Imal ko vise ovog kloca da banuje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi veoma dobro kad bi Velez zabio jos bar jedan go jer u tim slucaju ako bi zelja uzeli sa 2 gola razlike gol razlika bi nam bila ista ko u borca
Citava premijer liga se izredala na raspaloj plavoj kurvici. Sutra je i mi moramo **** moramooo!!!
Samo da se završi ovako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako sutra ne dobijemo nismo ni zaslužili titulu
Zašto ne ? - ostaje nam još 5 kola i raspored nam je poprilično dobar, ni remi sutra nije tragedija ako ostane Velez-Borac ovako jer vjerujem da Velež neće dobiti sve utakmice do kraja
Pyro is not a crime !
Ko da je vinko ovo napisao
NEMA NAZAD
Samo da nas ziheras sutra ne pokopa, valjda odigramo jednu normalnu tekmu kako se ocekuje od FKS! Ovo je odlicno u Mostaru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma sutra kad bi uzeli imali bi jos Tuzlu pa onda laksi raspored samo izdrzat ova dva kola. Nalozile se kone idu sutra svim silama al nista novo to je njima utakmica sezone oni zive za tu tekmu
Borac 0 šuteva u okvir gola 70min
FC United Of Manchester !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra će biti katastrofa ako ne uzmemo. Pa ovo je nikad gori Željo, bez para, bez ičega, a ni mi Bog zna nešto ne blistamo, ali Fanimo je spasitelj i odlučuje aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Protiv konkurenta za titulu. A protiv nas, takodjer konkurenta?
Bodvinko marinovic
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra ako ne uzmemo prvi zavrsit necemo. A meni svejedno hocemol bit 2. 3. il 4.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ma sutra se mora ici na pobjedu, hebaš x.
Hocemo pobjedu
Hocemo pobjedu
- SedrenikHz
- Kontakt:
Odvojio sam malo vremena i preletio pdf kona i zvanicnu, kao sto gledam svaki put kad igra FKS protiv nekog (od protivnika).
Toliko mrznje, toliko zlobe u tim ljudima da ja nisam odavno vidio, a iskren da budem nisam se bas nadao.
Ne, nije to pojedinac pa da se moze reci nije to misljenje sviju (cast izuzecima), to je misljenje VECINE navijaca fkz.
Hajde sve mogu razumiti, traze pobjedu protiv najljuceg rivala, ali poruke tipa "pobjedite derbi sve vam je oprosteno", "razjebite titulu konama za nas ste sampioni", samo su neke od poruka navijaca s one strane.
Ja znam da ovo citaju i nasi igraci pojedini, pa zar vam treba veci motiv od toga.
Zar vam treba ista vise od toga?
Klub koji se gasi, ali ne ono nasa sprdancija, nego klub koji ne zna kako ce dobiti licencu sljedece godine za premier ligu, klub koji grca u dugovima, klub koji duguje svojim igracima oko 8 plata, klub koji je obecao svojim igracima dati plate danas, samo kako bi pokusali nama bar bod otkinuti, klub kojem clanovi skupstine govore na skupstini "bolje zrinjski nego cigani", to nisu nase komsije to su dusmani, pa zar vam treba veci motiv nego zgaziti dusmana koji ce sve uciniti da nam syebe titulu, jer oni ne mogu ni gore ni dole?
Uvijek sam govorio kada ste govorili, protiv Veleza, Borca, Sirokog "ovo je utakmica sezone", znao da nista nije gotovo kako god tada rezultati zavrsili, ali utakmica koja se igra sutra jeste utakmica sezone iz vise razloga.
Pobjedom ides vjrv na prvu poziciju (pa i ako ne odes imas isto bodova s Borcem a imas 4 zadnja kola gdje mozes nakantati protivnika i da Borac uzme sve do kraja, mozes sigurno uzet titulu sa boljom gol razlikom), pobjedom si dobio krila sigurno koja ce te voditi do kraja sezone, pobjedom ces obradovati kompletnu bordo naciju i na kraju pobjedom ces zakopati sanduk u kojem se nalazi zeljeznicar !
VLADANE, SELMIRE, AMERE, HRVOJE, MIRKO I OSTALI, UGASITE SUTRA PLAVU QRVU, QRVU KOJA JE TRENUTNO U SANDUKU NA ZEMLJI, A VI TREBATE UZETI LOPATE I ZATRPATI IH.
