Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sramota kakav penal svira strasno ovo nema smisla vise igrati
Jest penal zbog stajanja na nogu, ali svirao bi ga ovaj i bez toga. Zapravo, upitno je da li je sudija uopste vidio taj kontakt.
U svakom slucaju lose sudjenje i ocigledno u korist jedne ekipe. Svirati ljudima 33 faula, taman da macetama igraju, ne znam.
U svakom slucaju lose sudjenje i ocigledno u korist jedne ekipe. Svirati ljudima 33 faula, taman da macetama igraju, ne znam.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 30 apr 2021, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Desna noga crvenog na lijevu nogu crnog. Vozdrica
Velez nije sansu stvorio dva puta presli centar gol greska odbrane borca inace ko tim su odron a onaj stadion smece navijaci **** a hasic krme zasto ne istupi iz lige
E to ne bi sigurno.Pirke je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:07Mislim da i jeste penal. Ali reci mi realno brate... Da li bi nama ovo svirao kod vas?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:05Radovic se ne buni, Dudic se ne buni.
Gazio je stajnu nogu Moraitisa, sve cisto kao suza.
Hvala, dovidjenja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pier90 ne kaki.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ovo se svira definitnvno.
Druga stvar na sta su nasi klubovi sa svojim sudijama naviknuti. Niste realni
Druga stvar na sta su nasi klubovi sa svojim sudijama naviknuti. Niste realni
- feniksptica
- Kontakt:

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja isto ne vidim da njegova noga mijenja neki smijer kretnje ili da je zapela ako mu je ovaj stao na nogu!mma_hz je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:07Ovdje se vidi da je tacno izvukao nogu kad je krenuo Radovic da je nagazi..pa valjda bi bar zapeo za nju i po govoru tijela bi se vidjelo..ovako.pruzio nogu i samo isto u bazen da upada.Evander je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:05Ovdje se vidi da mu je stvarno stao na nogu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:01Moze biti samo ovaj detalj, ali za to bi trebao bolji ugao kamere
-
- Kontakt:
Samo je šteta što gol nije ranije pao. Do gola loš meč, poslije dosta bolji. Mislim da je Dudić fino rezimirao tekmu.
Ovakvu "ljepotu" fudbala očekujem i sutra u Sarajevskom derbiju. Preveliki su ulozi, treba imati muda pa igrati fudbal kojeg ionako malo ima kod nas.
Ovakvu "ljepotu" fudbala očekujem i sutra u Sarajevskom derbiju. Preveliki su ulozi, treba imati muda pa igrati fudbal kojeg ionako malo ima kod nas.
Trebao si vise profila napraviti, valja ovu lakrdiju ispeglati.
Cist penal, budite realni. Pa ni ovi se cak nisu bunili.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 30 apr 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kljucan detalj utakmice kad Maksimovic nekome prijeti oko 85- minute kome ne znamo !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma ovi sto govore da nije penal su definitivno maloumni iskreno..
sto ga je dirao koji qrac kad ide u gol aut, ja bih sviro samo zato sto je bez mozga ovaj Velezov
sto ga je dirao koji qrac kad ide u gol aut, ja bih sviro samo zato sto je bez mozga ovaj Velezov
Brate normalno pruzio nogu i kad je vidjeo da ode lopta sjeti se da padne...samo odjednom kad je trebao stati na nju propade lik.Javier4 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:09Ja isto ne vidim da njegova noga mijenja neki smijer kretnje ili da je zapela ako mu je ovaj stao na nogu!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
da budem iskren ovo je čist penal, al mi je ostala gorčina zbog ranijih odluka i navlačenja
S obzirom da nama nije čist penal dosuđen ko toranj , ovi penali su blago rečeno smiješni i perfidni i prošlo kolo i ovo kolo.Nama daju žute kartone na svaki faul ili prica sudijom.Haman kao ragbija da igramo.Ocekuj i sutra milion faulova i kartona , Kaljanac je debil mrtvi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3