FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam je li ovo veceras bio penal nit me zanima. Bitno je da sad apsolutno sve imamo u nasim rukama ako sudjenje bude posteno. Racunica je vrlo jednostavna. Mi sve do kraja dobijemo - mi prvaci. Sutra dobiti mitomane konacno i ismijati usput one njihove djecije kradje cuj "akcija" djeca im se smiju majke mi 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ma sutra ista dva treba svirat ovakva penala za zeljeznicar da bi mi došli pameti. Ko ne vidi kakvo je ovo ofirno guranje Borca il je slijep il lud ili navija za borac.
Svaki kontakt im se svira, svaka sumnjiva situacija ide na njihovu stranu.
Svaki kontakt im se svira, svaka sumnjiva situacija ide na njihovu stranu.
-
- Kontakt:
Sutra samo pobjeda dolazi u obzir...
-
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da pojedini ovdje kao da jedva cekaju da mi zijanimo titulu da bi svoje stavove dokazali, sta je vama ljudi ?? Govore da je bio penal cist samo da bi mogli reci... eh ja kada sam govorio losi smo vi ste se smijali. Eto otprilike to tako ispada, a da nije bilo guranja Borca mi i ovako losi bi sada imali bar 4 boda prednosti u odnosu na Borac i Velez.
Ljudi se nisu bunili jer su bili svjesni sta ih ceka, svaku odluku su sa osmijehom docekali... izasli poginuli za dobru tekmu i ja im kapu skidam.
Mi sve nesto bojazljivo i sa kalkulacijom od pocetka polusezone...
Ljudi se nisu bunili jer su bili svjesni sta ih ceka, svaku odluku su sa osmijehom docekali... izasli poginuli za dobru tekmu i ja im kapu skidam.
Mi sve nesto bojazljivo i sa kalkulacijom od pocetka polusezone...
- PeppermintSA
- Kontakt:
Da mi nismo igrali ko pickurine i kući izgubili od Zrinskog i Borca bez ispaljenog metka, taman odigrali obje neriješeno, sad bi imali solidnih +4 i ne bi nas se ništa ovo ticalo. Uzgred budi rečeno, protiv Zrinjskog je sudija malo je reci navlačio za nas, dao im crveni ni za sta i nismo to znali iskoristiti. Muka mi je ove kuknjave. Nek izadju i igraju.
Ja uhljupa sto akcijaju na praznom stadionu jel realno ono
Fuj ljigavaca treba dezinfekciju uradit na sjeveru iza njih
Fuj ljigavaca treba dezinfekciju uradit na sjeveru iza njih
Znači sa sutrašnjom pobjedom opet je sve u našim rukama, to je najbitnije od svega.........
Gledaju li ovo ovi nasi lokalni papci,
JE LI OVO PENAL???????????!?????????????
FUJ FUJ
A mi svi ce mo biti samo posmatraci
Koliko cistih faulova za zuti nije svirao
Jeste li vi svijesni kakav penal mora biti u tom vremenu
igre da se svira!
Znaci obican duel gdje on pokazuje na bijelu tacku
Muci mi se
Ma kakav penal i qrac. Igracu pobjegla lopta i on se baca preko velezovog igraca. Ovo lud ne svira.
Ustvari svira se samo Borcu. Zmiriti na ovakve krađe je smijesno, ali kmecacete kad se nama ovo desi. Zato ne serite, ovo nije penal vidilo.
Ustvari svira se samo Borcu. Zmiriti na ovakve krađe je smijesno, ali kmecacete kad se nama ovo desi. Zato ne serite, ovo nije penal vidilo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma mi NISMO smjeli gubit, X po X u tim "velikim" i titula, aa sad ebada.PeppermintSA je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:09Da mi nismo igrali ko pickurine i kući izgubili od Zrinskog i Borca bez ispaljenog metka, taman odigrali obje neriješeno, sad bi imali solidnih +4 i ne bi nas se ništa ovo ticalo. Uzgred budi rečeno, protiv Zrinjskog je sudija malo je reci navlačio za nas, dao im crveni ni za sta i nismo to znali iskoristiti. Muka mi je ove kuknjave. Nek izadju i igraju.
Sutra moramo dobit gurbete, njima je bod za slavlja
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ovo se u Europi nikad nije sviralo. Toliko. Nama rezultat ovaj najvise lezi. U svakom slucaju sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- hordasDoboj
- Kontakt:
Penal je nit tamo nit vamo. Glup penal al vecina bi ovo svirala. Ne znam sta ste vi gledali? Velez mesarski 31 faul 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Da znate kako nam x pase, svi bi pozdravili sve ovo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jest, ko sto nisu juce u **** polufinalu EL svirali nepostojeći penal za United.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:11Ovo se u Europi nikad nije sviralo. Toliko. Nama rezultat ovaj najvise lezi. U svakom slucaju sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
Nama balijama ne treba neprijatelj. Sami smo sebi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
100%, samo sto su mnogi ovdje previse subjektivni.
I da, ne ulazim u to kome bi se ovo sviralo a kome ne, ovo je cist penal
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta se bolan nije sviralo? Odbrmbeni u 16m staje na nogu napadacu.NisamInSajder je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:11Ovo se u Europi nikad nije sviralo. Toliko. Nama rezultat ovaj najvise lezi. U svakom slucaju sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
Hebo majku, vi ste bas operisani od objektivnosti.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Objasni zbog cega nam paše x? Upravo zbog tog x je Borac u prednosti kako god okrenes. Da su zijanili bilo bi bolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi sutra moramo pobjedit, bit će yebeno protiv sudija sutra....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Bing [Bot], FRANK RIBERY, HordasFks, mnon46, Seipronto, Varijantas8 i 84 gosta.