FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Srđan je zakucao,svaka mu cast za sve.
-
- Kontakt:
Hajdeeeee Sarajevoooo hajdeeeee. ako danas ne budu rastrcani i borbeni onda ova ekipa nije vrijedna titule.
-
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:12Ne pravite sastave bez Pejovica , kako among all niste da oval ne pocinje bez Pejovica
Pasa moj ispravi,ako Boga znas, obzirom da te cijenim.
Da li je istina ili sala da Pejovic ima u ugovoru da mora poceti ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Šta ovo **** piše ?? Mešanović i Handžić povrijeđeni, Fanimo rovit 

-
- Kontakt:
Kovacevic
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Zinedin
Velkoski
Fanimo
Mesanovic
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Zinedin
Velkoski
Fanimo
Mesanovic
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 01 maj 2021, 16:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Hamburger SV je njemačko sportsko društvo ("Traditionsverein") iz grada Hamburga.
Ta ce Mandic ubleha

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:09To bi možda čak bila i najbolja opcija. Oremuš je u ovoj polusezoni loš na beku, i da je Hodžić tu, prizivao bih njega u prvoj postavi. Oremuš na sredini je borben i trči, Pejovića ne bismo gledali nikako, a njihova krila nisu toliko moćna da Hebib ne može izać na kraj s njima (sve i da jesu, Oremuš u ovoj polusezoni nije ništa bolji od Hebibovića na beku).
To stalno pisem. Na DM beton(tu mu se godine mogu zanemariti), na beku truba, pa njega A.Bekic bacao na glavu, a sta mislimo o A.Bekicu znaju ptice
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Sam mi mob pisaoSamozdravlje je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:27HeraklitMracni je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:12Ne pravite sastave bez Pejovica , kako among all niste da oval ne pocinje bez Pejovica
Pasa moj ispravi,ako Boga znas, obzirom da te cijenim.
Da li je istina ili sala da Pejovic ima u ugovoru da mora poceti ?![]()

Sjever 5.60019BordoBijeli46 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:19Da li zna neko kapacitet stadiona Koševo po tribinama? Ako zna,može li napisati?
Istok 7.500
Jug 4.400
Zapad 18.000
Ukupno 35.500
To je, otprilike, to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ubijedjen sam bio da se i klub zove Hamburg

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim da je smanjen malo kapacitet zapada. Bas sam neki dan kod onog Seme gledao. Kad su se prije nekoliko godina postavljale nove stolice sa naslonom, da je negdje 2-3 hiljade umanjen kapacitet zapada. I kao sad je negdje kapacitet stadiona 32 - 33 k.skoroalen je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:38Sjever 5.60019BordoBijeli46 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:19Da li zna neko kapacitet stadiona Koševo po tribinama? Ako zna,može li napisati?
Istok 7.500
Jug 4.400
Zapad 18.000
Ukupno 35.500
To je, otprilike, to.
Edit: ev gore desno pise ti 2013.godina.

Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 01 maj 2021, 12:52, ukupno mijenjano 3 puta.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gol na Grbavici u derbiju 2:2, i gol na Koševu u derbiju 1:1. Promašen penal na Koševu u porazu 0:1, promašen zicer (stativa s 10ak metara, čista pozicija), na Koševu, derbi 0:0.Benkara21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:03Hahahahahaha dobroLecler je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:57Slabo je on prevage u derbiju donosiofeniksptica je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:43Kako mi na ovakvoj utakmici fali RAhmanovic, ne mogu opisat. Ja mislim da nema jaceg motivaora..yebo ti psihologe i trenera. Kad RAhmanovic nalozi raju ginu
Realno, i nije neki aman uticaj imao. Pola-pola.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zato je tu Krste Ismet Horofeniksptica je napisao/la: ↑01 maj 2021, 11:43Kako mi na ovakvoj utakmici fali RAhmanovic, ne mogu opisat. Ja mislim da nema jaceg motivaora..yebo ti psihologe i trenera. Kad RAhmanovic nalozi raju ginu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pogledajte mi potpis 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
+1 svi jedva cekamo utakmicu i nadam se da ce igraci ostavit srce na terenu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dao je i ovdje

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako se zove klub pametnjakovići

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Naaa na naaaa naaaaa na na naaaaaaaaa 

Sacekat ova vanago iz saveza na celu sa ovim lopovom Vicom i vidjeti hoce li ispuniti sto je rekao u vezi terena,pa te pare koje bisu male preko milion uloziti na nesto drugo na stadionu. Nadam se da ce i kanton pomoci i ostali nivoi pa i mi navijaci
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Inspiracija, JavierBosnia, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, Tarapi i 25 gostiju.