RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
RAja moja fina,
Vjerujem da je zal za punim plijenom prisutna kod svih, kako kod nas navijaca, tako i kod momaka koji su izgarali na terenu za nas i za Velezov grb.
Da je Andjusic iskoristio jednu od one dvije prilike koje je imao, sav bi posao bio rijesen.
Boli penal u 89. minuti, ali treba biti realan - Borac je jako dobra i iskusna ekipa te se ocekivalo da ce do kraja igrati na kartu prekrsaja oko i u kaznenom prostoru (jedino je cudno da Vranjes nije izborio penal onim svojim teatralnim padovima).
Ne psujte igrace i Fedju. Pa jbt, treci smo na tabeli. Halo...treci! Sa ovakvim igrackim kadrom i konstantnim krpljenjem ekipe zbog povreda i kartona ovo je "svemirski brod".
Rodjenima cestitke na igri i zalaganju.
Dario me ponovo odusevio. Momak je u zadnje vrijeme konstantno dobar. Ovcina takodjer.
Vjerujem da je zal za punim plijenom prisutna kod svih, kako kod nas navijaca, tako i kod momaka koji su izgarali na terenu za nas i za Velezov grb.
Da je Andjusic iskoristio jednu od one dvije prilike koje je imao, sav bi posao bio rijesen.
Boli penal u 89. minuti, ali treba biti realan - Borac je jako dobra i iskusna ekipa te se ocekivalo da ce do kraja igrati na kartu prekrsaja oko i u kaznenom prostoru (jedino je cudno da Vranjes nije izborio penal onim svojim teatralnim padovima).
Ne psujte igrace i Fedju. Pa jbt, treci smo na tabeli. Halo...treci! Sa ovakvim igrackim kadrom i konstantnim krpljenjem ekipe zbog povreda i kartona ovo je "svemirski brod".
Rodjenima cestitke na igri i zalaganju.
Dario me ponovo odusevio. Momak je u zadnje vrijeme konstantno dobar. Ovcina takodjer.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
RASanticeva
- Kontakt:
Vraća nam se Radovac i Čosić, ali ovo ostalo je ostalo bez kartona - šteta samo Anđušića, nepotrebno žuti dobio ali šta je tu je
Mostar u srcu, Velež do groba
Neću da komentarišem penal, možda je bilo kontakta, ali to se moglo očekivati, jedva dočekao.
Trebali smo realizirati prilike, tu leže dva izgubljena boda.
Možda je i bolje, da pritisak splasne.
Valjao bi x na Pecari.
Trebali smo realizirati prilike, tu leže dva izgubljena boda.
Možda je i bolje, da pritisak splasne.
Valjao bi x na Pecari.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bilo je kontri koje nismo realizovali i na kraju je dosla kazna za te situacije.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- oldschool72
- Kontakt:
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Plus sedam i manje utakmica Širokog.. polako, idemo se spustiti na zemlju. Idemo ispočetka, idemo da gradimo našu priču idemo biti ponosni Rođeni. Halo nisu nas srušili sa 14 igrača, šta više treba reći. Bravo Rođeni!!!!
Ti si naša ljubav jedina!
-
StarmoUnited
- Kontakt:
E jbg, malo je falilo. Ne vidi se za penal, glupe kamere, po ovom što se vidi ne bih rekao. Ali da je natezao cijelo vrijeme za njih, jeste, svaka dvojbena situacija je Borcu išla.
Nema veze, šta je tu je, 14. utakmica bez poraza, korak bliže Evropi i s ovim bodom...
Nema veze, šta je tu je, 14. utakmica bez poraza, korak bliže Evropi i s ovim bodom...
Samo da napisem FEDA DUDIC
Kako je utakmicu drzao onako kako njemu odgovara
Znao je da nema ekipu za 90min!
U prvom usporio igru totalno a u drugom poslije gola krenulo se po drugi i samo je manjak srece i Andusic
(trebao dodat Brandau), doprinijeli tome da ne bude 2-0.
Penal ne treba komentarisat, sve u svemu bitna je Europa i bitno je nastaviti na posten nacin ovu lijepu pricu
Kako je utakmicu drzao onako kako njemu odgovara
Znao je da nema ekipu za 90min!