Znamo da ste kvalitetniji, bolji, atmosfera neuporediva, ali sutra imate 90 min da pokazete citavoj bordo naciji da na TRONU MOZE BITI SAMO JEDAN.
Citava drzava ceka da kiksate da nas ismijavaju, da neko drugi osvoji, samo da to nije FKS (CAST IZUZECIMA).
Izadjite sutra i UZMITE ONO STO NAMA PRIPADA, A TO SU 3 BODA !
ZNAMO DA MOZETE, A ZNAMO DA SUTRA I HOCETE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
Toliko mrznje, toliko zlobe u tim ljudima da ja nisam odavno vidio, a iskren da budem nisam se bas nadao.
Ne, nije to pojedinac pa da se moze reci nije to misljenje sviju (cast izuzecima), to je misljenje VECINE navijaca fkz.
Hajde sve mogu razumiti, traze pobjedu protiv najljuceg rivala, ali poruke tipa "pobjedite derbi sve vam je oprosteno", "razjebite titulu konama za nas ste sampioni", samo su neke od poruka navijaca s one strane.
Ja znam da ovo citaju i nasi igraci pojedini, pa zar vam treba veci motiv od toga.
Zar vam treba ista vise od toga?
Klub koji se gasi, ali ne ono nasa sprdancija, nego klub koji ne zna kako ce dobiti licencu sljedece godine za premier ligu, klub koji grca u dugovima, klub koji duguje svojim igracima oko 8 plata, klub koji je obecao svojim igracima dati plate danas, samo kako bi pokusali nama bar bod otkinuti, klub kojem clanovi skupstine govore na skupstini "bolje zrinjski nego cigani", to nisu nase komsije to su dusmani, pa zar vam treba veci motiv nego zgaziti dusmana koji ce sve uciniti da nam syebe titulu, jer oni ne mogu ni gore ni dole?
Uvijek sam govorio kada ste govorili, protiv Veleza, Borca, Sirokog "ovo je utakmica sezone", znao da nista nije gotovo kako god tada rezultati zavrsili, ali utakmica koja se igra sutra jeste utakmica sezone iz vise razloga.
Pobjedom ides vjrv na prvu poziciju (pa i ako ne odes imas isto bodova s Borcem a imas 4 zadnja kola gdje mozes nakantati protivnika i da Borac uzme sve do kraja, mozes sigurno uzet titulu sa boljom gol razlikom), pobjedom si dobio krila sigurno koja ce te voditi do kraja sezone, pobjedom ces obradovati kompletnu bordo naciju i na kraju pobjedom ces zakopati sanduk u kojem se nalazi zeljeznicar !
VLADANE, SELMIRE, AMERE, HRVOJE, MIRKO I OSTALI, UGASITE SUTRA PLAVU QRVU, QRVU KOJA JE TRENUTNO U SANDUKU NA ZEMLJI, A VI TREBATE UZETI LOPATE I ZATRPATI IH.
Znamo da ste kvalitetniji, bolji, atmosfera neuporediva, ali sutra imate 90 min da pokazete citavoj bordo naciji da na TRONU MOZE BITI SAMO JEDAN.
Citava drzava ceka da kiksate da nas ismijavaju, da neko drugi osvoji, samo da to nije FKS (CAST IZUZECIMA).
Izadjite sutra i UZMITE ONO STO NAMA PRIPADA, A TO SU 3 BODA !
ZNAMO DA MOZETE, A ZNAMO DA SUTRA I HOCETE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 30 apr 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Morto direktore mi smo ovo ocekivali... a ko jos napise dobar je i bod sutra, udalji ga trajno...
Ne želim da čitam floskule "ipak je derbi, forma nije vazna hu ha...", ako sutra ne napadne najlosiju ekipu proljetnog dijela nek podere licencu. Al fakat, ne pamtim lošijeg zelju u svakom segmentu.
PS u Mostaru Velez pokazuje kako se izostanci, neznanje, sudijsko siljenje i ostali nedostaci nadoknade borbom.
-
- Kontakt:
Koliko je ovaj Borac umazena ekipa to je nevjerovatno
Apsolutno svaki kontakt oni vec padaju i sire ruke znaju da ce im se svirati
Apsolutno svaki kontakt oni vec padaju i sire ruke znaju da ce im se svirati
Sta vi mislite dali da vratimo Andjusica mozda i radovca.. mislim da nebi oni imali nista protiv..