Naslađivali smo se kada im je Bekić zavukao tako da imaju puno puno razloga za zaepti a vala imamo i mi još viseskoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:43Ma nek igraju za koga hoće, i ne treba da nam se sklanjaju. To samo njihov prevarant Ivica može posmatrat s čudom, čuj, zapeli na gradskom derbiju. Pišaj ih, uvijek su nam mislili najgore, kao i mi njima. Sutra bih potpisao da u borbi za titulu između njih i Borca, Borac uzme. Imam bruku raje među Željovcima, al to nema veze, mi smo se poravnali s brojem trofeja i prvi naredni trofej jednu ekipu čini najtrofejnijom u državi. Mi imamo šansu da ih prestignemo po tom prvi put u zadnjih 25 godina i logično da će se svim silama potrudit da to ne uspijemo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Logično. Ako samo sport posmatramo, najomraženiji su mi u ligi i volim svaki njihov poraz. Stvari van terena su nešta drugo, uredno se družim s momcima koji su svaku utakmicu na Grbavici, ne belajimo, zajedno na derbije idemo. Al kao sportski rivali se mrzimo iz dna duše.bordobijeli je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:47Bas tako, normalno da ce zapet i mi bi gledali da njih sjebemo. Ne znam sto se raja cudi tome da se oni sutra maksimalno lože, za mene to normalno za derby.skoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:43Ma nek igraju za koga hoće, i ne treba da nam se sklanjaju. To samo njihov prevarant Ivica može posmatrat s čudom, čuj, zapeli na gradskom derbiju. Pišaj ih, uvijek su nam mislili najgore, kao i mi njima. Sutra bih potpisao da u borbi za titulu između njih i Borca, Borac uzme. Imam bruku raje među Željovcima, al to nema veze, mi smo se poravnali s brojem trofeja i prvi naredni trofej jednu ekipu čini najtrofejnijom u državi. Mi imamo šansu da ih prestignemo po tom prvi put u zadnjih 25 godina i logično da će se svim silama potrudit da to ne uspijemo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Srz svega i u par recenica sve objasnjeno.skoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:43Ma nek igraju za koga hoće, i ne treba da nam se sklanjaju. To samo njihov prevarant Ivica može posmatrat s čudom, čuj, zapeli na gradskom derbiju. Pišaj ih, uvijek su nam mislili najgore, kao i mi njima. Sutra bih potpisao da u borbi za titulu između njih i Borca, Borac uzme. Imam bruku raje među Željovcima, al to nema veze, mi smo se poravnali s brojem trofeja i prvi naredni trofej jednu ekipu čini najtrofejnijom u državi. Mi imamo šansu da ih prestignemo po tom prvi put u zadnjih 25 godina i logično da će se svim silama potrudit da to ne uspijemo.
Smrt nakaradnoj plavoj kurvetini zvanoj zeljeznicar !
Nadam se samo da ce sutra u igracima proraditi motiv i inat pa da ce dati sve od sebe da pobijedimo aBd.,ali i to zavisi od toga kakav nam sastav bude jer nekima ne vjerujem nikako.
Najvise me strah Vinka,nadam se samo da ce igraci imati motiv derbija i titule i da nece uspjeti u njima ubiti volju. Sad treba ovih nekoliko starijih igraca da se pokazu i da urade nesto na planu motivacije...kontra Vinku i njegovom luzersko-kvislingskom pristupu.
Najvise me strah Vinka,nadam se samo da ce igraci imati motiv derbija i titule i da nece uspjeti u njima ubiti volju. Sad treba ovih nekoliko starijih igraca da se pokazu i da urade nesto na planu motivacije...kontra Vinku i njegovom luzersko-kvislingskom pristupu.
-
- Kontakt:
Mi smo tada ganjali pobjedu koja bi nas ostavila u kakvoj - takvoj šansi za titulu, nismo bili totalno bez imperativa, pa ih takvi uzeli.forza_juve je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:49Naslađivali smo se kada im je Bekić zavukao tako da imaju puno puno razloga za zaepti a vala imamo i mi još viseskoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:43Ma nek igraju za koga hoće, i ne treba da nam se sklanjaju. To samo njihov prevarant Ivica može posmatrat s čudom, čuj, zapeli na gradskom derbiju. Pišaj ih, uvijek su nam mislili najgore, kao i mi njima. Sutra bih potpisao da u borbi za titulu između njih i Borca, Borac uzme. Imam bruku raje među Željovcima, al to nema veze, mi smo se poravnali s brojem trofeja i prvi naredni trofej jednu ekipu čini najtrofejnijom u državi. Mi imamo šansu da ih prestignemo po tom prvi put u zadnjih 25 godina i logično da će se svim silama potrudit da to ne uspijemo.
Husu je presudio derby. Mislim da sve osim pobjede isto ce cekati Vinka jer bi to bila kap koja bi prelila casu !!!!
