Nas 20, njih 10 kazu nemojte nas dirat' sve uzmite oj Boze, jesmo li vam i limunadu ponudili da popijete?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mitomani level pro max
Nas 20, njih 10 kazu nemojte nas dirat' sve uzmite oj Boze, jesmo li vam i limunadu ponudili da popijete?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sto je red red je. Grbic je imao mozda i gresaka, al ne nekih velikih koje su uticale na rezultat i igru, do penala. Za njega iskreno nezz sta bi rekao. Al sudenje kakvom smo se nadali nije bilo lose, cak sta vise bilo je prolazno.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Idi gasi sjekirom "sijalicu" neandertalac.Pier90 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:24Napusi se poturico crkni od mukeNeutral je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:23Samo pogledati broj žutih kartona ekipa koje se bori za titulu prvaka ovog pokušaja u ligi i usporediti ih sa kartonima koje dobija Borac Maksima.
Čim je kriza za Borac Maksimu, penal mora biti. Navlačenje iz utakmicu u utakmicu. Neminovno je da se tu radi o kvalitetnoj ekipi, ali daleko su oni od prvaka. A u ovoj kvazi ligi, gdje četnik postavlja četnike da sude, prvak se unaprijed zna.
Neregularna liga, više i od vremena Muniba i Ilje, da ti se smuči.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Za ove koje i dalje tvrde da nije bilo penala !!!

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Radnik je ovim porazom sebe baš doveo u nezavidnu situaciju ,idu sad Mladosti i Olimpiku pa im onda Krupa dolazi.Eventualni poraz Krupe i pobjeda Olimpika , vjerovatno znaci ispadanje Radnika i Krupe.Sloboda je ovom pobjedom 90% sigurna , jos da narednu utakmicu dobiju ili eventualno x to je to.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Btw. lijep pjena party u toku utakmice.
Masa nekih novih debila

Masa nekih novih debila
- Meraak1921
- Kontakt:
Nisam znao da su tolke pic Ku rine ovi sa Koševa , pa legalno 20ak Manijaka udjose na stadion, posto trenutno nije samo vaš nego je malo i naš taj Olimpijski Lavor, uputili se ka sjeveru, 15ak uhljupa bilo na sjeveru, razbježali se , i momci lagano uzeli parolu, OVO JE JEDINA I PRAVA ISTINA PICHKE1946
Jesu istupili kmecavci ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
penal jeste bio čist, ali da se gurao borac gurao se............
ja ne mogu vjerovati da je ovo slučajnost
https://sportsport.ba/fudbal/bura-nakon ... gol/291799
https://fak.tor.ba/vijest/ekspresna-rea ... nik-/57753
ja ne mogu vjerovati da je ovo slučajnost
https://sportsport.ba/fudbal/bura-nakon ... gol/291799
https://fak.tor.ba/vijest/ekspresna-rea ... nik-/57753
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Istina, bio sam među ovih 15 pitara, hvala Bogu pa se kući mami živ vrati.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:48Nisam znao da su tolke pic Ku rine ovi sa Koševa , pa legalno 20ak Manijaka udjose na stadion, posto trenutno nije samo vaš nego je malo i naš taj Olimpijski Lavor, uputili se ka sjeveru, 15ak uhljupa bilo na sjeveru, razbježali se , i momci lagano uzeli parolu, OVO JE JEDINA I PRAVA ISTINA PICHKE1946
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bolje odmah, kmecanje ce bit jos jace iduce kolo
Daj nam penala
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
A sta se ovdje vidi? Da mu je poceo padati preko noge kada je vidio da mu je lopta pobjegla. Grbic je jedva cekao bilokakvu situaciju da svira, sve po zadatku. FK Penal BL.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Cestitke navijacima Borca na osvojenom bodu, a igracima na fer i korektnoj igri.
Sto se sudije tice, u prvom poluvremenu je imao priliku dati zuti i nasim i igracima Borca ali zbog prevelikog pritiska se nije usudio. Bilo je par gresaka ali je bilo ok sudjenje u globalu.
Sto se penala tice, kontakta je definitivno bilo - je li dovoljno za penal u 90-toj, to neka strucnjaci procijene. Po mom misljenju ga je prebrzo svirnuo, cim je onaj pao odmah je svirnuo, nije imao kad ni razmislit ali boze moj.
Na kraju krajeva, imali smo 2-3 zicera maltene i trebali smo utakmicu ranije privesti kraju. Sansa Zvonica glavom, sut Andjusica umjesto da doda igracu koji bi izasao sam na golmana i jos je bilo par solidnih sansi iz kojih se moglo nesto vise uraditi.
Igrom Veleza vise nego zadovoljan, svaka cast momcima na borbi i zalaganju, zasluzili smo 3 boda ali ne da se.
Sto se sudije tice, u prvom poluvremenu je imao priliku dati zuti i nasim i igracima Borca ali zbog prevelikog pritiska se nije usudio. Bilo je par gresaka ali je bilo ok sudjenje u globalu.
Sto se penala tice, kontakta je definitivno bilo - je li dovoljno za penal u 90-toj, to neka strucnjaci procijene. Po mom misljenju ga je prebrzo svirnuo, cim je onaj pao odmah je svirnuo, nije imao kad ni razmislit ali boze moj.
Na kraju krajeva, imali smo 2-3 zicera maltene i trebali smo utakmicu ranije privesti kraju. Sansa Zvonica glavom, sut Andjusica umjesto da doda igracu koji bi izasao sam na golmana i jos je bilo par solidnih sansi iz kojih se moglo nesto vise uraditi.
Igrom Veleza vise nego zadovoljan, svaka cast momcima na borbi i zalaganju, zasluzili smo 3 boda ali ne da se.
Forzza Velez
Ili mozda rapidu i nacionalu.poznato je da zakaric popije bar dva piva svaki dan i to velika tuborga.jesi cuo za ivana balica?najbolji srednji svih vremena.kutija crvenog malise svaki dan.ali klasa je klasasamoposmatram je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:36Dobar, dobar hajd prodaj igraca Zvezdi ili Partizanu. Zakaric jedva stao u dres. Jedel se ista zeleno Zake?
- Meraak1921
- Kontakt:
Ne bi se nikom nista desilo, momci dosli sa ciljem da uzmu, i da se potuku ako bude trebalo, vi se razbjezali i to je to. Organizovano Manijaci odradili i syebali vas po ko zna koji putDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:50Istina, bio sam među ovih 15 pitara, hvala Bogu pa se kući mami živ vrati.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:48Nisam znao da su tolke pic Ku rine ovi sa Koševa , pa legalno 20ak Manijaka udjose na stadion, posto trenutno nije samo vaš nego je malo i naš taj Olimpijski Lavor, uputili se ka sjeveru, 15ak uhljupa bilo na sjeveru, razbježali se , i momci lagano uzeli parolu, OVO JE JEDINA I PRAVA ISTINA PICHKE1946
Čist penal. Nema šta
- oldschool72
- Kontakt:
Misu maleni sta si ti bio? Se.res ovdje 24 sata neke nebuloze javi se na pm da ti objasnim gdje ti je mjesto ako imas damuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:50Istina, bio sam među ovih 15 pitara, hvala Bogu pa se kući mami živ vrati.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:48Nisam znao da su tolke pic Ku rine ovi sa Koševa , pa legalno 20ak Manijaka udjose na stadion, posto trenutno nije samo vaš nego je malo i naš taj Olimpijski Lavor, uputili se ka sjeveru, 15ak uhljupa bilo na sjeveru, razbježali se , i momci lagano uzeli parolu, OVO JE JEDINA I PRAVA ISTINA PICHKE1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.