U prvom usporio igru totalno a u drugom poslije gola krenulo se po drugi i samo je manjak srece i Andusic
Penal ne treba komentarisat, sve u svemu bitna je Europa i bitno je nastaviti na posten nacin ovu lijepu pricu
Idemo zbiti redove do kraja sezone i izboriti Evropu, niko nije spominjao titulu cak ni Feđa tako da ne vidim razlog da se pravi drama oko toga.
Na ljeto ako dovedemo jos kvalitetnih pojacanja mogli bi pricati o tituli sljedece sezone.
NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI!
Na ljeto ako dovedemo jos kvalitetnih pojacanja mogli bi pricati o tituli sljedece sezone.
NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Momcima svaka čast za trud. Penal, da li je bio ne znam. Kontakt s nogom je postojao, ali kidaj mi ruke, ako je on to vidio. Znalo se da će svirati, samo da padne. Konstantina udaljiti sa terena. Svi ostali su manje više bili dobri. Anđušić **** on sebe, što nije dodao Brandau u onoj kontri. Ali kako god idemo dalje. Nadat se da će nam se ovo negdje vratiti.
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
AGRESIVNO ROĐENI!!!!
-
StarmoUnited
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Nemamo mi za čime žaliti večeras. Eventualnu titulu smo ispustili protiv Radnika, Krupe i Olimpika, ne večeras protiv Borca.
Sad se maksimalno posvetiti sljedećoj utakmici, uzeti i tu barem bod i onda u sami finiš sezone ući sa svim igračima i osigurati Evropu.
FORZA VELEZ
Sad se maksimalno posvetiti sljedećoj utakmici, uzeti i tu barem bod i onda u sami finiš sezone ući sa svim igračima i osigurati Evropu.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Momci su ginuli, glavom na kopacku su isli i kapa do poda svima! Najbitnija je taj Evropa, u dobroj smo poziciji, 7 bodova od Sirokog.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bravo Rođeni, samo fajterski nastaviti i rezultat neće izostati. Hvala vam za ovu sezonu, idemo jako dalje!
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Sami smo krivi, da smo iskoristili one prilike i zabili 2-0 gotovo bi sve bilo.
Momci se trude, bore, Velez napreduje. Prije ove sezone mislio sam da cemo biti 5i a sada 3i i 2 boda od prvog mjesta. Samo nastaviti Europa ove godine, napuniti kasu i Sampioni za 100i rodjendan!
Volim te Velež!
Momci se trude, bore, Velez napreduje. Prije ove sezone mislio sam da cemo biti 5i a sada 3i i 2 boda od prvog mjesta. Samo nastaviti Europa ove godine, napuniti kasu i Sampioni za 100i rodjendan!
Volim te Velež!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Naš raspored do kraja:
gradski derbi (u gostima)
Željezničar (kući)
Tuzla (u gostima)
Sloboda (kuci)
Mladost (u gostima)
Željezničar (kući)
Tuzla (u gostima)
Sloboda (kuci)
Mladost (u gostima)
Mi smo pobjednici kako god okrenes. Nanervira se covjek nakon onoga ali nema se sta zamjerati ekipi. Osakatili su nas za ovu utakmicu i igrali bez bez Radovca i Cosica, momci su opet poginuli i bili bolji.
Europa je ekstra ove sezone, za titulu cemo sacekati kad nam sudjenje bude u gostima protiv dirketnih konkurenata kao Borcu protiv nas(a pritom ne mislim na penal uopste)

Europa je ekstra ove sezone, za titulu cemo sacekati kad nam sudjenje bude u gostima protiv dirketnih konkurenata kao Borcu protiv nas(a pritom ne mislim na penal uopste)
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
3 pobjede nam garantuju top 4, msm da mozemo to izgurati sa ovom.igrom i da ne bi trebali da se sekiramo previsefudbalfudbal je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:50Naš raspored do kraja:
Željezničar (kući)
Tuzla (u gostima)
Sloboda (kuci)
Mladost (u gostima)
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dva žuta kartona imaju:
Brandao
Dario
Zeljković
Jedan žuti karton imaju:
Zvonić
Hasanović
Radović
Osmić
Chesmedjiev
Nakon gradskog derbija biti ćemo dobro čisti od kartona.
Brandao
Dario
Zeljković
Jedan žuti karton imaju:
Zvonić
Hasanović
Radović
Osmić
Chesmedjiev
Nakon gradskog derbija biti ćemo dobro čisti od kartona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.