U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma par kola do kraja, ko da te vodi do kraja sezone
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dženo/ Čala.
Ko bi drugi gasio vatru ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Neka nas Ahmo vodi do kraja sezone,Krle neka bude trener-igrac,neko od forumasa neka nas preuzme,pa tamam ne mora niko...svaka opcija je bolja od Vinka.
Po meni itekako dobar rezultat na današnjoj utakmici, nas pobjeda vraća na prvo mjesto što je dobra stvar.
Teško je za očekivati da će bilo koja ekipa do kraja odigrati bez kiksa a pri tome mi imamo dosta bolji raspored od konkurenata.
Suđenje je bio egal po meni, penal je bio 50-50, da je početak sezone teško bi neko nešto prigovorio.
Izjava trenera Borca upotpunosti na mjestu, govori o policijskom satu a oko stadiona se čulo organizovano navijanje, pravila trebaju biti ista za sve, kako za Borac u Banjaluci, tako i za Velež u Mostaru.
Tužno je što Velež sa onakvom ekipom ima priliku da se bori za prvo mjesto, šteta je što smo sebi to dopustili.
Bilo kako bilo, naše je da sutra pobijedimo, rijetko kad sam optimističan pred derbi kao sad, imam osjećaj da ćemo bez problema dobit.
Teško je za očekivati da će bilo koja ekipa do kraja odigrati bez kiksa a pri tome mi imamo dosta bolji raspored od konkurenata.
Suđenje je bio egal po meni, penal je bio 50-50, da je početak sezone teško bi neko nešto prigovorio.
Izjava trenera Borca upotpunosti na mjestu, govori o policijskom satu a oko stadiona se čulo organizovano navijanje, pravila trebaju biti ista za sve, kako za Borac u Banjaluci, tako i za Velež u Mostaru.
Tužno je što Velež sa onakvom ekipom ima priliku da se bori za prvo mjesto, šteta je što smo sebi to dopustili.
Bilo kako bilo, naše je da sutra pobijedimo, rijetko kad sam optimističan pred derbi kao sad, imam osjećaj da ćemo bez problema dobit.
Ma preuzeo bi neko od pomocnika, klasika. Ne samo sto nam trebaju bodovi nego sto je vakat da uzme derby. Svaki drugi rezultat, adio. Dosta ga je da je iz oka ispao. Do sada sam ga branio ali je po meni ovaj derby njegova posljednja sansa !!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Penal 50- 50 al fazon je sto ga protiv Borca nece nikad suditi, a za njih ce uvijek suditi. Tu je ta "mala" razlikaharis004 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:14Po meni itekako dobar rezultat na današnjoj utakmici, nas pobjeda vraća na prvo mjesto što je dobra stvar.
- forza_juve
- Kontakt:
Ma jesmo ali opet smo njima više suknuli. Ne budu li naši grizli teren onda se tačno treba zapitati šta se dešava, da nisu naograisali.Historicar je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:00Mi smo tada ganjali pobjedu koja bi nas ostavila u kakvoj - takvoj šansi za titulu, nismo bili totalno bez imperativa, pa ih takvi uzeli.forza_juve je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:49Naslađivali smo se kada im je Bekić zavukao tako da imaju puno puno razloga za zaepti a vala imamo i mi još viseskoroalen je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:43Ma nek igraju za koga hoće, i ne treba da nam se sklanjaju. To samo njihov prevarant Ivica može posmatrat s čudom, čuj, zapeli na gradskom derbiju. Pišaj ih, uvijek su nam mislili najgore, kao i mi njima. Sutra bih potpisao da u borbi za titulu između njih i Borca, Borac uzme. Imam bruku raje među Željovcima, al to nema veze, mi smo se poravnali s brojem trofeja i prvi naredni trofej jednu ekipu čini najtrofejnijom u državi. Mi imamo šansu da ih prestignemo po tom prvi put u zadnjih 25 godina i logično da će se svim silama potrudit da to ne uspijemo.
Sve je u našim rukama, pobjeda te vraća na prvo mjesto, ide nešto lakši raspored a da ne spominjemo tu Evropu koja bi baš puno značila da se krene sa sampionskog puta.
