jos postojite.
Ma nije ovo poraz, ne, ne.

-
- Kontakt:
A daj salis se. Hahahaha... Uletili i skinuli parolu na praznom stadionu. A salis se hahhahahaha...
E kontao sam da ste na naprednijem nivou od kluba, ali vi ste tu negdje... na istom nivou
Sta kaze, udarna parola hahahahahahahahha
E kontao sam da ste na naprednijem nivou od kluba, ali vi ste tu negdje... na istom nivou

Pa glupani parola dio koreografije, zavrsavala se i nasi upali. Dovidjenja i prijatno. 

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Uveli su drugi vid akcijanja skidajmo parole i zastave od kluba sa praznog stadiona ali ni prazan stadion nije sigurica pa moramo imati stotku , kada ne mozemo od grupe krpu da im skinemo ...
E cuj udarna parolabiceDUPLA je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:34Hahahahahah cuj na prazan? A sto nije zavrsena parola? I to udarna za derbi sutra? Vidim ovaj pehar do pola ofarban.Ovi momci se zahvaljuju sto batine nisu dobili. Joj vazda neke lazi CUJ PRAZAN. Dan prije derbija ti uznu udsrnu parolu hahahahahahah to su vam ljudi PITARI.
![]()

Normala zajebancija je ali vidim da ste imali jaku brojku danas pa ste mogli svratiti i do Butmira pa uzeti nesto udarno kako vi to vec volite nazivati

Ocajan pokusaj umanjenja akcije. Nisu je akinuki na Skenderiji. Vec na VASEM STADIONU I TO U STADIONU DOK SU JE RADILI. Nisu je stigli ni okaciti radili jadnici.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:38A daj salis se. Hahahaha... Uletili i skinuli parolu na praznom stadionu. A salis se hahhahahaha...
E kontao sam da ste na naprednijem nivou od kluba, ali vi ste tu negdje... na istom nivou![]()

ŽELJEZNIČAR 1921
-
- Kontakt:
Pa svi momci iz ekipe su danas na treningu bili u Butmiru i tacno u to vrijeme, ovi sabani uletili na Kosevo da skinu parolu!!!MNON1987 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:41
E cuj udarna parolakad ne moze udarni trans daj onda udarnu parolu
pa kad su vase Jangercice presretali na Carsiji tad su se gospodarom kleli da ne idu vise na utakmice
![]()
Normala zajebancija je ali vidim da ste imali jaku brojku danas pa ste mogli svratiti i do Butmira pa uzeti nesto udarno kako vi to vec volite nazivati![]()

quote=wolfie post_id=8293686 time=1619807972 user_id=47184]
Pa glupani parola dio koreografije, zavrsavala se i nasi upali. Dovidjenja i prijatno.

[/quote]
Bravo decki. Cime se parola branila? Sakama i nogama? E ne vjerujem... Trojica momaka radili parolu... Akcija za ponos.

Kad ce te uletiti negdje gdje se nasi skupljaju, nesto sto se moze braniti? To vi navikli krasti jos od udarnog robije hahahaha
A okupili se oko parole kao da je trans udarni, jos fol palice potegli za slikanje hahaha al' cuj udarna parolaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:41Uveli su drugi vid akcijanja skidajmo parole i zastave od kluba sa praznog stadiona ali ni prazan stadion nije sigurica pa moramo imati stotku , kada ne mozemo od grupe krpu da im skinemo ...

Napokon neko da prizna..nije bila kazem ti 50 opet uvelicavas. I to vam je uzeto u stadionu kod sjevera-istoka hahahahhahah Gdjentreba da dosjemo po parolu???? Sad malo sto se i na stadion udje i uzme. Necu dalje raspravljati hahahahhaha sutra je derbi uradite istu i zakacite je nek bude UDARNA
ŽELJEZNIČAR 1921
Bolje da si sutio

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Ono kad te neko proziva ko je ugasen prije rata ,jesu li vam braca sa Banjice vratila identitetbiceDUPLA je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:42Ocajan pokusaj umanjenja akcije. Nisu je akinuki na Skenderiji. Vec na VASEM STADIONU I TO U STADIONU DOK SU JE RADILI. Nisu je stigli ni okaciti radili jadnici.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:38A daj salis se. Hahahaha... Uletili i skinuli parolu na praznom stadionu. A salis se hahhahahaha...
E kontao sam da ste na naprednijem nivou od kluba, ali vi ste tu negdje... na istom nivou![]()
Sta kaze, udarna parola hahahahahahahahha![]()
![]()
ali cuj UZMI HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Sutra bi visila ova za derbi ali **** gaaa