FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac će dobiti penal vidjet ćete
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja nekako mislim da bi Velež za prvi iole grublji start mogao dobit crveni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Eo fb stranica Navijački život objavila sliku Manijaka sa našom parolom.Pa kako su mogli uci na sjever i uzeti je

Horde bile na forumu jbgHistoricar je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:19Eo fb stranica Navijački život objavila sliku Manijaka sa našom parolom.Pa kako su mogli uci na sjever i uzeti je![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Komercijala07
- Kontakt:
Joj Hordi,mogli su 10 dana ranije staviti parolu na Sjever .Amaterizam
- trunks1946
- Kontakt:
Realno Borac ima boljeg igraca skoro na svakoj poziciji od nas, jedina razlika izmedju njih su duplo vece place nasih, tako da te gluposti oko namjestanja su prica za malu djecu, bekovi i krila su im najbolja u ligi, a dobro znamo da ta kombinacija najbolje prolazi u nasoj ligi, treba traziti krivce u nasem SŠ. I eto sportski je vec nogu dobio, nadam se da ce i ostali za njim
orde del male
Ove nove generacije HZ su sve vise nalik na Hor beckih djecaka !!Historicar je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:19Eo fb stranica Navijački život objavila sliku Manijaka sa našom parolom.Pa kako su mogli uci na sjever i uzeti je![]()
![]()

-
- Kontakt:
Zar nisu mogli to sutra uraditi, imali su do 17:00 vremena koliko hoces.Komercijala07 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:26Joj Hordi,mogli su 10 dana ranije staviti parolu na Sjever .Amaterizam
-
- Kontakt:
2 lakta, i dzonom na zgolb igraca veleza. Ni jedan zuti Borcu.
- Komercijala07
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:29Zar nisu mogli to sutra uraditi, imali su do 17:00 vremena koliko hoces.Komercijala07 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 20:26Joj Hordi,mogli su 10 dana ranije staviti parolu na Sjever .Amaterizam
Ja jos ne vjerujem,sad bi im vratio clansku.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koja slika bolan, njih 30 otislo na prazan stadion i digli trans

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 apr 2021, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vidjet ćeš da će dobiti penal ako bude nerješeno do kraja ako ne dobiju napisat ću da sam pogriješio i da si bio u pravu.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], HeavyBassBlues, mnon46 i 43 gosta.