Ne znam stvarno ali red je da se počne ne trčati nego letit po terenu, preorati svaki cent terena, nudi nam se uspjeh samo ga treba uzeti
❤️1946❤️
Ja ne znam zasto ovolika hampa oko sutrasnje utakmice. Mi navijaci trebamo tako razmisljati i Vinko treba tako i pripremiti ekipu kao da igramo sa Radnikom, jer oni JESU U RANGU RADNIKA AKO NE I SLABIJI!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da bi to bilo negativno po naš klub. Neću više da gledam jedne te iste polu trenere ili pomoćnike koji ne mogu ni Vratnik voditi a sjeli bi na klupu najvećeg kluba u državi. Jedino neki dobar i dokazan trener a Vinka ne bi dirao ako nam je u opticaju Mirza ili neko sličan, samo to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma kad Vinko dobije nogu samo Mersu ostavit, prije ces pogodit tako sa trenerom nego se nadat da ces privolit ovamo nekog provjerenog. A Merso mi se cini ko lik koji bi mogao da izraste u odlicnog trenera
Kakve su šanse da Ahmet dobije neku minutažu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- forza_juve
- Kontakt:
Nije stvar ni trenera, mi da smo sada ispred drugoplasiranog nekih 8 bodova bili bi svemirski brod za ligu, najjači, giganti, sve redom deremo i tako dalje. Sami sebe lažemo u toj silnoj euforiji i onda dodje na naplatu svaka jalova pobjeda, prestane te sreća maziti, taj neki individualni kvalitet nestane i onda dodjemo do zaključka da ne štima od sd, trenera preko kondicionog pa sve do igraca.
Treba biti realan i kada pobijediš 1:0 na jedvite jade pa reci ova ekipa je losa ali eto imali smo sreće neke a ne to bitan je samo rezultat. Rezultat je naravno bitan ali on izostane kad tad sa lošom igrom.
Napadni brate neka sijeva zato ti i služi širina na klupi a ne da se pazis ko fol tempiraš nešto pa eto sada kiksat pa možda kada tempiramo formu i dobijem neku utakmicu. Napadni odmah, dobij tu pa onda razmisljaj o sljedećoj. U velikim klubovima trener je letio iako je imao rezultate, hoće ljudi i atraktivnu igru time i privlačis navijače a kada imaš navijače imaš i sponzore, kada imaš sponzore imaš i keš. Ima i druga strana, qrac napast sa panjevima
Zato derbi juriš svi u napad jedan je Hase
Treba biti realan i kada pobijediš 1:0 na jedvite jade pa reci ova ekipa je losa ali eto imali smo sreće neke a ne to bitan je samo rezultat. Rezultat je naravno bitan ali on izostane kad tad sa lošom igrom.
Napadni brate neka sijeva zato ti i služi širina na klupi a ne da se pazis ko fol tempiraš nešto pa eto sada kiksat pa možda kada tempiramo formu i dobijem neku utakmicu. Napadni odmah, dobij tu pa onda razmisljaj o sljedećoj. U velikim klubovima trener je letio iako je imao rezultate, hoće ljudi i atraktivnu igru time i privlačis navijače a kada imaš navijače imaš i sponzore, kada imaš sponzore imaš i keš. Ima i druga strana, qrac napast sa panjevima
Zato derbi juriš svi u napad jedan je Hase
❤️1946❤️
Ak je tako to, onda ispada isto ko u sezoni jel 16/17 , ne sjecam se, kada je Zelji barem bod ili tri cini mi se bio potreban za titulu. Međutim mi smo bili nabrijani, s razlogom, da im izbijemo trofej iz ruku. Poznati gol Bekica iz penala. Kriminalni Zrinjski osvaja uskoro titulu. Zamrzili nas dodatno navijaci Zelje, velezovci zbog toga sto smo im komsijama proslijedili trofej.Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:22Željo mi je baš pao u očima. Imao sam neki respekt prema njima u sportskom smislu. Tuga i jad je činjenica da su se čini mi se više oni nabrijali da ne izgube sutra nego mi kojima je ovo utakmica sezone, a oni nit mogu gore niti dole. Igraju za ovakav Borac, jadno na šta su spali ...
Zbog cega ovo pisem, samo iz razloga sto je taj sarajevski rivalitet drugaciji od drugih. Nema tu daj bod komsiji da ovi osguraju titulu , evropu il sta vec...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Imali smo mi i dalje matematickih sansi za titulu tadaZagor je napisao/la: ↑01 maj 2021, 00:51Ak je tako to, onda ispada isto ko u sezoni jel 16/17 , ne sjecam se, kada je Zelji barem bod ili tri cini mi se bio potreban za titulu. Međutim mi smo bili nabrijani, s razlogom, da im izbijemo trofej iz ruku. Poznati gol Bekica iz penala. Kriminalni Zrinjski osvaja uskoro titulu. Zamrzili nas dodatno navijaci Zelje, velezovci zbog toga sto smo im komsijama proslijedili trofej.Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 23:22Željo mi je baš pao u očima. Imao sam neki respekt prema njima u sportskom smislu. Tuga i jad je činjenica da su se čini mi se više oni nabrijali da ne izgube sutra nego mi kojima je ovo utakmica sezone, a oni nit mogu gore niti dole. Igraju za ovakav Borac, jadno na šta su spali ...
Zbog cega ovo pisem, samo iz razloga sto je taj sarajevski rivalitet drugaciji od drugih. Nema tu daj bod komsiji da ovi osguraju titulu , evropu il sta vec...

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: kanarinac, Proximic, sarajevo19461987 i 10 gostiju.