FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
kad im torca upala na stadion i razyebala koreografiju tada su kmecali 2 godine,a sada isto rade ahhahahahhahahah.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Ne sjeća se on toga, možda i nije bio rodjen uopste, jer se očigledno radi ili o degeneriku ili nekom mladom19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:39kad im torca upala na stadion i razyebala koreografiju tada su kmecali 2 godine,a sada isto rade ahhahahahhahahah.
2013/14 nas je preuzeo Tan, pa onda Nam.
Toliko godina je proslo i toliko miliona upumpano u klub a mi se ganjamo jos uvijek sa nekim lijevim klubovima za titulu...strasno
Toliko godina je proslo i toliko miliona upumpano u klub a mi se ganjamo jos uvijek sa nekim lijevim klubovima za titulu...strasno

Kontakt (stajanje na nogu) je postojao. Da je svirao strani sudija koji pojma nema o situaciji u ligi, vjerovatno bi ga svirao. Smješniji penali su svirani u LP i EL (Barseloni protiv PSGa u onoj pobjedi 6:1, Unitedu sinoć protiv Rome), još bruku ih je bilo. Većina ovdje je zaslijepljena "strahom" od kasapljenja da neće da objektivno pogledaju situaciju. Uostalom, ni Radović se nije bunio, valjda on zna šta je uradio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Skoro 10 godina, a mi nismo odmakli, nemamo dominaciju, sutra ćemo se opet napatiti protiv Želje koji preko pola godine nije isplatio plate igračima. Ne ulijeva sve to povjerenje.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I to dodje vakat da moras navijati za siroki, velez itd.
Jos ako se onaj smrad sutra zatvori sa respektom kao sto to inace biva..
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Dobri su i hvala im al nije to bas ulaganje i šakom i kapom sto se kaze. I oni ulazu u skladu premijer lige. Nas budzet je 8-9 miliona a cimim se da borac ove godine bit ce 6-7 miliona. Ulazu u super je al daleko od toga da mozes iskorak u europi praviti, bilo je prije mjesec neka tabela budzeta pa recimo Gorica ima veci budzet
- 19BordoBijeli46
Ali dobro,realno ne mozes nista drugo od njih da ocekujes,sve rade mimo tog kodeksa.Ovo sve ide njima na obraz.Saban123 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:43Ne sjeća se on toga, možda i nije bio rodjen uopste, jer se očigledno radi ili o degeneriku ili nekom mladom19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:39kad im torca upala na stadion i razyebala koreografiju tada su kmecali 2 godine,a sada isto rade ahhahahahhahahah.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Dajte ba, kakvi kodeksi, akcije, parole... To se nikad nije pisalo na ovoj temi. Ovog debila što ulijeće na temu treba Mortem da sankcioniše i to je to, bezveze se raspravljate i citirate ga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Eto ponovo se vratilo sve na nas. Pobjedama do kraja imamo titulu u vitrini
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dovis li za pobjedu zeljkana u ovim mubarek danima ? Mslm da titulu (Sarajeva ofc) ne bi prezivio

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Ma daleko je ovo od ozbiljnog ulaganja. Ali mislim da je ipak dovoljno za titule u ovoj ligibordobijeli je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:52Dobri su i hvala im al nije to bas ulaganje i šakom i kapom sto se kaze. I oni ulazu u skladu premijer lige. Nas budzet je 8-9 miliona a cimim se da borac ove godine bit ce 6-7 miliona. Ulazu u super je al daleko od toga da mozes iskorak u europi praviti, bilo je prije mjesec neka tabela budzeta pa recimo Gorica ima veci budzet
Ne znam što se bojite suđenja sutra. Puno manji pritisak je na Kaljancu nego dosad.
Sa parama i budzetom koji mi imamo od 2013/14 pa do dan danas u odnosu na druge klubove rasipalo se gdje se moglo i stiglo. Da se u sportskom segmentu klub pravio i da si imao jasnu viziju sta hoces vala NIJE. Prodavalo se olako sve sto je iole malo valjalo od Mihojevica pa na dalje. Akademija zadnje 2 godine zaledila. Prije si znao par momaka, cujes, pise se o njima da su odlicni u Akademiji, ja danas ne znam ni jednog. Hvala i od mene Namu i Tanu i nije ovdje rijec o njima nego o nestrucnosti sportskog segmenta da napravi klub, vidi, prekopira od nekog evo iz susjedstva kako se to radi i kako se pravi klub. Ne trazim da budemo Dinamo ni Osijek nego da radimo kako Bog zapovijeda i da se zna sta je cilj.bordobijeli je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:52Dobri su i hvala im al nije to bas ulaganje i šakom i kapom sto se kaze. I oni ulazu u skladu premijer lige. Nas budzet je 8-9 miliona a cimim se da borac ove godine bit ce 6-7 miliona. Ulazu u super je al daleko od toga da mozes iskorak u europi praviti, bilo je prije mjesec neka tabela budzeta pa recimo Gorica ima veci budzet
Da ti se ne desi da prodas Amara Rahmanovica i Tatara, a da nemas unaprijed viziju ko treba da ih zamijeni. Da li neki nas igrac ili neko pojacanje. Ako je nas igrac da postoje toliko strucni ljudi da mogu procijeniti je li taj igrac adekvatna zamjena ili se mora dovesti pojacanje.
Da se ne desi kao sad moze igrat mali Dal na tom mjestu ili Kunto i Panto kad laik covjek je vidio da to nece moci.
Sljedeci prelazni rok se mora odlicno odraditi. Rijesit se skarta sto se tice stranaca i jos nekih i pojacat se igracima a ne letvama
Hvala sto mislis na mene u mubarek danima. Cuvaj zdravlje, Saraj'vo sampion !!!

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Eno ziljkic se zali da je sve protiv njih, ne mogu mirno igrati.

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 apr 2021, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ako Zrinjski pobjedi na Pecari, mislim da ce to Tuzlu ubiti u pojam i da više nece ganjati iluzije o Evropi.Još ako bi im Olimpik uzeo bar bod u ponedjeljak, bilo bi idealno.Sa Tuzlom ce nam biti baš važna utakmica naredne subote.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, Bing [Bot], bordobijeli, Dave, deda, HordasFks i 78 gostiju.